prije sam mogao normalno kliknem na njega i pokrenem sada koliko god klikcem nista se ne desava

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
zasto se s time patiti ako nemas mac, odmah se prebaci za windows, lakse ti jeUnofficialpage je napisao/la:Odlučio sam početi učiti programirati za iOS uređaje ali imam problem, nemam MAC.Našao sam način i za to, pomoću programa VirtualBox sam instalirao MAC OS X i radi, ali ne mogu instalirati XCODE. Pošto sam skino stariju verzioju OS X (10.8) preko appstore ne može, moram tražiti alternativu, skino sam i XCODE 4. Starija verzija XCODE-a itreba da radi na OS X 10.8 ali kad hoću da instaliram pojavi se "An unknown error occurred". Kako da ovaj program instaliram i da napokon krenem sa učenjem, dok još imam volje. :mgreen:
Ne privlači me windows, ured sam napravio. Skino sam os x 10.10 i sve radilo kako treba i ja nešto zezno i sve moram ispočetka.QUARESMA 18<<< je napisao/la:zasto se s time patiti ako nemas mac, odmah se prebaci za windows, lakse ti jeUnofficialpage je napisao/la:Odlučio sam početi učiti programirati za iOS uređaje ali imam problem, nemam MAC.Našao sam način i za to, pomoću programa VirtualBox sam instalirao MAC OS X i radi, ali ne mogu instalirati XCODE. Pošto sam skino stariju verzioju OS X (10.8) preko appstore ne može, moram tražiti alternativu, skino sam i XCODE 4. Starija verzija XCODE-a itreba da radi na OS X 10.8 ali kad hoću da instaliram pojavi se "An unknown error occurred". Kako da ovaj program instaliram i da napokon krenem sa učenjem, dok još imam volje. :mgreen:
Već sam je izgubio. Kad nešto praviš 7 dana i ono ne ide, na YT linkovima ljudima sve ide a meni neće.QUARESMA 18<<< je napisao/la:onda se nastavi pati dok ne izgubis "volju"
jel ti instaliran flash player? Ako jeste onda probaj uraditi updateR32 je napisao/la:Na laptopu net lose radi, kada pritisnem na preglednik ( mozila ) treba sigurno pola minute ako ne i vise da udje, onda radi ocajno, ako nesto pustim npr na yt ucitava dok micem strelicu, cim prestanem i ono zastopa.
Pokusao sa Kromom i Operom, uđe brzo ne pretrazivac međutim samo stoji prazno nesto ukucam ne mice. Ili samo pise loading al se nista ne desava. Ocistio sam nepotrebnih programa instalirao wise care, bilo je svega i svaceg na laptopu.
Bio instalirao avast, ali obrisem kontam do njeg je, ali nista.
Sta jos pokusati?
Jesi napravio ? Inače ta stranica često pokazuje pogrešnu brzinu, ja se uvjerio više puta. Izmjeri npr ovdjeR32 je napisao/la:Inistalirao sam vec, mislim da sad malo bolje radi. Jer nije kod mene...
Npr. koristim paket netFlat 10 [oko 10 Mbps, 512 Kbps sto je 0.5 (+) u Mbps], dok pri mjerenjima to ide na 11 download / 0.7 upload, sto znaci da brzina varira (tj. pustaju vise u opticaj).1. Isključite vatrozid (Firewall) da se ne mješa u testiranje brzine. Procedura za kako ugasiti Windows Firewall varira ali općenito se može napraviti sa klikom na ikonu internet povezivanje (dolje u desnom kutu, malo računalo). Kliknite desni gumb pa kada vam se otvori kliknite “Change Windows Firewall settings”. Tada kliknite “Off” ili ako vam je ponuđeno “Disable”, nakon toga potvrdite sa “U Redu” ili “Ok”.
2. Otvorite web pretraživać i upišite u tražilicu “Speed Test” ili “ADSL Speed Test”. Uđite na stranicu. Direktan link se nalazi ovdje http://www.speedtest.net/" onclick="window.open(this.href);return false;.
3. Kliknite na “New Server” ili kakva opcija vam je ponuđena, ovisi koji web site koristite za testiranje. Izaberite lokaciju drugog servera (drugi grad) i kliknite “Start Test”. Ponovite procedure više puta i izračunajte vašu stvarnu prosječnu brzinu ADSL- a.
Trenutno korisnika/ca: JackW, Quartararo i 11 gostiju.