AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 05 mar 2015, 14:32

Ma ne mogu sad reci da je kloc, lik je prosjek, onaj staromodni tip napadaca, ali problem je da nama neko takav uopste ne odgovara. Da ne pricam da je preskup, pa za njega je i 10 miliona za dati kapak i ni euro vise, a kamo li 18 miliona, pa za te pare se moze naci bolji i kompletniji igrac koji bi u ovom sistemu bio daleko korisniji nego Destro.
Pazziniju podhitno produziti ugovor, pa ako nista nek' bude dzoker sa klupe, jos samo fali da ostanemo na jednom napadacu i haj kupuj back up, ali od cega? :roll:

Ma strasno sta rade od kluba, prije se dovodili top igraci, unazad par godina se zestoko grohnulo, ali su se bar pominjali likovi poput Pastorea, Eriksena itd. da bi dosli do toga da nemamo para ni za nekog prosjecnog veznog igraca, vec se ide po onog Valdiforia koji u svojoj 30-toj godini pravi prvi iskorak u karijeri. Uranio, zoru prevario. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 mar 2015, 14:45

Ma sve smo to hiljadu puta do sada rekli, svaki dan to ponavljamo kao papagaji ali ništa, oni po svome tjeraju :D

Nikada mi neće biti jasno kakvi su to navijači koji trpe ovakvu situaciju u klubu i da se nikada ne pobune, pišam se ja na Curvu Sud sve plaćenik do plaćenika :puke:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 05 mar 2015, 15:05

Klopp super, Gundogan super, ali koji racku Subotic da se i vezuje za Milan. Imamo mi stara i Subotica vec u klubu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 mar 2015, 15:07

Ta prva dvojica što dođu u Milan ja više nikad neću ući na ovaj forum :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zmaj1980
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj1980 » 05 mar 2015, 20:16

AgentttB je napisao/la:Klopp? Gundogan? Subotić?

Kakve dezinformacije se šire,pa to nisu istine.
Za kloppa ok al ova dvojica nam ne trebaju,po meni oni su prosjecni igraci :!:

EternoCapitano
Kontakt:

Post Postao/la EternoCapitano » 05 mar 2015, 22:12

Pozdrav drugovi.

Već par godina čitam sportske novosti na ovom portalu,a u posljednje vrijeme i često vijesti sa ovog foruma, pa nakon nekog vremena odluči i ja da se prijavim te da sudjelujem ovdje zajedno sa vama.

Što se tiče situacije u Milanu, dugo vremena ne pamtimo da je ovakvo crnilo treslo Milan. Ali treba ustrajati pribrano i dostojanstveno u ovim teškim danima, te vjerovati u bolje sutra.
"When I think of the current generation, Lionel Messi is top-level,”
"And, although he has never taken my breath away, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. Said Ferguson

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 mar 2015, 22:20

Dobrodosao medju pravu raju :thumbup:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 mar 2015, 22:20

Welcome!
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 mar 2015, 22:28

Ljudi ja se iskreno nadam boljim danima, te da ce ovo stanje otici jedno za svagdan da se vise nece kupovati superpojacanja iz Empolia ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 mar 2015, 09:54

Dobrodosao. :thumbup:
Ajde nadamo se da ces biti aktivan, pozelili smo i mi novog insana na temi, ovdje smo vise svi sami sebi dosadili vrtenjem iste price u krug. :rol:

Probable line-up vs. Verona (4-3-3):
Lopez, Bonera. Paletta, Bocchetti, Antonelli; Bonaventura, Essien, Poli; Cerci, Destro, Menez
guess who's back :rol:
i opet nove formacije, novi igraci, opet nema ginkela/susa/honde umjesto ovog konja, al' stvarno necu vise o tome, zaboli me za sve sto rade. :yawn:

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 06 mar 2015, 10:17

Zapamtite, uvijek može gore :rol:

Veliki sam navijač i Chicago Bullsa i pratio sam iste kada su imali 20 pobjeda u ligi, ali su ljudi u upravi barem imali plan.

Ja jednostavno više ne mogu da gledam ovo šta rade sa klubom.
Bez ideje, plana, volje/želje za boljim. Kao da neko izvlači NEVJEROVATNI PLUS za ovo očigledno kočenje nekada velikana europskog i svjetskog nogometa.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 mar 2015, 10:28

jbg jest nekako da smo losi skroz, ali opet jedva se ceka tekma da se pogleda, barem je kod mene tako, ima jos onog pobjednickog smeka, nije umro :D :D :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

REDandBLACK
Kontakt:

Post Postao/la REDandBLACK » 06 mar 2015, 10:35

Ne treba nam Jurgen Klopp nego nekolicina dobrih i provjerenih igrača. S ovim otpadom koji imamo ni tim najboljih stručnjaka ne bi mogao ništa napraviti. :D otjerali smo i Allegrija, koji sad s Juventusom bez problema drži vrh tabele. Ne opravdavam ni Inzaghija,ali nije ni on cudotvorac :think: Koliko para toliko muzike, a para nema, al za Bunga Bunga ima :opaopa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 mar 2015, 10:39

Ja sam postao totalno hladan u vezi utakmica, cak sam opet poceo navijati protiv Milana jer ne mogu vise gledati onu patnju sa Pippom. Mislim, sa tog nekog igrackog aspekta nama je kasno za sve, al' neka makar on ode dok nije navukao jos veci gnjev za sebe i neka igraci prodisu, pa izbore bar LE ako nista. A iskreno, sa ovakvom igrom i ovakvom konkurencijom, i ta liga evrope ce biti veliki zalogaj za nas. Sa Pippom, slobodno mogu reci-nemoguce.

ali lako je probuditi tu iskru u meni, samo se sjetim kako sam bio entuzijastican na pocetku sezonu, a mislio sam da je taj dio mene odumro :mrgreen:
samo je potrebno malo promjena, po mogucnosti prodaja kluba, promjena trenera i to je to za pocetak, pa kud koji mili moji, bude valjda bolje. :zviz:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 mar 2015, 10:39

Vidis ja bas mislim suprotno, prvo nam treba dobar trener, pa tek onda da pravimo igracki kadar po njemu. Nije recimo ni Conte imao u Juventusu neke top igrace pa nam uze titulu i fakticki napravi ovakav Juventus kakav je sad, Allegri je dosao na gotovo i sreca mu je sto je ostatak timova veoma los, pa moze dominirati.
Pippo se gubi, nema neko znanje i povlaci poteze koje ni on ne zna, a da ima sasvim solidnih i kvalitetnih igraca, ima. Ali kako da nesto i napravi kada mu konstantno jedni te isti hedalji igraju, nema muda da povuce neke prave poteze i to koci ovaj Milan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

REDandBLACK
Kontakt:

Post Postao/la REDandBLACK » 06 mar 2015, 10:52

Nije Inzaghi neki stručnjak, to stoji ali da bi neki od provjerenih trenera mogao nešto bolje čisto sumnjam. Gledajući vrh tabela svih liga petice jasno je da su to ekipe koje ulažu u svoj tim, a ne dovode igrače za džabe. Koji će trener podignuti Cercija (ako to Simeone nije uspio). Da ne spominjem Boneru, Munatrija, Essiena, De Sciglia i Mexesa. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 mar 2015, 10:59

Cerci je odigrao polusezonu u ATM i ne bi trebali na osnovu toga da nesto sudimo, nije se bio kako treba ni priviknuo na spaniju ajde opet mijenjaj klub.
Sto se tice igre u Milanu kako da ga ocijenimo? kada covjek dobija priliku po 15-tak minuta da odigra, sto je veoma malo za njega, kazu da nije jos spreman, ajde da im vjerujemo na rijec, pa cemo da ga vidimo tek od naredne sezone kako ce se pokazati, jer je on jedan od najmanji problema u Milanu.
Te sto si nabrojao jesu skart u Milanu, to stoji i nema tog trenera koji ce od njih napraviti igracine. Ali isto tako stoji da u ovom Milanu ima veliki broj kvalitetni igraca kao sto su Lopez, De Jong, Montolivo, Menez, Pazzini, Shaarawy, Rami, Bonaventura, te da je morao i moze vise od ovoga, jednostavno pono je ovdje do Inzagija, a on ne zna sta da uradi i kako.Recimo oni bi pod Conteom uvjedjen sam bili medju prve triekipe lige, ovako nema ni zara ni borbe ni igre, nista sto dolikuje Milanu, mislis da bi Conte to dozvolio, pisali bi oni krv na terenu, bar je to moje misljenje

