Jesi siguran da ste imali 12 pobjeda zaredom? ako jeste onda je to stvarno dobro i tesko ostvarivo ma kakav god sastav da imas..nije lagano to uvezati
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako je krenulo Zrinjski bi mogao opako zaprijetiti Borcu , iako po meni ce biti tesko da prime manje od 15 golovaBesic je napisao/la:Zrinjski će nad.**** sve rekorde što se tiče primljenih golova i to ove sezone
MortemHz je napisao/la:Jao Leotara![]()
![]()
![]()
Jesi siguran da ste imali 12 pobjeda zaredom? ako jeste onda je to stvarno dobro i tesko ostvarivo ma kakav god sastav da imas..nije lagano to uvezati
Zavisi kako se budu proveli na KosevuSuki46 je napisao/la:Kako je krenulo Zrinjski bi mogao opako zaprijetiti Borcu , iako po meni ce biti tesko da prime manje od 15 golovaBesic je napisao/la:Zrinjski će nad.**** sve rekorde što se tiče primljenih golova i to ove sezone
12 pobjeda, dva primljenja golaSchwarz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Jao Leotara![]()
![]()
![]()
Jesi siguran da ste imali 12 pobjeda zaredom? ako jeste onda je to stvarno dobro i tesko ostvarivo ma kakav god sastav da imas..nije lagano to uvezati![]()
Teško da će to neko skinuti u dogledno vrijeme...Schwarz je napisao/la:Evo jos jedan rekord vezan za kup BiH:
Željin niz bez poraza u kupu je trajao 2198 dana ili 42 utakmice
Prostor za razna manevrisanja, lobiranja i ostale loše stvari koje su sastavni dio našeg nogometnog prvenstva.SiouxLukavac je napisao/la:Zbog čega se mora čekati još par sezona za skraćenje lige? S obzirom da su svi za to, zašto se već od sljedeće sezone ne napravi da ispadaju 4 kluba pa sljedeće sezone opet 4. Svi klubovi imaju dovoljno vremena da se spreme što bolje kako bi obezbjedili opstanak. Zbog čega tolika procedura?
Ne kontam ovo ismijavanje Leotara,Leotar je tada imao ubjedljivo najjacu ekipu,i reci cu da je to najjaca ekipa koja je igrala bh ligu poslije rata.....Jao Leotara![]()
![]()
![]()
Bezveze.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Srbija promjenila sistem. Mislim da je ovo i prava varijanta za našu ligu, samo da broj ekipa bude 12.
Ne valja ovo, trebali su prebaciti na trokružno, tako bi dobili još više utakmica - očito im samo to fali, 'ko yebe kvalitetu.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Srbija promjenila sistem. Mislim da je ovo i prava varijanta za našu ligu, samo da broj ekipa bude 12.
To je standard, ne možeš u tekućoj sezoni promijeniti broj klubova koji ispadaju na kraju te sezone, nego tek donijeti odluku za sljedeću. Prije početka sezone mora se znati za što se igra.SiouxLukavac je napisao/la:Zbog čega se mora čekati još par sezona za skraćenje lige? S obzirom da su svi za to, zašto se već od sljedeće sezone ne napravi da ispadaju 4 kluba pa sljedeće sezone opet 4. Svi klubovi imaju dovoljno vremena da se spreme što bolje kako bi obezbjedili opstanak. Zbog čega tolika procedura?
Na kvaliteti nece dobiti nista. Produzit ce prvenstvo za nekih mjesec i pol sto je i dobro. Jedina prava pozitiva u svemu tome je ovo dijeljenje bodova. Bas kao ono u Belgiji o kojem sam pisao. To ce im u zavrsnici podignut zanimljivost lige. Tesko ce netko s ozbiljnom prednoscu uci u zavrsnicu. U zadnjih pet sezona najvecu prednost na kraju je imao Partizan u sezoni 11/12. Imali su 12 bodova ispred Zvezde. U play offu bi to bilo 6 bodova. Jedna medjusobna utakmica i tu su samo tri boda u igri.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.