RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 18:59

ofc stranica u kurcu..nemamo fb stranicu...imali smo velez tv sad ni to nemamo...pose.rem vam se u usta...pogledajte malo kako rade zeljo,sarajevo,siroki...
+1

Za katastrofalan marketing kluba je kriva isključivo UPRAVA na čelu sa Tanovićem. :twisted:

EDIT: Sarajevo je TANA dobilo upravo odličnim marketingom, a čime će Velež? :facepalm:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 mar 2015, 19:11

Da li je problem u 200 maraka koje bi mozda neki student informatike trebao da zaradi vođenjem stranice na FB, web stranice, montiranjem jednog klipa sedmično na RođeniTV ? Odrađivanje nekog intervjua sa igračima, trenerom? Smiješno...
Juniori , znači zadnja generacija kluba, plaća da odu na pripreme u Makarsku da bi branili boje FK Velež , dok Blagaj iznađe sredstva pa odu u Igalo. Ne zelim da poredim ova dva kluba ni u kom slučaju, to se ne moze ni pomisliti, ali uprava nam dozvoljava da o tome razmislimo. I onda se pitamo zašto nam djeca odu dole igrati. Zašto ne ?
Da raja iz inostranstva skupljaju sredstva za kupovinu trenerki, a o dresovima da ne pričam? To je sve lijepo, to se treba širiti, ta kompletna priča, ali evo bus, evo dresovi, evo trenerke, evo ovo , evo ono. Još jedino da dovedu onu raju sa grupe Rodjenim za Rodjendan, da se skinu i igraju.
Inače, prošla Crvena noc u Sarajevu. Uprava došla, marke nije dala, pojela i popila, ako ništa mogli su za neku tombolu izdvojiti, po koji dres pokloniti raji, kačkete, dukserice, majice, provuci projekat kroz uši ljudima jer su tu prisustvovali sigurno pravi navijači Veleža, oni kojima je Velež smisao zivota. Bude se crveni u licu, legnu istog takvog. Ali ne od stida, nego od crvene boje koja ulazi pod kožu svima nama.

Dalje necu, da ne bih pretjerao, ali ospem se po ledjima kad vidim da ja sjedim kuci i tipkam, a vrlo lahko bi mogao biti na čelu kluba. Ništa ne raditi , čisto se voditi na papiru.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 02 mar 2015, 19:14

Jusufbegović: Skupo plaćamo “black out” koji se ponavlja

Velež je i nakon 16. kola bez pobjede na strani. U Zvorniku nije bio ni blizu, Drina je na kraju slavila 3:1 i poprilično oneraspoložila Rođene uoči nastavka proljeća, a u dva nadolazeća kola čeka ih težak raspored. Trener Nedim Jusufbegović je razočaran je, ali više od svega – nisu mu jasne “rupe” u igri u koje njegova momčad upada već po navici.
Sve što su Mostarci uspjeli napraviti u Zvorniku bio je pogodak Anela Hebibovića iz 36. minute. Nakon toga zabijala je samo Drina čiji su igrači put do mreže Rođenih pronašli tri puta. Loš teren šef struke Nedim Jusufbegović nije htio uzeti za alibi…
- Da budem iskren, rezigniran sam, rekao je i pojasnio se: Izgubiš utakmicu koju po svim parametrima ne bi smio izgubiti. Vodiš 1:0, kontroliraš igru, nemaš neki veliki pritisak, a onda napraviš dva-tri glupa faula i primiš smiješne golove.
Pristup, ističe Jusufbegović, nije bio problem.
- Momcima ne mogu zamjeriti na zalaganju. Oni su htjeli, ali neobjašnjivo mi je to da se ponavlja taj neki “black out” koji onda skupo platimo. Moramo bolje odraditi pripremu utakmice.
Što sada? U Veležu se moraju što prije podići, jer 17. kolo donosi novo gostovanje, kod Mladosti. A onda u Mostar dolazi Sarajevo…
- Ako smo pravi, raspored nam neće predstavljati neki problem, ispalio je šef Rođenih iz prve, a zatim se osvrnuo na dodatni problem uz izgubljene bodove.
Protiv Mladosti neće moći računati na kartonirane Ibrahima Škahića i Amira Zolja.
- Nas svakako ima malo, tako da nas svaki izostanak pogodi. Svaki igrač nam je zlata vrijedan, rekao je.

http://www.dnevni-list.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo boldirano da nije zalosno bilo bi mijesno. Dva suspendovana stopera od tri moguca. Bice zanimljivo vidjeti kako se postava izgledati.
Prkosni i Ponosni od 1922

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 19:22

treba otvoreno reći: trebaju nam novi ljudi u klubu tj. svježa krv, jer ovi nemaju šta više ponuditi, nažalost.

čim nisu u stanju pratiti marketing kluba, a time i promociju istog preko svih medija, onda smo dno dna.

pa jesu li oni normalni? :crazy: ovo je 21. vijek i imaš toliko mogućnosti i tehnike da promovišeš klub, jer svakom promocijom klub nameće potencijalne sponzore i eto love, jer je Velež bio i bit će magnet svima, a oni k'o Hamidina krava iz Nevesinja koja ni sama ne zna da pase travu nego joj moraš metati istu. :lol: :lol: :facepalm: :facepalm:

Evo zašto ne objave radove na stadionu ako ih ima? zašto ne naprave neki intervju ili razgovor sa nekim talentom? :crazy:

zašto ne ponude legendama kluba da se napravi projekat promocije kluba vani i traženja potencijalnih sponzora? Je li majke ti Tanoviću &CO je li vam teško to uraditi. Pa bolan ne bili koliko Velež legendi ima mogu komtno stadion napraviti. :oops: :crazy: :facepalm:
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 02 mar 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 mar 2015, 19:28

AlemC85 je napisao/la: Evo zašto ne objave radove na stadionu ako ih ima? zašto ne naprave neki intervju ili razgovor sa nekim talentom? :crazy:
Eo raja iz inostranstva će :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 19:31

shaman7 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la: Evo zašto ne objave radove na stadionu ako ih ima? zašto ne naprave neki intervju ili razgovor sa nekim talentom? :crazy:
Eo raja iz inostranstva će :lol: :lol:
:rol: :rol: :rol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 19:35

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: Žalosno ali istinito.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 mar 2015, 20:27

Mnogo jasno definisanih i konkretnih problema i izazova koji su, pa čini se, vječni izazov za Upravu, a koja isti ne poznaje niti prepoznaje kao takav/e. Koji su razlozi toga, možemo samo misliti. Da li su u pitanju lični interesi ispred interesa ovog sportskog kolektiva i navijača koji stoje iza njega, ali i kojih je sve manje i manje, možemo spekulativno potvrditi. Druge misaone opcije jednostavno nema. Šta se može, šta se mora, šta se smije uraditi od strane navijača da bi se stvari pokrenule sa mrtve tačke je veliko pitanje.

Osiromašen kadar, novca fali, ulaže se u infrastrukturu a vidljivih rezultata nema, jasno se vidi da to nisu čista posla. Bez ikakve kohezije u Upravi, bez jasne vizije, plana, i jasnih objašnjenja navijačima preko medija šta se obećalo, a šta ispunilo, šta se uradilo, i šta će se uraditi. Sve to pomalo liči na lijepo upakovanu demagošku akciju od strane tipova koji vedre i oblače ovim klubom.

Kao što neko reče gore, biće još loših rezultata, biće još loših vijesti, i na takvo što se trebamo navići. Ali ne možemo, jer naša priroda niti historija nisu pokazale gubitnički mentalitet nego upravo obratno. Teški dani, loše vrijeme, loši ljudi. Uspavanost, letargičnost i bezvoljnost intelektualne radničke elite i zidanje jednog velikog zida oko našeg kluba od strane ljudi koji upravljaju njime, ne predviđaju vedriju budućnost za našeg starca.

Da li možemo da se otrgnemo, pokažemo volju, želju, i snagu koja će ovaj klub da vrati tamo gdje pripada, veliko je pitanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 02 mar 2015, 20:39

zizu1991 je napisao/la:Mnogo jasno definisanih i konkretnih problema i izazova koji su, pa čini se, vječni izazov za Upravu, a koja isti ne poznaje niti prepoznaje kao takav/e. Koji su razlozi toga, možemo samo misliti. Da li su u pitanju lični interesi ispred interesa ovog sportskog kolektiva i navijača koji stoje iza njega, ali i kojih je sve manje i manje, možemo spekulativno potvrditi. Druge misaone opcije jednostavno nema. Šta se može, šta se mora, šta se smije uraditi od strane navijača da bi se stvari pokrenule sa mrtve tačke je veliko pitanje.

