FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Orton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Orton » 06 mar 2015, 23:41

Asina je napisao/la:Nisam spomenuo Kodru (njemu kapa do poda),ali Šefko Okić ..... Druga stvar ,sve je to ok i Sarajevo je super igrački ,ali neka taj isti Ibrak bude frajer pa napravi tim sa prijašnjim budžetom ??? Sve je to u talu,manje više (na žalost)!!!
Pa bez budjeta ti nece ni Anceloti moci tim sastaviti,valjda je novac sastavni dio citave price :lolno:

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 06 mar 2015, 23:42

Da ne dužim,iskreno neka nam Sarajevo predstavlja BiH sljedećih 10 godina u LP , ako napravi i driži ovakav organizacijski i svaki drugi iskorak!!! Ljudi moji da li trebam javno reći koji je to kafe-restoran u Srebreniku i koji je menadžer dao lovu njegovoj supruzi ??? Apsolutno nemam loše namjere,ali stvarno mi je puna kapa nepotizma,od slučaja Tina Sušića pa i dalje ,eto to je to ,a vi sad shvatite kako hoćete.Veliki pozdrav !

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 06 mar 2015, 23:43

E sad vas vec @super lozi. :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2015, 23:47

Covjek koji nas je ostavio u EL (Haugesund), spasio poraza od direktnog konkurenta (Zrinjski) i postao treci strijelac FKS u tekucoj sezoni je dosao zbog Ibrakove korumpiranosti? Ibraka, budi korumpiran molim te :kafa: :pray: :pray:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 06 mar 2015, 23:54

Ja kad vidim da neko pise tri upitnika zaredom, ne mogu ga shvatiti ozbiljno.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 mar 2015, 00:03

hilmo je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:Iako nije mjesto ovdje da ti odgovaram, odgovorit cu ti. Jedno kad osvojis titulu i par kola prije kraja prvenstva istu proslavis i ostatak utakmica igras "onako" (libo te neka stvar). A drugo je kad juris ka titulu kao "jak" a moras da placas pripreme drugim ekipa da bi stigao do cilja. Djecace, velika je to razlika. Zato se ne blamiraj i ne provaljaj.

Vrijeme pored silne love da uzmete titulu, a vi ste opet drugi. Neko da ima lovu kao vi bjezao bi ovim ekipama bez vode 20 bodova...Zar te nije sramota pisati tako nesto..?
Fudbal se igra radi trofeja to je svima jasna stvar i činjenica je da ste vi tu u prednosti, ali u kakvim smo mi belajima bili dobro je da postojimo ikako. Sad se radi na tome da se osvoji nešto, osvojilo se a ako Bog da osvajat će se još. Lično ja ne bih volio da uzmemo tri četiri trofeja pa da se onda opet spašavamo propasti, ako ćemo na taj način osvajati trofeje ja ih ne želim. Želim da radimo postepeno ( a sad to radimo) i rezultat će doći.

Vi ste izgleda zaboravili da osim ova dva kluba ima još veoma kvalitetnih klubova u našoj ligi koji ulažu isto tako mnogo samo "sarajevski mediji" (kako to oni vole reći) ne pišu mnogo o tome i dosta je stvari nepoznato, a jako dugo rade na organizaciji kluba i svih drugih segmenata. I iz ko zna kakvih izvora i u kojim količinama njima dolazi novac. Kod nas je to sve veoma transparentno (kad kažem kod nas, mislim na sarajevske klubove).
Uvijek se prebaciju te silne pare i plate kod Sarajeva, a što se ne zapitete koliki budžet ima klub iz Zapadne Hercegovine i koliko njihovi igrači primaju platu? Koliko dugo oni imaju kontinuitet i igrača i sredstava i opet nisu se naosvajali trofeja? Imaju i trening kamp i akademiju!!
Ali ne, vi se samo interesujete za Sarajevo.

Od početka sezone vučete priču da liga nikad nije bila slabija, ne gospodo, vi nikad niste bili slabiji a liga je tu negdje kao i prethodnih godina možda malo i jača, bar što se tiče ovih ekipa iz vrha.

"Silna" lova koja je došla u naš klub je dala rezultat, i to veoma dobar!! Osvojili smo Kup i plasirali se u Play off jednog evropskog takmičenja. Za mene, ali i većinu, je to sasvim dovoljno.
Sad smo podigli ljestvicu, ali problem je što su je i drugi podigli, i do kraja sezone će biti veoma interesantno, a ko će biti prvi to niko ne zna. I neće biti nikakva katastrofa ako to ne budemo mi, tako razmišlja 95 % navijača Fudbalskog kluba Sarajevo. Ali vi poturate priču kako će biti katastrofa ako ne osvojimo titulu prvaka, ja te uvjeravam da neće biti i nije katastrofa.

MOžete raditi šta hoćete i pisati šta hoćete, obraćam se tebi i sličnim kao ti a ima ih jako puno na forumu, ali našu odanost prema klubu nikad nećete uzdrmati. Pokazali smo je u borbi protiv lopova, u trenucima kada smo se brukali protiv albanaca i crnogoraca (tad nije bilo Tana), u godinama kada su nam se igrači vukli po terenu, a imali smo preko tri hiljade aktivnih članova koji su uplatom 20 KM pomagali klubu, a vi to nemate ni nakon toliko lijepih godina za vas, nakon tolike dominacije, nakon toliko rekorda, pa gdje je ta "radnička" odanost klubu u koju se nekoliko vaših forumaša kune.

Neću ti halaliti što nisam legao na vrijeme!
:clap:
Svaka cast, udario si ih tamo gdje najviše boli. Na njihovu žalost, ovo je istina.
Das Ist Walter

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 07 mar 2015, 09:13

Kaze lik bruka pored silne love da ne uzmete. Pa nisi siguran da ces uzeti ako tu lovu ulazes u akademiju, infrastrukturu tim, a ne u kupovanje tekmi kao neki. Da bi ih kasnije trpali po evropi i ostali kokuzi.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 mar 2015, 09:16

jel ovo sada igraci naseg kluba daju pare da bi igrali..ahahhahahaha :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
jel se ovo moze kako kazu (jadnici bolesni) napraviti tim bez budjeta...pa ovo je nevjerovaatno hebote
Boze sacuvaj kakve su ovo bolesne curice , nase drage konice

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 mar 2015, 10:06

Ovaj &asina mescini Husaric

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 mar 2015, 10:19

Gospodine &asina sami ste napisali da ste rijetko na ovom forumu, a vjerujte da bih ja a vjerujem i ogromna vecina ljudi koji su ovdje, voljeli da se vise nikad ne vratite. Pogotovo sa svojim moralnim pridikama i seljackim doskocicama. Nama kad neko valja i radi kako treba nas je, u suprothom noga jer mi smo SARAJEVO.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2015, 10:21

Obiteljski covjece ubijas forum :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 mar 2015, 10:26

preko 70%...cak i 80% prve amidzine uplate 24.12 2013 otislo je na otplatu dugova....uplata jeste bila zestoka ali i dugovi su bili zestoki
ostalo , mjesecno imamo od njega xy cifru koja nam je dovoljna da normalno radimo...sada je tu TA kao generalni sponzor i on se cipa jednom godisnje a cifra je bas ogromna za nase uslove (to je godisnji budjet nekih manjih klubova)
prica da su u igracki kadar u fcs ulozeni milioni je LAZ samo takva i zna se da dolazi iz iste kuhinje cemernika koji su pricali da Tan ne postoji , da je Dino sa Kustom tu samo radi toga da bi uzeo 5-6 miliona i razgulio ...i jos milion bolesnih , hudnickih stvari itd...A NAMA IDE SVE BOLJE I BOLJE... :kralj: :kralj:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 mar 2015, 10:34

