Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

MisterGuardiola
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la MisterGuardiola » 04 mar 2015, 00:13

Soldado je vazda panjina bio samo su ga ložili ovi iz reprezentacije Vilja i kompanija da je jednak njima pa ko fol samo van forme :D
Dobar je ali ništa posebno i potrebno Valensiji.Falcao ako bude preko 30 miliona to je bacanje para,lik je propao žestoko,star je,fura se na novac i nema od njegovog fudbala ništa.Bolje i nekog mlađeg neiskusnijeg dovest a da je u usponu nego pare bacit na ove starce i čekat pola sezone hoće li proraditi ili neće pa ih poslije bud zašto prodati.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 mar 2015, 01:24

Negreda Valencia mora otkupiti ako se plasira u Ligu prvaka. Takav je dogovor s Manchester Cityom, a otkupna mu je 30 miliona eura.
Sto se Falcaa tice on bi trebao isto kao Negredo doci na posudbu uz opciju otkupa. Falcao je paklen igrac, ma ko sto pricao o njemu. On bi s Negredom i Pacom cinio vrhunski napad, dok bi Rodrigo fino otisao na desno krilo.
Evo nocas informacija da bi s Gaitanom iz Benfice mogao stici i Salvio, bivsi igrac Atletica. Za obojicu Valencia bi ponudila oko 60 miliona eura ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 04 mar 2015, 09:33

Kako god okrenes, valencia ce iduce godine vec bit evropska sila..prvo i ono najvaznije, sad imamo pare za vrhunske igrace, a drugo, lagano mozemo **** klubove koji se raspituju za nase najbitnije igrace, kao sto smo vec **** real u slucaju gaye..
Malo mi smeta sto smo se dobavezali benfice i njenih igraca..ko da ne postoji pojacanje u drugim klubovima.. Ok, i salvio i gaitan su odlicni igraci, al je meni stvarno puna kapa benfice..

Protiv atletica imamo sansi, griezmann i miranda sigurno ne igraju, saul (nas buduci igrac) takodje, a pod upitnikom su gimenez i siqueira..nama ce mozda faliti otamendi mada ima sansi da se oporavi, a u trenazni proces se vratio i alcacer.. Znamo sta njima znaci griezmann i u kakvoj je formi pa smatram da su oni dosta oslabljeni i mi to moramo iskoristit!
AMUNT VALENCIA!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 mar 2015, 20:16

To dovodite Saula? :crazy:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 mar 2015, 23:06

Kawhi je napisao/la:To dovodite Saula? :crazy:
Postoji mogucnost za to. Kako je prije dva mjeseca objavljeno Saul je bio na korak od prelaska u Valenciu. On je 40% vec u vlasnistvu Mendesa i Lima.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 08 mar 2015, 16:19

Napokon danas prava utakmica da se pogleda navečer,baš se radujem. Kod Atletica zbog kartona neće biti Mirande i Griezmanna a Saul je ozljeđen.Mislim da možemo u ovoj zasigurno tvrdoj današnjoj utakmici barem bod izvuć.

AMUNT VALENCIA!!! :cool:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 09 mar 2015, 10:08

I izvukli smo bod..zlata vrijedan..ne svidja mi se sto Andre Gomes vise sjedi na klupi, definitivno je najjaci veznjak..idemo dalje, po nove bodove protiv Deportiva..moramo im se osvetit za ono ponizenje..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 09 mar 2015, 20:25

Prvo poluvrijeme katastrofa utakmica sama po sebi.....Previše žutih kartona,svađa itd.....Uglavnom ostvarili smo cilj koji je stajao prred nama, a to je izaći iz ove utakimice neporažen.Sada nas očekuje sljedeći meč protiv Deportiva kao što kaže kolega amadeus.Za nadati se je kiksu Atletica dok naravno našoj pobjedi i prelasku na to priželjkivanu treće mjesto.

AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 14 mar 2015, 16:52

Jučerašnjom pobjedom protiv Deportiva zasjeli smo na treće mjesto Primere.Ukoliko danas kiksa Atletico ostajemo na njoj a vjerujem da i hoće jer već sada trenutno igra protiv neugodne domaćinske ekipe Espanyola.
Btw. Paco i Parejo nam donijeli jako bitnu pobjedu za borbu za ovo treće mjesto, a tko zna i možda za nešto više.
Idemo dalje!Sljedeća utakmica očekuje nas protiv Elchea u gostima u petak.

AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 mar 2015, 14:51

Valencia blizu dogovora s Wilamom Carvalhom (Sporting) i Juanom Matom (United).

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 mar 2015, 13:01

A Otamendi bi mogao krenuti u suprotnom smjeru :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 mar 2015, 13:26

rio_Ferdy88 je napisao/la:A Otamendi bi mogao krenuti u suprotnom smjeru :kafa:
Otkupna mu 50 miliona i ispod toga ga nece dati, sinoc rece Rufete. Uz to Ota presretan u Valenciji, nakon ajmo reci ponora u Portu napokon se vratio na prave staze ;)

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 mar 2015, 13:33

Ed ne pita za cijenu :mrgreen:

A ako već želite Matu onda će to vjerovatno biti uslovljeno, mada čisto sumnjam da će Mata igdje ići ovo ljeto jer i nemamo baš toliku konkurenciju na njegovoj poziciji da bi mogli priuštiti da ga pustimo tako lako. :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 mar 2015, 15:13

Nije bas da i ne pita. Kada je Valencia zimus odbila ponudu od 35 miliona United je ekspresno se ohladio. I da plate tih 50 miliona, opet se pita sve Nicolas Otamendi ;) .
Sto se Mate tice navodno je bas nezadovoljan u Unitedu. Da se razumijemo nisam odusevljen idejom da on dođe u Valenciu :shock: .

www.valencia-balkan.net

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 mar 2015, 15:15

Bolje Gaitana dovesti. Otamendija ako zadržite svaka čast, ove sezone top3 najbolja stopera lige

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 mar 2015, 15:40

Rajaz je napisao/la:Bolje Gaitana dovesti. Otamendija ako zadržite svaka čast, ove sezone top3 najbolja stopera lige
Slazem se Gaitana, ali Matu mislim prije svega hoce sto je Spanjolac i miljenik navijaca. Novaca imaju da zadrze Otamendija, dovoljno govori da su odbili 35 miliona za njega, a sad je sve na njemu. On ako ima zelju da ostane nece ga sigurno prodati.

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 05 apr 2015, 21:26

Adi i ekipa jeste mi živi? :D

Danas bod protiv žute podmornice.Iako bolji nažalost nismo slavili u konačnici i tako izgubili to 3 mjuesto i direktni plasman u lp barem za sada.Vidi se da do kraja će bit borba na nož za to mjesto koje vodi direkt u lp a nadam se zbog atleticovog rasporeda u lp da će bit umorniji od nas i tako ispustit pokoji bod.
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 apr 2015, 23:30

Klokan18 je napisao/la:Adi i ekipa jeste mi živi? :D

Danas bod protiv žute podmornice.Iako bolji nažalost nismo slavili u konačnici i tako izgubili to 3 mjuesto i direktni plasman u lp barem za sada.Vidi se da do kraja će bit borba na nož za to mjesto koje vodi direkt u lp a nadam se zbog atleticovog rasporeda u lp da će bit umorniji od nas i tako ispustit pokoji bod.
Zivi smo i aktivni smo na onom nasem forumu :D
Sto se tice danasnje utakmice, bila je bas tvrda. Villarreal dosao po bod i dobio ono sto je zelio. Do kraja mrtva trka za LP s Sevillom i Atleticom. Vjerujem da cemo uspjeti plasirati se jer ako ne odemo u LP bit ce katastrofa. Naredno na San Memsu u cetvrtak bez Pareja i Enze :crazy:

www.valencia-balkan.net

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 05 apr 2015, 23:37

Dobro je danas za mene bilo ,poklon kvota X2 1.71 :D
Valensija bolja u drugom poluvremenu,VIljareal mi je nekako fizički dosta rano pao.

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 06 apr 2015, 13:36

MisterGuardiola je napisao/la:Dobro je danas za mene bilo ,poklon kvota X2 1.71 :D
Valensija bolja u drugom poluvremenu,VIljareal mi je nekako fizički dosta rano pao.
Kažeš još da ti je i ostalo prošlo na listiću :P šalim se naravno.

Već u četvrtak ponovno igramo i to protiv Baskijaca.Vrlo teško i zahtjevno gostovanje na kojem se ni pod razno ne smije izgubiti.

AMUNT VALENCIA!
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.