Slazem se, prva stvar koja se treba uraditi je dovesti postenog trenera koji zna svoj posao, a ne neko ce uciti svoj trenerski zanat ovdje. Volim Pippa, al' on nema pojma o trenerskom poslu, sa bilo kog aspekta da krenes. Od same taktike, postavke igraca, izbora igraca, muda, autoriteta, apsolutno nista sto bi ga cinilo makar pristojnim trenerom. Pa mi ni poslije ovoliko mjeseci nemamo svoj stil igre, identitet, nemamo nista
prepoznatljivo u svojoj igri.
Smislene akcije, kontre za koje itekako imamo kapacitet jer imamo odlican napad, to je za nas strani pojam, pa stvarno da se covjek zapita sta oni rade na tim treninzima.
Imas Meneza, Jacka, Saravija, Cercija, De Jonga, Montoliva, nazad u odbrani sasvim pristojne igrace, pa zar se yebemu sa ovim sastavom igraca ne moze bolje od ovoga? Ne kazem da je ovo savrseno jer nije, ali me niko ne moze ubjediti da ovaj kadar igraca ne moze u top 5, a pogotovo me ne moze ubjediti da ovako ocajno stoje na terenu i na tabeli.
I ono najgore od svega, okretanje igraca od trenera, to kada ti se desi, to je kraj. Osim kod nas, kod nas ce se to trpiti do kraja sezone iako su kola krenula nizbrdo vec u januaru.
Bas se pojavila nova prica, da su igraci ljuti jer se konstatno forsira Menez i jer je njegov miljenik, da je nedodirljiv bez obzira na njegove igre. I apsolutno se slazem sa tim, u bilo kom sistemu ima svu slobodu u napadu naustrb ostalih igraca koji ispastaju radi toga, nema izmjena, nema kazni za lose igre (a bilo ih je itekako), pa meni deset puta po utakmici digne tlak radi svog sebicluka i bezobrazluka, ali gospodinu se sve tolerira, on nema tretman kao ostali.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !