Ima onih koji stvarno nemaju, ali vecina je onih koji ce prije dati za kladionicu i bingo. Trenutno imamo više clanova, nego cijela BHT Premijer Liga zajedno, ali je to i dalje malo.Benko je napisao/la:Fakat je sramota ne biti clan svog kluba a nazivatii se navijacem .... jednostavno NE IDE!!!!![]()
AKO NSITA, UVIJEK IMA BRACE KOJA BI POGURALA AKO NEKO U TOM TRENUTKU BAS NEMA!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Das Ist Walter
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imamo previse napadaca? Bas super. Da poslusamo Amidzin savjet i da igramo s 4 napadaca 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ako bi do kraja godine uspijeli doci do cifre od 10.000 bilo bi to i vise nego odlicnomiden je napisao/la:Ima onih koji stvarno nemaju, ali vecina je onih koji ce prije dati za kladionicu i bingo. Trenutno imamo više clanova, nego cijela BHT Premijer Liga zajedno, ali je to i dalje malo.Benko je napisao/la:Fakat je sramota ne biti clan svog kluba a nazivatii se navijacem .... jednostavno NE IDE!!!!![]()
AKO NSITA, UVIJEK IMA BRACE KOJA BI POGURALA AKO NEKO U TOM TRENUTKU BAS NEMA!
Ti si opet šampion !
Joj Delača kralja uz'o broj 2 
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel fkt, ili na stranici onako stoji 2, u svih su OK brojevi, meni bilo bas cudnoDesole je napisao/la:Joj Delača kralja uz'o broj 2
Ako je 2, fakat je lood lik
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Delac ko Cafu ocamDesole je napisao/la:Joj Delača kralja uz'o broj 2
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
FK Sarajevo
Ako predpostavimo da dan ranije dolazi Borac, onda bi trebalo reagovati danas il najkasnije sutra.. Po ovome, svakako da se treba osgoditi..
Problem sto se tek u sub najavljuje prestanak padavina
Problem sto se tek u sub najavljuje prestanak padavina
Mozete slobodno za subotu planirati druge aktivnosti, nema sanse da se igra tekma.
Sta je reci, jel toliko napadalo da se ne moze igrati? Kod nas kisa samo...
Sta vam je ljudi, kakve su ovo price o odgadjanju svako malo. Odgodite u Gradačcu, odgodite u subotu... Možda je pauza trebala trajati do juna da budemo sigurni? 
Ne znam, mozda i bude kijamet pa zapada metar, ali uvjek su se utakmice igrale po snijegu. Ima lopata pa očistiš malo, označiš linije... ima crvena lopta... malo lance na kopačke... ha ja...
Ne znam, mozda i bude kijamet pa zapada metar, ali uvjek su se utakmice igrale po snijegu. Ima lopata pa očistiš malo, označiš linije... ima crvena lopta... malo lance na kopačke... ha ja...
jbg napdalo je vec sad previse, ako bude nastavio i sutra, odgodit ce se 100 %RedBlue je napisao/la:Sta je reci, jel toliko napadalo da se ne moze igrati? Kod nas kisa samo...
Ako se po ovakvom vremenu bude igralo, onda nema potrebe da pravimo zimsku pauzu u opste.
Lahko je za teren...hase73 je napisao/la:Sta vam je ljudi, kakve su ovo price o odgadjanju svako malo. Odgodite u Gradačcu, odgodite u subotu... Možda je pauza trebala trajati do juna da budemo sigurni?
Al ti moras ocistiti i tribine da bi mogao igrati..
- moustapha
- Kontakt:
Ovo je onaj najgori snijeg. Mokar i brzo se topi, tako da je tesko predvidjeti u kakvom ce stanju biti teren na Kosevu. Mogu samo zamisliti kako ce proci neki drugi tereni kojima fali drenaza. Sve mirise na odgodu kola.
#divovi
Nema odgode... Sve se može kad se hoće
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
m.olozi kazu danas cijeli dan sipanje odozgo, plus sutra skoro ista situacija (malo blazi intentitet ipak) a prestanak tek valjda tek od subote.aS_Roma je napisao/la:jbg napdalo je vec sad previse, ako bude nastavio i sutra, odgodit ce se 100 %RedBlue je napisao/la:Sta je reci, jel toliko napadalo da se ne moze igrati? Kod nas kisa samo...
Neci ici po ovom.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Plus idu još minusi mrtvi od nedelje, tako da jutarnja za kup u srijedu piše -13dr.van nostrand je napisao/la:m.olozi kazu danas cijeli dan sipanje odozgo, plus sutra skoro ista situacija (malo blazi intentitet ipak) a prestanak tek valjda tek od subote.aS_Roma je napisao/la:jbg napdalo je vec sad previse, ako bude nastavio i sutra, odgodit ce se 100 %RedBlue je napisao/la:Sta je reci, jel toliko napadalo da se ne moze igrati? Kod nas kisa samo...
Neci ici po ovom.
Mosa RajvoSa
Samo ne znam sta smo Bogu zgrijesili, Atromitos kisa, Zvijezda kisa, Vitez kisa,Velez kisa, Olimpic kisa, Radnik kisa, sad Borac snijeg. 
1946
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mnon46, napoleon72 i 48 gostiju.