Evo citam na klixu da ste obavili razgovore sa predstavnicima grada da budete jedan od ulagaca u rekonstrukciju sadasnjeg stadiona Asim Ferhatovic Hase. Hajde, mnogo vam srece zelim sa tim pa i da Sarajevo i moj Zeljo igraju na obnovljenim stadionima jednog dana. Fali ovom gradu jedan moderan stadion.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 mar 2015, 10:44

storm_raider je napisao/la:Evo citam na klixu da ste obavili razgovore sa predstavnicima grada da budete jedan od ulagaca u rekonstrukciju sadasnjeg stadiona Asim Ferhatovic Hase. Hajde, mnogo vam srece zelim sa tim pa i da Sarajevo i moj Zeljo igraju na obnovljenim stadionima jednog dana. Fali ovom gradu jedan moderan stadion.
ne ne, nego imamo dvije opcije, u obje opcije mi smo vecinski ulagaci :mrgreen:
tj, nama koncesija ide pa ko hoce da igra an modernom stadionu sa najboljom povrsinom travnatom mora da plati..

a ulagače, tj "graditelje" vec imamo samo se ceka regulacija zakona o koncesiji i odobrenje opstine ... sto je vrlo blizu :kafa: :kafa:
Tako da cemo AKO BOG da u skorije vrijeme imati SVOJ stadion i SVOJU AKADEMIJU... :zviz:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 mar 2015, 10:46

Tako da ako hoce neko da igra evropu na Kosevu ne placa CSR nego Sarajevu. Kaze Selimovic 50 milja vam je utakmica il se gonite u Zenicu. :urnebes:
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 mar 2015, 10:50

Head je napisao/la:Tako da ako hoce neko da igra evropu na Kosevu ne placa CSR nego Sarajevu. Kaze Selimovic 50 milja vam je utakmica il se gonite u Zenicu. :urnebes:
SELIMAGIĆ jeb.em ga ja head

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 mar 2015, 10:50

Benko je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Evo citam na klixu da ste obavili razgovore sa predstavnicima grada da budete jedan od ulagaca u rekonstrukciju sadasnjeg stadiona Asim Ferhatovic Hase. Hajde, mnogo vam srece zelim sa tim pa i da Sarajevo i moj Zeljo igraju na obnovljenim stadionima jednog dana. Fali ovom gradu jedan moderan stadion.
ne ne, nego imamo dvije opcije, u obje opcije mi smo vecinski ulagaci :mrgreen:
tj, nama koncesija ide pa ko hoce da igra an modernom stadionu sa najboljom povrsinom travnatom mora da plati..

a ulagače, tj "graditelje" vec imamo samo se ceka regulacija zakona o koncesiji i odobrenje opstine ... sto je vrlo blizu :kafa: :kafa:
Tako da cemo AKO BOG da u skorije vrijeme imati SVOJ stadion i SVOJU AKADEMIJU... :zviz:
Sta "ne, ne..."? Napisao sam "jedan od ulagaca", ako ste vecinski, tim bolje za vas. Velika stvar Bogme.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 mar 2015, 10:50

Dino Fening. :lolno:
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 mar 2015, 10:53

storm_raider je napisao/la: Sta "ne, ne..."? Napisao sam "jedan od ulagaca", ako ste vecinski, tim bolje za vas. Velika stvar Bogme.
Pa kazem da cemo mi biti glavni nosioci projekta i da, kao i uvijek, ne ocekujemo nesto puno ni od drzave ni od kantona ni grada, negoo da samo hocemo da nas ne koče i da nas ne zajebavaju kao do sada sto su
Zadnja izmjena: Benko, dana/u 07 mar 2015, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 mar 2015, 10:55

Head je napisao/la:Dino Fening. :lolno:
Sjecam se da je anamo njih 5-6 tvrdilo da Tan uopste ne postoji a da su ga Dino i kusta izmislili da lakse uzmu lovu , pa onda sve na njega svale.
to su nase kone :clap: :clap: :clap:
Ako dobijemo koncesiju (sve su prilike da hocemo jer bez toga mogu ga zakljucati i samo izdavati miligramu i Papi)...ko hoce da igra eure tekme , morace debelo platiti...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus i 5 gostiju.