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 mar 2015, 11:03

Slazem se, prva stvar koja se treba uraditi je dovesti postenog trenera koji zna svoj posao, a ne neko ce uciti svoj trenerski zanat ovdje. Volim Pippa, al' on nema pojma o trenerskom poslu, sa bilo kog aspekta da krenes. Od same taktike, postavke igraca, izbora igraca, muda, autoriteta, apsolutno nista sto bi ga cinilo makar pristojnim trenerom. Pa mi ni poslije ovoliko mjeseci nemamo svoj stil igre, identitet, nemamo nista prepoznatljivo u svojoj igri.
Smislene akcije, kontre za koje itekako imamo kapacitet jer imamo odlican napad, to je za nas strani pojam, pa stvarno da se covjek zapita sta oni rade na tim treninzima. :roll:

Imas Meneza, Jacka, Saravija, Cercija, De Jonga, Montoliva, nazad u odbrani sasvim pristojne igrace, pa zar se yebemu sa ovim sastavom igraca ne moze bolje od ovoga? Ne kazem da je ovo savrseno jer nije, ali me niko ne moze ubjediti da ovaj kadar igraca ne moze u top 5, a pogotovo me ne moze ubjediti da ovako ocajno stoje na terenu i na tabeli.

I ono najgore od svega, okretanje igraca od trenera, to kada ti se desi, to je kraj. Osim kod nas, kod nas ce se to trpiti do kraja sezone iako su kola krenula nizbrdo vec u januaru.
Bas se pojavila nova prica, da su igraci ljuti jer se konstatno forsira Menez i jer je njegov miljenik, da je nedodirljiv bez obzira na njegove igre. I apsolutno se slazem sa tim, u bilo kom sistemu ima svu slobodu u napadu naustrb ostalih igraca koji ispastaju radi toga, nema izmjena, nema kazni za lose igre (a bilo ih je itekako), pa meni deset puta po utakmici digne tlak radi svog sebicluka i bezobrazluka, ali gospodinu se sve tolerira, on nema tretman kao ostali. :roll:

FORZA MILAN !

REDandBLACK
Kontakt:

Post Postao/la REDandBLACK » 06 mar 2015, 11:27

Kako se Mandžukić navikao na Španiju a Cerci nije mogao? Počeo je par utakmica od prve minute pa ništa,ali hajde eto nek bude da mu treba pola godine da se prilagodi, tek mu je 27 :lol: Mogu se ti neki ljutiti koliko hoće na Meneza,ali realno on nam je najbolji igrač :D sa 12 golova i 6 asistencija nas i drži tu gdje jesmo na tabeli, bez njegovih golova bi bili bar 4-5 pozicija niže. I ko mu može nešto reći, već spomenuti Cerci koji je proglašen za najgore zimsko pojačanje u Evropi? :D ili možda stakleni Shaarawy? Ajmo reći da je Mancini bolji trener od Inzaghija, šta je sve osvojio i sa Interom prije par godina, sa City-em, sa Galalatom, pa šta mu se sad dešava u Interu? Trube su iste kao i mi,ne zbog njega, nego zbog otpada koji se i kod njih nakupio isto kao i kod nas. Nitko nije od g.... pitu napravio.

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 06 mar 2015, 11:36

milanist je napisao/la:Vidis ja bas mislim suprotno, prvo nam treba dobar trener, pa tek onda da pravimo igracki kadar po njemu. Nije recimo ni Conte imao u Juventusu neke top igrace pa nam uze titulu i fakticki napravi ovakav Juventus kakav je sad, Allegri je dosao na gotovo i sreca mu je sto je ostatak timova veoma los, pa moze dominirati.
Pippo se gubi, nema neko znanje i povlaci poteze koje ni on ne zna, a da ima sasvim solidnih i kvalitetnih igraca, ima. Ali kako da nesto i napravi kada mu konstantno jedni te isti hedalji igraju, nema muda da povuce neke prave poteze i to koci ovaj Milan.
Potpis
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.