****, mrš iz svetinje
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Sve dok mi ne ustanemo i ne pokrenemo nešto, oni će i dalje sjediti i primati platu za ne rad
****, mrš iz svetinje

****, mrš iz svetinje
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Iza navijača mora neko stati, neki lider koji će znati artikulisati zahtjeve većine, a također kontaktirati i bivše asove, druge nema.Crvena1981Armija je napisao/la:Sve dok mi ne ustanemo i ne pokrenemo nešto, oni će i dalje sjediti i primati platu za ne rad![]()
****, mrš iz svetinje![]()
![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
RAja, sretno sutra u izvlacenju za kup. Ja vas ne zelim za protivnike, a razlog je samo jedan, hocu finale Sarajevo-Velez
Sretno, do finala aBd 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
CaliMostarac
- Kontakt:
Drugovi moji ja vjerujem da je sve više i više ocito da ovi ljudi koji upravljaju Veležom nemaju namjeru da ga napuste. I to znaci da je onda došlo na nas da im "pomognemo" da vide "pravi put" i da odu što dalje od Velež-a! Treba se RA organizovati, ne samo u Mostaru, nego svugdje dje ima Veležovi navijaca ( Konjic, Jablanica, Stolac, Ilidža itd. ). I onda se sve to treba svest na jednog SPOSOBNOG COVJEKA!!! Taj covjek ce bit ko predsjednik RA širom BiH. Bice njegov posao da organizuje RA u najbolji nacin da bude efikasna grupa. Naravno bit ce i na njemu da izabere svoju ekipu ljudi koji cu mu pomagati, itd. Kad se to stvori onda ce bit lagano izbacit ove krkane koji vode naš klub. Šta mogu oni kad im se skupi 1000 navijaca ispred vrata? Mogu slušati! I to je šta ce radit! Ali dragi ljudi, ovo se mora odma pokrenut. Nemamo vremena pricat i nadat se da ce netko "drugi" to pocet, moramo to mi! Ja da živim u Mostaru, bi uradio sve u mojoj mogucnosti da se Velež vrati na svoje noge, ekonomski i sportski. Zato ja vas molim, vi koji to mozete, vi koji imate kontakte u Red Armiji i koji ste u njoj, da predložite glavnima da se pocne akcija rehabilitacije nase navijacke grupe. Ako Velež nece da koristi internet ( Facebook, Twitter, Instagram, itd ) u svoju korist, daj da je RA koristi i da pokaže ovim našim pametnjakovicima koliki je potencijal u njemu! Jedva cekam ovaj novi forum koji ce se otvorit samo za nas. Nadam se da cemo tamo nesto moc uspjet i da cemo pocet gradit onaj stari Velež, onaj za koji se navijalo sve do groba!
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Izvukli smo svinje u kupu......nije lose, lagan prolaz!
Prkosni i Ponosni od 1922
Mogli smo dobiti i jaceg ali smo realno mogli naletiti i na slabijeg.SipakUlicar1922 je napisao/la:Izvukli smo svinje u kupu......nije lose, lagan prolaz!
50-50 u ovom trenutku
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Međugorski gangaši u kupu
deremo krmad ko siroće napolitanku 
From father to son
Dobro je sto prvu igrate u gostima
.Nije zrinjski nista posebno odigrao protiv Slavije.Vama ce predstavljati problem,sto se igra svaka tri dana i koliko ce se igraci istrositi.
U svakom slucaju ocekujemo vas u FINALU.
.Nije zrinjski nista posebno odigrao protiv Slavije.Vama ce predstavljati problem,sto se igra svaka tri dana i koliko ce se igraci istrositi.
U svakom slucaju ocekujemo vas u FINALU.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 mar 2015, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Biti će vruće u Mostaru naredne 2 sedmice 2x Zrinjski, 1x Sarajevo. Sretno vam u kupu 
SRETAN BROJ - 1725
Neznam sa sigurnoscu,ali vjerujem da na neki nacin i vama odgovara danasnji zrijeb.Iz prostog razloga sto vjerujem da ce mo mi puno vise paznje posvetiti kupu nego prvenstvu.Naravno izrazavam iskljucivo svoje misljenje,da se ja pitam uradio bih bas ovako.Ovo ce i ljudima iz kluba biti jedinstvena prilika da vrate povjerenje navijaca,svi bi im halalili par prvenstvenih poraza za prolaz u polufinale kupa.Ponavljam ovo je samo moje misljenje a sta ce biti vidjecemo.pitic je napisao/la:Biti će vruće u Mostaru naredne 2 sedmice 2x Zrinjski, 1x Sarajevo. Sretno vam u kupu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Fino se nafuravati ali realno jači su, mada jači uvijek ne kači. Sreća pa spečeni nije više tamo inače bi sve batalio da pobijedi Velež i to bi ličilo na rat. Nadam se da je Mišo dingospo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma moze velez proci ,prva je pod bijelim brijegom zabiti gol 1-1 pa i 2-1 izgubiti nije lose onda revans u vrapcicima na noz ostro dobit pozzz rodjeni sretno vidimo se u finalu 
Samo bez glupih izjava tipa Vladavic. Jest brato vi ste favoriti bolji ste od nas
a spremit igrace psihicki. Halal obarska za ovu u kupu. Vracaju nam se Haurdic i Maletic. Škahic i Zolj odrađuju kartone iducu. Idemo Rođeni moji svi jako. Feja na tebi je sve za ostalo su tu đavoli. Bordo hvala drug i akbda do finala i jedni i drugi 
From father to son
Prikupljen novac za rodjeni.com , potrebno jos da se uplati i pusti u rad stranica. Iskodirano sve od nule, za pocetak otvorenog tipa, kasnije ce vjerovatno ici onaj fazon sa clanskom. Evo kad nece oni marketing , mi ćemo 
Eto sad prilike da vidimo gdje smo i šta smo 2x u kupu i 3 kolo SA.Pa da vidimo jel' bio loš dan u Zvorniku ili imamo jetime koji glume da su fudbaleri.Na muci se poznaju junaci pa eto da vidimo i to čudo,a kritike i psovke neću spominjati dok ne prođe utakmica sa SA da vidimo koliko će RAje biti na stadionu.Napuniti stadion pa onda kritikovati sve redom.Ako tako ne bude gori smo od uprave i svih ostalih.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Bit će nam **** teško.
Feja eto motiva da ginu u ove dvije utakmice i da poginu na terenu. 
Rezultati privlače raju i sponzore. U ogromnom plusu je bio klub u onoj seriji bez poraza i pobjedama protiv Želje i Zrinjskog. Možda ti sve govori kakve igrače smo doveli na sljedećem prelaznom roku. To što oni nisu ništa pokazali, dovodi do ove trenutne situacije, jbg stalno variramo, nemamo konstante neke. Ali naravno, svi protiv Sarajeva na stadion !emil02in je napisao/la:Eto sad prilike da vidimo gdje smo i šta smo 2x u kupu i 3 kolo SA.Pa da vidimo jel' bio loš dan u Zvorniku ili imamo jetime koji glume da su fudbaleri.Na muci se poznaju junaci pa eto da vidimo i to čudo,a kritike i psovke neću spominjati dok ne prođe utakmica sa SA da vidimo koliko će RAje biti na stadionu.Napuniti stadion pa onda kritikovati sve redom.Ako tako ne bude gori smo od uprave i svih ostalih.
Ovo je velika šansa da u naredni mjesec dana kada budemo igrali 2x sa konama i Sarajevom da se napuni stadion do vrha, jer će siguran sam biti na stadionu i sponzori i prijatelji kluba, legende ali i sam Nikšić i njegovi ljudi, jer na ovakvim se utakmicama pokazuje da li klub vrijedi, i zato će morati postojati motiv više. Budimo realni ako se budu borili, možda privuku i poneki novi sponzor.shaman7 je napisao/la:Rezultati privlače raju i sponzore. U ogromnom plusu je bio klub u onoj seriji bez poraza i pobjedama protiv Želje i Zrinjskog. Možda ti sve govori kakve igrače smo doveli na sljedećem prelaznom roku. To što oni nisu ništa pokazali, dovodi do ove trenutne situacije, jbg stalno variramo, nemamo konstante neke. Ali naravno, svi protiv Sarajeva na stadion !emil02in je napisao/la:Eto sad prilike da vidimo gdje smo i šta smo 2x u kupu i 3 kolo SA.Pa da vidimo jel' bio loš dan u Zvorniku ili imamo jetime koji glume da su fudbaleri.Na muci se poznaju junaci pa eto da vidimo i to čudo,a kritike i psovke neću spominjati dok ne prođe utakmica sa SA da vidimo koliko će RAje biti na stadionu.Napuniti stadion pa onda kritikovati sve redom.Ako tako ne bude gori smo od uprave i svih ostalih.
Na ovakvim se utakmicama puni kasa jer su tu i reklame i tv prenos ali i navijači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.