Osiromašen kadar, novca fali, ulaže se u infrastrukturu a vidljivih rezultata nema, jasno se vidi da to nisu čista posla. Bez ikakve kohezije u Upravi, bez jasne vizije, plana, i jasnih objašnjenja navijačima preko medija šta se obećalo, a šta ispunilo, šta se uradilo, i šta će se uraditi. Sve to pomalo liči na lijepo upakovanu demagošku akciju od strane tipova koji vedre i oblače ovim klubom.

Kao što neko reče gore, biće još loših rezultata, biće još loših vijesti, i na takvo što se trebamo navići. Ali ne možemo, jer naša priroda niti historija nisu pokazale gubitnički mentalitet nego upravo obratno. Teški dani, loše vrijeme, loši ljudi. Uspavanost, letargičnost i bezvoljnost intelektualne radničke elite i zidanje jednog velikog zida oko našeg kluba od strane ljudi koji upravljaju njime, ne predviđaju vedriju budućnost za našeg starca.

Da li možemo da se otrgnemo, pokažemo volju, želju, i snagu koja će ovaj klub da vrati tamo gdje pripada, veliko je pitanje.
Ali kako zizu? Evo day dodje neko pa kaze ja bih donio novac, doveo sponzore ali niko nece ni blizu ,evo Kodro ode u Sa zasto?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 20:44

Ako se sjećate prije dvije godine navijači su trazili da Tana ode, a tada uskoči NN i reče ako on ode odoh i ja i ova uprava i svi sponzori? :roll:

Šta se moglo tada učiniti? Ništa, zbog mira u kući.

tada je bila aktuelna priča da se vrati Džubur i njegovi ljudi, ali ništa od toga. Šta nam vrijedi kada klub nema strategiju za buduća vremena. Ako se na ljeto ne dese neke promjene u strukturama kluba, ispadamo 100%, znajući kakve će samo igre biti kada krene s kresanjem lige. Ako gospoda čita ovaj forum, a ne čitaju, bolje da se udare dobro u glavu i nek krenu na posao za koji su izabrani na skupštini.

EDIT: Bio sam umjeren u svojim stavovima prema upravi, ali sada sam postao oštar jer drugi idu naprijed a mi se sjećamo kako je nekada bilo. Ne živi se od prošlosti gospodo u upravi, nego od sadašnjosti. Probudite se dok nije kasno. :thumbdown:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 mar 2015, 20:49

Moramo biti realni i reci posteno ko bi trenutno sad htio ulagat u Velez? Bojim se da trenutno nema nikog,prije ce stranci uloziti u klubove kao sto su sloboda,celik,zeljo zbog stadiona i infrastrukture ali mi trenutno imamo najmanji dug koji je mizeran u odnosu na ova 3 kluba tako da ako poradimo na stadionu i MARKETINGU mozemo se nadat necemu.
#musvdg

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 mar 2015, 20:50

Nešto se mora raditi. Neko mora da bude iznad svih tih ljudi koji rade u klubu i kome treba da polažu račune. Mora da bude neko ko će u slučaju nezadovoljavajućih rezultata rastjerati nesposobnjakoviće, i udariti javni konkurs i brinuti se da se sve u klubu ne uruši do dolaska nove garniture.

Izgleda da i ovom klubu baš kao i državi treba visoki predstavnik. :bow:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 mar 2015, 20:52

zizu1991 je napisao/la:Nešto se mora raditi. Neko mora da bude iznad svih tih ljudi koji rade u klubu i kome treba da polažu račune. Mora da bude neko ko će u slučaju nezadovoljavajućih rezultata rastjerati nesposobnjakoviće, i udariti javni konkurs i brinuti se da se sve u klubu ne uruši do dolaska nove garniture.

Izgleda da i ovom klubu baš kao i državi treba visoki predstavnik. :bow:
Neko iz inostranstva :lol: :lol:
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 20:53

1922VFC1981 je napisao/la:Moramo biti realni i reci posteno ko bi trenutno sad htio ulagat u Velez? Bojim se da trenutno nema nikog,prije ce stranci uloziti u klubove kao sto su sloboda,celik,zeljo zbog stadiona i infrastrukture ali mi trenutno imamo najmanji dug koji je mizeran u odnosu na ova 3 kluba tako da ako poradimo na stadionu i MARKETINGU mozemo se nadat necemu.
hajde dokazi onima u upravi da porade na marketingu i promociji kluba. pa nećemo valjda ja i ti njima pokazivati kako treba to raditi? ako ne zanju nek se roknu u sred Mostara. :facepalm:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 mar 2015, 20:58

