Kako god okrenes, valencia ce iduce godine vec bit evropska sila..prvo i ono najvaznije, sad imamo pare za vrhunske igrace, a drugo, lagano mozemo **** klubove koji se raspituju za nase najbitnije igrace, kao sto smo vec **** real u slucaju gaye..
Malo mi smeta sto smo se dobavezali benfice i njenih igraca..ko da ne postoji pojacanje u drugim klubovima.. Ok, i salvio i gaitan su odlicni igraci, al je meni stvarno puna kapa benfice..
Protiv atletica imamo sansi, griezmann i miranda sigurno ne igraju, saul (nas buduci igrac) takodje, a pod upitnikom su gimenez i siqueira..nama ce mozda faliti otamendi mada ima sansi da se oporavi, a u trenazni proces se vratio i alcacer.. Znamo sta njima znaci griezmann i u kakvoj je formi pa smatram da su oni dosta oslabljeni i mi to moramo iskoristit!
AMUNT VALENCIA!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah