Ako se sjećate prije dvije godine navijači su trazili da Tana ode, a tada uskoči NN i reče ako on ode odoh i ja i ova uprava i svi sponzori?Osiromašen kadar, novca fali, ulaže se u infrastrukturu a vidljivih rezultata nema, jasno se vidi da to nisu čista posla. Bez ikakve kohezije u Upravi, bez jasne vizije, plana, i jasnih objašnjenja navijačima preko medija šta se obećalo, a šta ispunilo, šta se uradilo, i šta će se uraditi. Sve to pomalo liči na lijepo upakovanu demagošku akciju od strane tipova koji vedre i oblače ovim klubom.
Šta se moglo tada učiniti? Ništa, zbog mira u kući.
tada je bila aktuelna priča da se vrati Džubur i njegovi ljudi, ali ništa od toga. Šta nam vrijedi kada klub nema strategiju za buduća vremena. Ako se na ljeto ne dese neke promjene u strukturama kluba, ispadamo 100%, znajući kakve će samo igre biti kada krene s kresanjem lige. Ako gospoda čita ovaj forum, a ne čitaju, bolje da se udare dobro u glavu i nek krenu na posao za koji su izabrani na skupštini.
EDIT: Bio sam umjeren u svojim stavovima prema upravi, ali sada sam postao oštar jer drugi idu naprijed a mi se sjećamo kako je nekada bilo. Ne živi se od prošlosti gospodo u upravi, nego od sadašnjosti. Probudite se dok nije kasno.