deda je napisao/la:Imal li da neko prenosi utakmicu ili link za nas sto ne mozemo doci na tekmu u srijedu?
Bit ce na TV1000 repriza iza ponoci odmah
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
deda je napisao/la:Imal li da neko prenosi utakmicu ili link za nas sto ne mozemo doci na tekmu u srijedu?
I ovaj pukomiden je napisao/la:Sportski direktor Borca Slobodan Starčević
- Težak polufinalni žrijeb nikako ne bi smio da poremeti naše ciljeve, kaže Starčević
- Imamo ambicije da osvojimo Kup BiH, a da bi podigli pehar moramo da pobijedimo Sarajevo... "Papirnati" favoriti ne pobjeđuju uvijek. Naravno, dobili smo najtežeg rivala, ali mi ćemo dati svoj maksimum... Najmasovnije takmičenje je specifično i ne pobjeđuje uvijek favorit na papiru...
Ovi se izgleda ne šale
Na kojem osnovu mislis da funkcionise prenos utakmica, odnosno prava na iste?Zivot je napisao/la:Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
Ok za tv prenos ali kamera se moze postavit i stream podijelit i gledat tekma bez komentatora, tako sam vec gledao Zeljo-Metalurg, kup Siroki- Celik itd. valjda to za vasu armiju navijaca nije stranoEvander je napisao/la:Na kojem osnovu mislis da funkcionise prenos utakmica, odnosno prava na iste?Zivot je napisao/la:Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
Po tebi ispada da bi FK Sarjevo trebalo kupiti kamere i da sami snimamo utakmice![]()
Imaju ugovori sa BH telekomom i sa savezom.
Oni odredjuju sta se prenosi a sta ne, ko i na koji nacin.
PA biće ti snimak, rekao ti je čovjek. Šta je problem?Zivot je napisao/la:Ok za tv prenos ali kamera se moze postavit i stream podijelit i gledat tekma bez komentatora, tako sam vec gledao Zeljo-Metalurg, kup Siroki- Celik itd. valjda to za vasu armiju navijaca nije stranoEvander je napisao/la:Na kojem osnovu mislis da funkcionise prenos utakmica, odnosno prava na iste?Zivot je napisao/la:Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
Po tebi ispada da bi FK Sarjevo trebalo kupiti kamere i da sami snimamo utakmice![]()
Imaju ugovori sa BH telekomom i sa savezom.
Oni odredjuju sta se prenosi a sta ne, ko i na koji nacin.
Ima cemo to u vidu.Zivot je napisao/la:Znam za suboto i tv termine na BHT1 mojatv i arena![]()
ali ovo za coppa BiH nek vam bude nauk za ubuduce
![]()
HAHAHAHAHamidzaTan je napisao/la:deda je napisao/la:Imal li da neko prenosi utakmicu ili link za nas sto ne mozemo doci na tekmu u srijedu?
Bit ce na TV1000 repriza iza ponoci odmah![]()
![]()
![]()
![]()
Zip je napisao/la:Imam osjecaj da necemo previse zaliti Cimirota kad aBD ode i napravi sjajnu karijeru... Od srca mu to zelim..
Mislim da smo u Rustemovicu dobili jednu klasu sto se tice nase lige...
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, PapakIzSa, perodeformero, Rule_hz, trunks1946 i 43 gosta.