FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel prenosi arena
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kosevo prenosi !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HAHAHAHAH odmah klizeci s dvije noge u kost...MortemHz je napisao/la:Kosevo prenosi !

@konjicu ,tako te volim kad razmisljas ,a ne kad peglas sa Mihojevicem..(bice on ljiljan")

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pisao sam o rekonstrukciji stadiona ..zar ne. Radi se samo o tome hoce li grad sa amidzom ici pola-pola u rekonstrukciju ili ce amidza tj klub dobiti koncesiju na 40 god. Investicija bi bila teska oko 18 mil KM....a sve bi se napravilo tako da i uefine mudonje mogu spavati na stadionu ...a ne samo sjediti
Rekonstrukcija bi trajala malo vise 2 god i nazalost ne bi mogli igrati za vrijeme rekonstrukcije na AFH....
vrlo brzo , znace se u kojoj formi ide rekonstrukcija...jel sa gradom (pola - pola) ili samo amidza ulaze. Naravno , imamo generalnog sponzora TA koji je gigant pa ako izraze zelju da se novi stadion zove TA arena , ucipali bi se pooooveliku cifru za to
Rekonstrukcija bi trajala malo vise 2 god i nazalost ne bi mogli igrati za vrijeme rekonstrukcije na AFH....
vrlo brzo , znace se u kojoj formi ide rekonstrukcija...jel sa gradom (pola - pola) ili samo amidza ulaze. Naravno , imamo generalnog sponzora TA koji je gigant pa ako izraze zelju da se novi stadion zove TA arena , ucipali bi se pooooveliku cifru za to
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znas da sam takav 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ovo su košpe poslale laznu dojavu za bombu u avionu, ljubomora sta li.
Sarajevo22 je napisao/la:Ovo su košpe poslale laznu dojavu za bombu u avionu, ljubomora sta li.

nego, lijepo se probuditi i vidjeti sve ovo na forumima i portalima

Neka se radi tribina po tribina, i nece biti potrebe da se cak 2god ne igra na AFH...HordeBL je napisao/la:Pisao sam o rekonstrukciji stadiona ..zar ne. Radi se samo o tome hoce li grad sa amidzom ici pola-pola u rekonstrukciju ili ce amidza tj klub dobiti koncesiju na 40 god. Investicija bi bila teska oko 18 mil KM....a sve bi se napravilo tako da i uefine mudonje mogu spavati na stadionu ...a ne samo sjediti
Necemo biti jedini koji su igrali na stadionu koji se renovirao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto se mene licno tice samo neka nema atletske..sta god budu radili,kako god budu radili ako ostane atletska meni je isto kao i stari..
FK SARAJEVO.
Jojo što je odgodiše, danas bi fakat šmekila tekma na AFH 
Mislim da bi naši već sutra trebali očistiti teren, jer trava bi se do srijede poprilično oporavila, vjerovatno ne bi trebalo biti više padanja, samo jutarnji minusi

Mislim da bi naši već sutra trebali očistiti teren, jer trava bi se do srijede poprilično oporavila, vjerovatno ne bi trebalo biti više padanja, samo jutarnji minusi

Mosa RajvoSa
@zip...ne moze graditi korak po korak , zato sto (na taj nacin) opet NE MOZES igrati euro tekme na AFH....opet moras ici van grada...i tekme PL ti dolaze u pitanje iako su tu zahtjevi bas onako liberalni...a gradnja korak po korak je duza od ove "pocni odmah sve"
Sta onda raditi? Gdje bi se onda igralo? Otoka je mala, sugavicu ne racunam.. Zenica?HordeBL je napisao/la:@zip...ne moze graditi korak po korak , zato sto (na taj nacin) opet NE MOZES igrati euro tekme na AFH....opet moras ici van grada...i tekme PL ti dolaze u pitanje iako su tu zahtjevi bas onako liberalni...a gradnja korak po korak je duza od ove "pocni odmah sve"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
gdje si igro kada se kosevo pravilo pred olimpijadu...??
gdje su maleni igrali jednu polusezonu ili cak sezonu kada je golubarnik bio pod nekim radovima ??
pa svabo osim kada je odlazio u strazbur , oprostajnu je imao na kosevu nije na golubarniku.....
rijesilo bi se to na neki nacin
gdje su maleni igrali jednu polusezonu ili cak sezonu kada je golubarnik bio pod nekim radovima ??
pa svabo osim kada je odlazio u strazbur , oprostajnu je imao na kosevu nije na golubarniku.....
rijesilo bi se to na neki nacin
Evo i zvanicna stranica je ubacila anketu za renoviranje stadiona. Sve ozbiljnije i ozbiljnije se prica. 

1946
Ovi se fakat ne zezaju
Hajde pravnici imal vas?? sta je to potrebno da bi mi dobili koncesiju na recimo 100 godina kao sto je ima Zrinjski u Mostaru???
" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajde pravnici imal vas?? sta je to potrebno da bi mi dobili koncesiju na recimo 100 godina kao sto je ima Zrinjski u Mostaru???
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
-
- Kontakt:
Pa igrat cemo na terenu akademije
- prasovic89
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koliko ima iskompleksiranih komšinica nakon vijesti o modernizaciji Koševa, još kad pročitah da jedan napisa i treba da se modernizuje, svakako je najveće ruglo grada. Ja mislim da oni umru 2 puta dnevno čitajući hahahahahah
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- prasovic89
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koliko ima iskompleksiranih komšinica nakon vijesti o modernizaciji Koševa, još kad pročitah da jedan napisa i treba da se modernizuje, svakako je najveće ruglo grada. Ja mislim da oni umru 2 puta dnevno čitajući hahahahahah
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Ja mislim da ne treba ništa posebno, samo preuzmeš sve moguće obaveze. Kad je tadašnji predsjednik FCS Faruk Hadžibegić po medijima hajku pravio za stadion, ljudi nam odobrili koncesiju, a kad je vidio koliko to košta odmah odustao, sad je drugi vakatMirso1197 je napisao/la:Ovi se fakat ne zezaju![]()

Mosa RajvoSa
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, juka55, nedimmmm1337, Tatamata1946, TETRAPAK, Varijantas8 i 80 gostiju.