FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 04 mar 2015, 09:02

U nedjelju su igraci odradili svoje zajedno sa vjernim navijacima.

Danas je skupstina na redu da uradi svoje.

Nadamo se pozitvnim danima naseg kluba!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 mar 2015, 09:20

Zaboravio sam dodati jednu stvar koja mi je stvarno rekla da ova uprava polako počinje misliti na sve. Mišo Smajlović je nakon dugo vremena bio na Grbavici ako sam dobro čuo. Moramo o tim ljudima misliti. I o Miši i o Enveru itd itd bez obzira šta ko mislio o njima pojedinačno. Ne možemo naravno misliti o svih hiljadu ili ne znam koliko već bivših igrača ali o ovim velikanima moramo misliti. Zvati ih na neke proslave na bitne tekme itd. Pa i na Škiju itd. Be obira što ima turnira mladih repki njemu u čast i mi bi trebai nešto organizvoati.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 mar 2015, 09:25

Minjore je napisao/la:Ma Gojak je puno mladji. Ja sam bio zadnji vezni, da ne bi povrede, možda bi meni sad majku psovali, ne Eldaru :lol: Inace osim njih dvojice, iz naše generacije je uspio jedino Hajradinovic.

Bio je tu i ovaj ćerimagić ali ranije je otišao jel tako. I on je poletio vani. Gačan je recimo bio sa Zolom 93, a i njemu se nudilo da potpiše.
Jučer sam pitao za Žerića. Izgleda da je povrijeđen. Zkaljučak sam donio zbog toga što je pozvan u kadetsku a ni je jučer igrao ni protiv Srbije.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 04 mar 2015, 11:12

Za ŠB:
Uplate ce biti u prostorijama Udruzenja na sjevernoj tribini, u srijedu, cetvrtak i petak od 17-20h.
Mole se svi koji žele da idu dole da te uplate završe što prije a ne posljednji dan.

Svi u Široki!!!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 04 mar 2015, 11:31

Minjore je napisao/la:Ma Gojak je puno mladji. Ja sam bio zadnji vezni, da ne bi povrede, možda bi meni sad majku psovali, ne Eldaru :lol: Inace osim njih dvojice, iz naše generacije je uspio jedino Hajradinovic.
Ja mislim da je i Vila bio u toj generaciji.Znam da kad je otisao Hodzic on bio najbolji strijelac prvenstva u juniorima.I onda negdje ode po Hrvatskoj, poletio ko muha na ****.A sad npr. Bajic pred pozivom u repku a on igra ja mislim u Igmanu iz Konjica
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 mar 2015, 11:35

legenda o vili i đipu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 mar 2015, 12:14

Djip je u Slaviji, sto i nije lose u odnosu na klubove u kojim je bio od odlaska iz Zelje. Stupcanica, Sarajevo, Radnik, Bosna, Vratnik. Slavija je premija za njega, a mogo je puno vise.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 mar 2015, 12:31

zaboljisportuBiH je napisao/la:

Bio je tu i ovaj ćerimagić ali ranije je otišao jel tako. I on je poletio vani. Gačan je recimo bio sa Zolom 93, a i njemu se nudilo da potpiše.
Jučer sam pitao za Žerića. Izgleda da je povrijeđen. Zkaljučak sam donio zbog toga što je pozvan u kadetsku a ni je jučer igrao ni protiv Srbije.
Jeste, on je otisao sa 16 godina čini mi se. Vila nije prosao sve selekcije on je kasnije dosao, mislim bas kad je Ćerimagić otišao. Mogao je dobru karijeru izgraditi ali eto, zavrsio je tamo gdje je i počeo čini mi se :D Đip je stariji. Mada u tu "moju" generaciju upada i Veca, jer je branio uvijek za nas iako je mladji.
P.S. Hvala vrijednoj administraciji sto je uklonila temu Milomir Odović- Šef stručnog štaba FK Željezničar :clap: :clap:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 mar 2015, 12:51

Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?
Moze i na PP bio bih zahvalan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 mar 2015, 13:15

PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?

Nisi bas to upratio kako treba, veceras malo citaj pa mozda ti bude jasnije. Nema dionica nego se vjerovatno pravi nova firma koja ce se baviti ne znam ni ja kojom djelatnoscu i koja ce donositi profit Zelji. Eh kako ce to sve biti upakovano, kakvu sigurnost imaju investitori, to ne znam...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 mar 2015, 13:34

Schwarz je napisao/la:
Ja mislim da je i Vila bio u toj generaciji.Znam da kad je otisao Hodzic on bio najbolji strijelac prvenstva u juniorima.I onda negdje ode po Hrvatskoj, poletio ko muha na ****.A sad npr. Bajic pred pozivom u repku a on igra ja mislim u Igmanu iz Konjica
Otišao u Hajduk (dole više bio po klubovima i diskotekama nego na treninzima) onda otišao u Mladost iz Podgorice, naravno nije se zadržao puno pa je prešao u Zvijezdu iz Gradačca tu je kao igrao malo ali sve je to sitno. Poslije toga ni on ni Hasanhodžić čini mi se nisu prošli probu u Rudaru iz Kaknja pa su potpisali za Jedinstvo. Sad igra u Igmanu a i Hasanhodžić je sa njim ja mislim...

Uglavnom talenat koji je svojim nesportskim životom uništio sam sebe.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 mar 2015, 13:58

Evo nova pjesma.
Neznam sta mi je neznam sta mi je neznam sta mi je neznam sta mi je ali dobro je.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2015, 14:43

Baja_Zvjerka je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?

Nisi bas to upratio kako treba, veceras malo citaj pa mozda ti bude jasnije. Nema dionica nego se vjerovatno pravi nova firma koja ce se baviti ne znam ni ja kojom djelatnoscu i koja ce donositi profit Zelji. Eh kako ce to sve biti upakovano, kakvu sigurnost imaju investitori, to ne znam...
O ovome ce se vise znati veceras, sjednica pocinje u 17 h.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: AW: FK Željezničar

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 mar 2015, 14:52

Baja_Zvjerka je napisao/la:

Buraz ukratko:
Npr, zanima me sta se dobije za ulaganje od 10 000 eura.
To je bila bit mog pitanja

Ma vi stvarno niste normalni !!!

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 04 mar 2015, 14:54

Pile jel sjednica javnog karaktera, tj moze li se prisustvovati?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 mar 2015, 14:58

bazdareni je napisao/la:Pile jel sjednica javnog karaktera, tj moze li se prisustvovati?
Neko reče na forumu neki dan da se može prisustvovati sjednici. :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 04 mar 2015, 15:01

Znam da je neko rekao, al mi treba tacan info, u svakom slucaju hvala, reko mozda pile zna

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 mar 2015, 15:02

bazdareni je napisao/la:Pile jel sjednica javnog karaktera, tj moze li se prisustvovati?
Nije za clanove skupstine je samo mislim da navijaci imaju tri mjesta u skupstini i sjednica ce biti u nekom hotelu a ne u opcini.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 04 mar 2015, 15:05

Hvala

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 04 mar 2015, 15:07

pile87 je napisao/la:
Nije za clanove skupstine je samo mislim da navijaci imaju tri mjesta u skupstini i sjednica ce biti u nekom hotelu a ne u opcini.
U hotelu Bristol
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.