AlemC85 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Moramo biti realni i reci posteno ko bi trenutno sad htio ulagat u Velez? Bojim se da trenutno nema nikog,prije ce stranci uloziti u klubove kao sto su sloboda,celik,zeljo zbog stadiona i infrastrukture ali mi trenutno imamo najmanji dug koji je mizeran u odnosu na ova 3 kluba tako da ako poradimo na stadionu i MARKETINGU mozemo se nadat necemu.
hajde dokazi onima u upravi da porade na marketingu i promociji kluba. pa nećemo valjda ja i ti njima pokazivati kako treba to raditi? ako ne zanju nek se roknu u sred Mostara. :facepalm:
Ne znam to se i sam nekad pitam stvarno zar su tako glupi u svom poslu, a ima i ona nama dobro nas ne diraj..
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 21:00

1922VFC1981 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Ne znam to se i sam nekad pitam stvarno zar su tako glupi u svom poslu, a ima i ona nama dobro nas ne diraj..
onda nek idu svi u 3 p.m. i oni i ta uprava. :twisted:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 mar 2015, 21:03

Ne treba niko njima ništa da dokaziva. Jasno je kao dan da su takve stvari neizostavni dio svakog ozbiljnog sportskog kolektiva. Ovdje se gospodo moja, očito radi o neprofesionalnosti koja traje jako dugo, i koja će makar još isto toliko postojati ako korak naprijed u našim glavama ne postoji.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 21:05

zizu1991 je napisao/la:Ne treba niko njima ništa da dokaziva. Jasno je kao dan da su takve stvari neizostavni dio svakog ozbiljnog sportskog kolektiva. Ovdje se gospodo moja, očito radi o neprofesionalnosti koja traje jako dugo, i koja će makar još isto toliko postojati ako korak naprijed u našim glavama ne postoji.
Bojim se da to ne bude kasno kada se krene s kresanjem lige. Ovog ljeta se mora odrzati prava skupština gdje će se morati otvoriti sve karte na stol. Ako ne žele pomoć sa strane i sugestije onda nam VELEŽ ode u helać. :cry:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 mar 2015, 21:19

Takvi amateri su u klubu da su napismeno, na siroko i na dugo dobili marketinski plan kluba koji je trebao da djeluje pa sigurno do skracenja lige ili nesto. Naš pirke je to sastavio, dobio je odgovor , tu i tamo pozitivan, ali šta se desilo ? Jesu probali nešto odraditi ? E takvi nam ljudi trebaju u klubu. Nije im samo nabacao , nabrojao i predao, nego je projekat kompletan ima 15-20 stranica gdje je lijepo predstavljeno sve. Od nekih skala, prihoda, rashoda, ne znam ni ja vise cega, oni to hladno odbiju (na kraju , poslije pola godine, shvatimo da su odbili projekat ) . Zar nam je uprava tako nesposobna da jednog studenta nisu u stanju da angazuju za rad na web marketingu? Ne znam, jos jednom kazem ospem se kad vidim da svi mi ovdje mozemo da vrsimo njihove obaveze.

Predlazem pastrmku za predsj. kluba :tralala:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 21:23

shaman7 je napisao/la:Takvi amateri su u klubu da su napismeno, na siroko i na dugo dobili marketinski plan kluba koji je trebao da djeluje pa sigurno do skracenja lige ili nesto. Naš pirke je to sastavio, dobio je odgovor , tu i tamo pozitivan, ali šta se desilo ? Jesu probali nešto odraditi ? E takvi nam ljudi trebaju u klubu. Nije im samo nabacao , nabrojao i predao, nego je projekat kompletan ima 15-20 stranica gdje je lijepo predstavljeno sve. Od nekih skala, prihoda, rashoda, ne znam ni ja vise cega, oni to hladno odbiju (na kraju , poslije pola godine, shvatimo da su odbili projekat ) . Zar nam je uprava tako nesposobna da jednog studenta nisu u stanju da angazuju za rad na web marketingu? Ne znam, jos jednom kazem ospem se kad vidim da svi mi ovdje mozemo da vrsimo njihove obaveze.

Predlazem pastrmku za predsj. kluba :tralala:
Moj se buraz bavi web dizajnom i kaže mi da nije uopšte teško napraviti taj marketing ali šta vrijedi kada neće gospoda da angažuju mladu osobu sa biroa koja bi to radila prvo kao pripravnik a kasnije kao stalni uposlenik kluba. Jednom riječju lendohani. Iako mi buraz ne navija za VELEŽ, kaže mi otvoreno da pomalo ljude u državi iritiraju loši rezultati i da se mora to jednom prekinuti.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []