Jesi siguran da ste imali 12 pobjeda zaredom? ako jeste onda je to stvarno dobro i tesko ostvarivo ma kakav god sastav da imas..nije lagano to uvezati
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jao Leotara

Jesi siguran da ste imali 12 pobjeda zaredom? ako jeste onda je to stvarno dobro i tesko ostvarivo ma kakav god sastav da imas..nije lagano to uvezati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako je krenulo Zrinjski bi mogao opako zaprijetiti Borcu , iako po meni ce biti tesko da prime manje od 15 golovaBesic je napisao/la:Zrinjski će nad.**** sve rekorde što se tiče primljenih golova i to ove sezone
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
MortemHz je napisao/la:Jao Leotara![]()
![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi kako se budu proveli na KosevuSuki46 je napisao/la:Kako je krenulo Zrinjski bi mogao opako zaprijetiti Borcu , iako po meni ce biti tesko da prime manje od 15 golovaBesic je napisao/la:Zrinjski će nad.**** sve rekorde što se tiče primljenih golova i to ove sezone
@schwarz, 7 domacih i 5 gostujucih nije fer kuknjava hahah salim se,dobar uspjeh svakako nije lagano
12 pobjeda, dva primljenja golaSchwarz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Jao Leotara![]()
![]()
![]()
Jesi siguran da ste imali 12 pobjeda zaredom? ako jeste onda je to stvarno dobro i tesko ostvarivo ma kakav god sastav da imas..nije lagano to uvezati![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo malo neke negativne statistike (16 klubova)
NK Žepče najviše primilo pogodaka ,čak 73 u sezoni 2007/08.
NK Leotar najmanje golova zabio , samo 11 u sezoni 2013/14.
NK Žepče je imalo najmanje bodova u PL BIH , samo 7 bodova u sezoni 2007/08.
NK Leotar je imao najlosiju gol-razliku cak -59 ; sezona 2013/14
NK Žepče najviše primilo pogodaka ,čak 73 u sezoni 2007/08.
NK Leotar najmanje golova zabio , samo 11 u sezoni 2013/14.
NK Žepče je imalo najmanje bodova u PL BIH , samo 7 bodova u sezoni 2007/08.
NK Leotar je imao najlosiju gol-razliku cak -59 ; sezona 2013/14
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
http://****.com/tim-16-kola-premije ... -efikasni/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaista efikasno kolo
Zaista efikasno kolo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
http://****.com/tim-16-kola-premije ... -efikasni/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaista efikasno kolo
Zaista efikasno kolo
Evo jos jedan rekord vezan za kup BiH:
Željin niz bez poraza u kupu je trajao 2198 dana ili 42 utakmice
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Teško da će to neko skinuti u dogledno vrijeme...Schwarz je napisao/la:Evo jos jedan rekord vezan za kup BiH:
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zbog čega se mora čekati još par sezona za skraćenje lige? S obzirom da su svi za to, zašto se već od sljedeće sezone ne napravi da ispadaju 4 kluba pa sljedeće sezone opet 4. Svi klubovi imaju dovoljno vremena da se spreme što bolje kako bi obezbjedili opstanak. Zbog čega tolika procedura?
Prostor za razna manevrisanja, lobiranja i ostale loše stvari koje su sastavni dio našeg nogometnog prvenstva.SiouxLukavac je napisao/la:Zbog čega se mora čekati još par sezona za skraćenje lige? S obzirom da su svi za to, zašto se već od sljedeće sezone ne napravi da ispadaju 4 kluba pa sljedeće sezone opet 4. Svi klubovi imaju dovoljno vremena da se spreme što bolje kako bi obezbjedili opstanak. Zbog čega tolika procedura?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne kontam ovo ismijavanje Leotara,Leotar je tada imao ubjedljivo najjacu ekipu,i reci cu da je to najjaca ekipa koja je igrala bh ligu poslije rata.....Jao Leotara![]()
![]()
![]()
http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Srbija promjenila sistem. Mislim da je ovo i prava varijanta za našu ligu, samo da broj ekipa bude 12.
Srbija promjenila sistem. Mislim da je ovo i prava varijanta za našu ligu, samo da broj ekipa bude 12.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ih ismijavao drug,svi znaju da imaju najbolju omladinsku skolu u drzavi jos pod onako jadnim uslovima i da su bili medju glavnim prije...nije se culo za njih par godina ali ce se vratiti u premier ligu..sad ne znam mogu li se izboriti za ligu 12
Bezveze.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vala nije nesto iskreno ali i mi cemo imati nesto ovakvo jer ne moze biti nista dobro i fer u ovoj drzavi nazalost..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne valja ovo, trebali su prebaciti na trokružno, tako bi dobili još više utakmica - očito im samo to fali, 'ko yebe kvalitetu.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
To je standard, ne možeš u tekućoj sezoni promijeniti broj klubova koji ispadaju na kraju te sezone, nego tek donijeti odluku za sljedeću. Prije početka sezone mora se znati za što se igra.SiouxLukavac je napisao/la:Zbog čega se mora čekati još par sezona za skraćenje lige? S obzirom da su svi za to, zašto se već od sljedeće sezone ne napravi da ispadaju 4 kluba pa sljedeće sezone opet 4. Svi klubovi imaju dovoljno vremena da se spreme što bolje kako bi obezbjedili opstanak. Zbog čega tolika procedura?
Hayley <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da ne ispadnemo sljedece sezone,bit ce zestoka konkurencija

Na kvaliteti nece dobiti nista. Produzit ce prvenstvo za nekih mjesec i pol sto je i dobro. Jedina prava pozitiva u svemu tome je ovo dijeljenje bodova. Bas kao ono u Belgiji o kojem sam pisao. To ce im u zavrsnici podignut zanimljivost lige. Tesko ce netko s ozbiljnom prednoscu uci u zavrsnicu. U zadnjih pet sezona najvecu prednost na kraju je imao Partizan u sezoni 11/12. Imali su 12 bodova ispred Zvezde. U play offu bi to bilo 6 bodova. Jedna medjusobna utakmica i tu su samo tri boda u igri.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Svakako bi ovo s dijeljenjem bodova bilo idealno u BiH u sistemu s 12 klubova i dijeljenju na ligu za prvaka i ligu za opstanak. Vjerujem da bi jako cesto svih sest bilo u igri za prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.