RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 20:44

Osiromašen kadar, novca fali, ulaže se u infrastrukturu a vidljivih rezultata nema, jasno se vidi da to nisu čista posla. Bez ikakve kohezije u Upravi, bez jasne vizije, plana, i jasnih objašnjenja navijačima preko medija šta se obećalo, a šta ispunilo, šta se uradilo, i šta će se uraditi. Sve to pomalo liči na lijepo upakovanu demagošku akciju od strane tipova koji vedre i oblače ovim klubom.
Ako se sjećate prije dvije godine navijači su trazili da Tana ode, a tada uskoči NN i reče ako on ode odoh i ja i ova uprava i svi sponzori? :roll:

Šta se moglo tada učiniti? Ništa, zbog mira u kući.

tada je bila aktuelna priča da se vrati Džubur i njegovi ljudi, ali ništa od toga. Šta nam vrijedi kada klub nema strategiju za buduća vremena. Ako se na ljeto ne dese neke promjene u strukturama kluba, ispadamo 100%, znajući kakve će samo igre biti kada krene s kresanjem lige. Ako gospoda čita ovaj forum, a ne čitaju, bolje da se udare dobro u glavu i nek krenu na posao za koji su izabrani na skupštini.

EDIT: Bio sam umjeren u svojim stavovima prema upravi, ali sada sam postao oštar jer drugi idu naprijed a mi se sjećamo kako je nekada bilo. Ne živi se od prošlosti gospodo u upravi, nego od sadašnjosti. Probudite se dok nije kasno. :thumbdown:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 mar 2015, 20:49

Moramo biti realni i reci posteno ko bi trenutno sad htio ulagat u Velez? Bojim se da trenutno nema nikog,prije ce stranci uloziti u klubove kao sto su sloboda,celik,zeljo zbog stadiona i infrastrukture ali mi trenutno imamo najmanji dug koji je mizeran u odnosu na ova 3 kluba tako da ako poradimo na stadionu i MARKETINGU mozemo se nadat necemu.
#musvdg

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 mar 2015, 20:50

Nešto se mora raditi. Neko mora da bude iznad svih tih ljudi koji rade u klubu i kome treba da polažu račune. Mora da bude neko ko će u slučaju nezadovoljavajućih rezultata rastjerati nesposobnjakoviće, i udariti javni konkurs i brinuti se da se sve u klubu ne uruši do dolaska nove garniture.

Izgleda da i ovom klubu baš kao i državi treba visoki predstavnik. :bow:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 mar 2015, 20:52

zizu1991 je napisao/la:Nešto se mora raditi. Neko mora da bude iznad svih tih ljudi koji rade u klubu i kome treba da polažu račune. Mora da bude neko ko će u slučaju nezadovoljavajućih rezultata rastjerati nesposobnjakoviće, i udariti javni konkurs i brinuti se da se sve u klubu ne uruši do dolaska nove garniture.

Izgleda da i ovom klubu baš kao i državi treba visoki predstavnik. :bow:
Neko iz inostranstva :lol: :lol:
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 20:53

1922VFC1981 je napisao/la:Moramo biti realni i reci posteno ko bi trenutno sad htio ulagat u Velez? Bojim se da trenutno nema nikog,prije ce stranci uloziti u klubove kao sto su sloboda,celik,zeljo zbog stadiona i infrastrukture ali mi trenutno imamo najmanji dug koji je mizeran u odnosu na ova 3 kluba tako da ako poradimo na stadionu i MARKETINGU mozemo se nadat necemu.
hajde dokazi onima u upravi da porade na marketingu i promociji kluba. pa nećemo valjda ja i ti njima pokazivati kako treba to raditi? ako ne zanju nek se roknu u sred Mostara. :facepalm:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 mar 2015, 20:58

