FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U nedjelju su igraci odradili svoje zajedno sa vjernim navijacima.
Danas je skupstina na redu da uradi svoje.
Nadamo se pozitvnim danima naseg kluba!!!
Danas je skupstina na redu da uradi svoje.
Nadamo se pozitvnim danima naseg kluba!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Zaboravio sam dodati jednu stvar koja mi je stvarno rekla da ova uprava polako počinje misliti na sve. Mišo Smajlović je nakon dugo vremena bio na Grbavici ako sam dobro čuo. Moramo o tim ljudima misliti. I o Miši i o Enveru itd itd bez obzira šta ko mislio o njima pojedinačno. Ne možemo naravno misliti o svih hiljadu ili ne znam koliko već bivših igrača ali o ovim velikanima moramo misliti. Zvati ih na neke proslave na bitne tekme itd. Pa i na Škiju itd. Be obira što ima turnira mladih repki njemu u čast i mi bi trebai nešto organizvoati.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:Ma Gojak je puno mladji. Ja sam bio zadnji vezni, da ne bi povrede, možda bi meni sad majku psovali, ne EldaruInace osim njih dvojice, iz naše generacije je uspio jedino Hajradinovic.
Bio je tu i ovaj ćerimagić ali ranije je otišao jel tako. I on je poletio vani. Gačan je recimo bio sa Zolom 93, a i njemu se nudilo da potpiše.
Jučer sam pitao za Žerića. Izgleda da je povrijeđen. Zkaljučak sam donio zbog toga što je pozvan u kadetsku a ni je jučer igrao ni protiv Srbije.
Za ŠB:
Svi u Široki!!!
Mole se svi koji žele da idu dole da te uplate završe što prije a ne posljednji dan.Uplate ce biti u prostorijama Udruzenja na sjevernoj tribini, u srijedu, cetvrtak i petak od 17-20h.
Svi u Široki!!!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ja mislim da je i Vila bio u toj generaciji.Znam da kad je otisao Hodzic on bio najbolji strijelac prvenstva u juniorima.I onda negdje ode po Hrvatskoj, poletio ko muha na ****.A sad npr. Bajic pred pozivom u repku a on igra ja mislim u Igmanu iz KonjicaMinjore je napisao/la:Ma Gojak je puno mladji. Ja sam bio zadnji vezni, da ne bi povrede, možda bi meni sad majku psovali, ne EldaruInace osim njih dvojice, iz naše generacije je uspio jedino Hajradinovic.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
legenda o vili i đipu.
Djip je u Slaviji, sto i nije lose u odnosu na klubove u kojim je bio od odlaska iz Zelje. Stupcanica, Sarajevo, Radnik, Bosna, Vratnik. Slavija je premija za njega, a mogo je puno vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Jeste, on je otisao sa 16 godina čini mi se. Vila nije prosao sve selekcije on je kasnije dosao, mislim bas kad je Ćerimagić otišao. Mogao je dobru karijeru izgraditi ali eto, zavrsio je tamo gdje je i počeo čini mi sezaboljisportuBiH je napisao/la:Minjore je napisao/la:Ma Gojak je puno mladji. Ja sam bio zadnji vezni, da ne bi povrede, možda bi meni sad majku psovali, ne EldaruInace osim njih dvojice, iz naše generacije je uspio jedino Hajradinovic.
Bio je tu i ovaj ćerimagić ali ranije je otišao jel tako. I on je poletio vani. Gačan je recimo bio sa Zolom 93, a i njemu se nudilo da potpiše.
Jučer sam pitao za Žerića. Izgleda da je povrijeđen. Zkaljučak sam donio zbog toga što je pozvan u kadetsku a ni je jučer igrao ni protiv Srbije.
P.S. Hvala vrijednoj administraciji sto je uklonila temu Milomir Odović- Šef stručnog štaba FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?
Moze i na PP bio bih zahvalan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nisi bas to upratio kako treba, veceras malo citaj pa mozda ti bude jasnije. Nema dionica nego se vjerovatno pravi nova firma koja ce se baviti ne znam ni ja kojom djelatnoscu i koja ce donositi profit Zelji. Eh kako ce to sve biti upakovano, kakvu sigurnost imaju investitori, to ne znam...PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Otišao u Hajduk (dole više bio po klubovima i diskotekama nego na treninzima) onda otišao u Mladost iz Podgorice, naravno nije se zadržao puno pa je prešao u Zvijezdu iz Gradačca tu je kao igrao malo ali sve je to sitno. Poslije toga ni on ni Hasanhodžić čini mi se nisu prošli probu u Rudaru iz Kaknja pa su potpisali za Jedinstvo. Sad igra u Igmanu a i Hasanhodžić je sa njim ja mislim...Schwarz je napisao/la:Ja mislim da je i Vila bio u toj generaciji.Znam da kad je otisao Hodzic on bio najbolji strijelac prvenstva u juniorima.I onda negdje ode po Hrvatskoj, poletio ko muha na ****.A sad npr. Bajic pred pozivom u repku a on igra ja mislim u Igmanu iz KonjicaMinjore je napisao/la:Ma Gojak je puno mladji. Ja sam bio zadnji vezni, da ne bi povrede, možda bi meni sad majku psovali, ne EldaruInace osim njih dvojice, iz naše generacije je uspio jedino Hajradinovic.
Uglavnom talenat koji je svojim nesportskim životom uništio sam sebe.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo nova pjesma.
Neznam sta mi je neznam sta mi je neznam sta mi je neznam sta mi je ali dobro je.
Neznam sta mi je neznam sta mi je neznam sta mi je neznam sta mi je ali dobro je.
O ovome ce se vise znati veceras, sjednica pocinje u 17 h.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisi bas to upratio kako treba, veceras malo citaj pa mozda ti bude jasnije. Nema dionica nego se vjerovatno pravi nova firma koja ce se baviti ne znam ni ja kojom djelatnoscu i koja ce donositi profit Zelji. Eh kako ce to sve biti upakovano, kakvu sigurnost imaju investitori, to ne znam...PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Buraz ukratko:Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisi bas to upratio kako treba, veceras malo citaj pa mozda ti bude jasnije. Nema dionica nego se vjerovatno pravi nova firma koja ce se baviti ne znam ni ja kojom djelatnoscu i koja ce donositi profit Zelji. Eh kako ce to sve biti upakovano, kakvu sigurnost imaju investitori, to ne znam...PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?
Npr, zanima me sta se dobije za ulaganje od 10 000 eura.
To je bila bit mog pitanja
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Pile jel sjednica javnog karaktera, tj moze li se prisustvovati?
Neko reče na forumu neki dan da se može prisustvovati sjednici.bazdareni je napisao/la:Pile jel sjednica javnog karaktera, tj moze li se prisustvovati?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znam da je neko rekao, al mi treba tacan info, u svakom slucaju hvala, reko mozda pile zna
Nije za clanove skupstine je samo mislim da navijaci imaju tri mjesta u skupstini i sjednica ce biti u nekom hotelu a ne u opcini.bazdareni je napisao/la:Pile jel sjednica javnog karaktera, tj moze li se prisustvovati?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hvala
U hotelu Bristolpile87 je napisao/la:Nije za clanove skupstine je samo mislim da navijaci imaju tri mjesta u skupstini i sjednica ce biti u nekom hotelu a ne u opcini.bazdareni je napisao/la:Pile jel sjednica javnog karaktera, tj moze li se prisustvovati?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."