AlemC85 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Moramo biti realni i reci posteno ko bi trenutno sad htio ulagat u Velez? Bojim se da trenutno nema nikog,prije ce stranci uloziti u klubove kao sto su sloboda,celik,zeljo zbog stadiona i infrastrukture ali mi trenutno imamo najmanji dug koji je mizeran u odnosu na ova 3 kluba tako da ako poradimo na stadionu i MARKETINGU mozemo se nadat necemu.
hajde dokazi onima u upravi da porade na marketingu i promociji kluba. pa nećemo valjda ja i ti njima pokazivati kako treba to raditi? ako ne zanju nek se roknu u sred Mostara. :facepalm:
Ne znam to se i sam nekad pitam stvarno zar su tako glupi u svom poslu, a ima i ona nama dobro nas ne diraj..
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 21:00

1922VFC1981 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Ne znam to se i sam nekad pitam stvarno zar su tako glupi u svom poslu, a ima i ona nama dobro nas ne diraj..
onda nek idu svi u 3 p.m. i oni i ta uprava. :twisted:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 mar 2015, 21:03

Ne treba niko njima ništa da dokaziva. Jasno je kao dan da su takve stvari neizostavni dio svakog ozbiljnog sportskog kolektiva. Ovdje se gospodo moja, očito radi o neprofesionalnosti koja traje jako dugo, i koja će makar još isto toliko postojati ako korak naprijed u našim glavama ne postoji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 21:05

zizu1991 je napisao/la:Ne treba niko njima ništa da dokaziva. Jasno je kao dan da su takve stvari neizostavni dio svakog ozbiljnog sportskog kolektiva. Ovdje se gospodo moja, očito radi o neprofesionalnosti koja traje jako dugo, i koja će makar još isto toliko postojati ako korak naprijed u našim glavama ne postoji.
Bojim se da to ne bude kasno kada se krene s kresanjem lige. Ovog ljeta se mora odrzati prava skupština gdje će se morati otvoriti sve karte na stol. Ako ne žele pomoć sa strane i sugestije onda nam VELEŽ ode u helać. :cry:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 mar 2015, 21:19

Takvi amateri su u klubu da su napismeno, na siroko i na dugo dobili marketinski plan kluba koji je trebao da djeluje pa sigurno do skracenja lige ili nesto. Naš pirke je to sastavio, dobio je odgovor , tu i tamo pozitivan, ali šta se desilo ? Jesu probali nešto odraditi ? E takvi nam ljudi trebaju u klubu. Nije im samo nabacao , nabrojao i predao, nego je projekat kompletan ima 15-20 stranica gdje je lijepo predstavljeno sve. Od nekih skala, prihoda, rashoda, ne znam ni ja vise cega, oni to hladno odbiju (na kraju , poslije pola godine, shvatimo da su odbili projekat ) . Zar nam je uprava tako nesposobna da jednog studenta nisu u stanju da angazuju za rad na web marketingu? Ne znam, jos jednom kazem ospem se kad vidim da svi mi ovdje mozemo da vrsimo njihove obaveze.

Predlazem pastrmku za predsj. kluba :tralala:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 21:23

shaman7 je napisao/la:Takvi amateri su u klubu da su napismeno, na siroko i na dugo dobili marketinski plan kluba koji je trebao da djeluje pa sigurno do skracenja lige ili nesto. Naš pirke je to sastavio, dobio je odgovor , tu i tamo pozitivan, ali šta se desilo ? Jesu probali nešto odraditi ? E takvi nam ljudi trebaju u klubu. Nije im samo nabacao , nabrojao i predao, nego je projekat kompletan ima 15-20 stranica gdje je lijepo predstavljeno sve. Od nekih skala, prihoda, rashoda, ne znam ni ja vise cega, oni to hladno odbiju (na kraju , poslije pola godine, shvatimo da su odbili projekat ) . Zar nam je uprava tako nesposobna da jednog studenta nisu u stanju da angazuju za rad na web marketingu? Ne znam, jos jednom kazem ospem se kad vidim da svi mi ovdje mozemo da vrsimo njihove obaveze.

Predlazem pastrmku za predsj. kluba :tralala:
Moj se buraz bavi web dizajnom i kaže mi da nije uopšte teško napraviti taj marketing ali šta vrijedi kada neće gospoda da angažuju mladu osobu sa biroa koja bi to radila prvo kao pripravnik a kasnije kao stalni uposlenik kluba. Jednom riječju lendohani. Iako mi buraz ne navija za VELEŽ, kaže mi otvoreno da pomalo ljude u državi iritiraju loši rezultati i da se mora to jednom prekinuti.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 02 mar 2015, 23:41

Sve dok mi ne ustanemo i ne pokrenemo nešto, oni će i dalje sjediti i primati platu za ne rad :evil:
****, mrš iz svetinje :puke: :puke: :puke:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 23:48

Crvena1981Armija je napisao/la:Sve dok mi ne ustanemo i ne pokrenemo nešto, oni će i dalje sjediti i primati platu za ne rad :evil:
****, mrš iz svetinje :puke: :puke: :puke:
Iza navijača mora neko stati, neki lider koji će znati artikulisati zahtjeve većine, a također kontaktirati i bivše asove, druge nema.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 mar 2015, 00:45

RAja, sretno sutra u izvlacenju za kup. Ja vas ne zelim za protivnike, a razlog je samo jedan, hocu finale Sarajevo-Velez ;) Sretno, do finala aBd :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

CaliMostarac
Kontakt:

Post Postao/la CaliMostarac » 03 mar 2015, 09:07

Drugovi moji ja vjerujem da je sve više i više ocito da ovi ljudi koji upravljaju Veležom nemaju namjeru da ga napuste. I to znaci da je onda došlo na nas da im "pomognemo" da vide "pravi put" i da odu što dalje od Velež-a! Treba se RA organizovati, ne samo u Mostaru, nego svugdje dje ima Veležovi navijaca ( Konjic, Jablanica, Stolac, Ilidža itd. ). I onda se sve to treba svest na jednog SPOSOBNOG COVJEKA!!! Taj covjek ce bit ko predsjednik RA širom BiH. Bice njegov posao da organizuje RA u najbolji nacin da bude efikasna grupa. Naravno bit ce i na njemu da izabere svoju ekipu ljudi koji cu mu pomagati, itd. Kad se to stvori onda ce bit lagano izbacit ove krkane koji vode naš klub. Šta mogu oni kad im se skupi 1000 navijaca ispred vrata? Mogu slušati! I to je šta ce radit! Ali dragi ljudi, ovo se mora odma pokrenut. Nemamo vremena pricat i nadat se da ce netko "drugi" to pocet, moramo to mi! Ja da živim u Mostaru, bi uradio sve u mojoj mogucnosti da se Velež vrati na svoje noge, ekonomski i sportski. Zato ja vas molim, vi koji to mozete, vi koji imate kontakte u Red Armiji i koji ste u njoj, da predložite glavnima da se pocne akcija rehabilitacije nase navijacke grupe. Ako Velež nece da koristi internet ( Facebook, Twitter, Instagram, itd ) u svoju korist, daj da je RA koristi i da pokaže ovim našim pametnjakovicima koliki je potencijal u njemu! Jedva cekam ovaj novi forum koji ce se otvorit samo za nas. Nadam se da cemo tamo nesto moc uspjet i da cemo pocet gradit onaj stari Velež, onaj za koji se navijalo sve do groba!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 03 mar 2015, 13:10

Izvukli smo svinje u kupu......nije lose, lagan prolaz!
Prkosni i Ponosni od 1922

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 mar 2015, 13:13

SipakUlicar1922 je napisao/la:Izvukli smo svinje u kupu......nije lose, lagan prolaz!
Mogli smo dobiti i jaceg ali smo realno mogli naletiti i na slabijeg.
50-50 u ovom trenutku
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 03 mar 2015, 13:20

Međugorski gangaši u kupu :opaopa: :opaopa: deremo krmad ko siroće napolitanku :njanjanja:
From father to son

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 mar 2015, 13:34

Dobro je sto prvu igrate u gostima
.Nije zrinjski nista posebno odigrao protiv Slavije.Vama ce predstavljati problem,sto se igra svaka tri dana i koliko ce se igraci istrositi.
U svakom slucaju ocekujemo vas u FINALU. :salut:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 mar 2015, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 mar 2015, 13:38

Biti će vruće u Mostaru naredne 2 sedmice 2x Zrinjski, 1x Sarajevo. Sretno vam u kupu ;)
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.