RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Brata mi mog treba ih raskovati u Vrapcicima oni qrac obicni napuhani igraju 110%svojih mogucnosti jer im je pogonsko gorivo nas grb
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Tačno brate slažem se potpuno.rodjenisa je napisao/la:Brata mi mog treba ih raskovati u Vrapcicima oni qrac obicni napuhani igraju 110%svojih mogucnosti jer im je pogonsko gorivo nas grb
Ovo treba negdje sačuvat'. Toliko dobro opisuje situaciju.rodjenisa je napisao/la:oni qrac obicni napuhani igraju 110%svojih mogucnosti jer im je pogonsko gorivo nas grb
Usput, Blagoje je doktor ove igre za sve njih. Može ih pojedinačno nacrtat'.
Ali Hebibović, pa očeee!
Zapadni Berlin, jedan je Zapadni Berlin!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
pocela sudijska nadoknada 6 minMostaracVelezovac je napisao/la:koliko je do kraja?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
A ne znam sto se ove nase budale cuvaju, komsinice su zrele za 2:3.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Joj Bobiću šta konzumiraš, daj i meni!
Čovjek je zvijer!
Čovjek je zvijer!
MostaracVelezovac je napisao/la:A ne znam sto se ove nase budale cuvaju, komsinice su zrele za 2:3.
Rezultat odlican ali igra ****
Zabi im ga Ani do jaja Majke mi Moje! To Care!!!!
to je to velez je favorit za prolaz a nadam se da prolaze 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Crveni_1922
Joj sta matani promasise u sudiskoj nadoknadi. Joj i mi se povukli bezze mogli smo im jos jedan zavalit s rahatlukom 
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Cestitke na odlicnom rezultatu! 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Hvala Weiss, pardon, Schwarz. 
hvala ti plavi brate...Schwarz je napisao/la:Cestitke na odlicnom rezultatu!
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 11 mar 2015, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Blagoje tito, rezultat odlican , sami se povlacimo uvijek...ukratko .... moramo proci ovo
Svaka cast igracima na zalozenom trudu i borbi.Ovo je pokazatelj kako se treba igrati.
Pohvalio bi sve igrace ali se istece Bobic.Lik je svako ispucavanje i hvatanje lopte takoreć zajebavao navijace,a i igrace
.Ovim putem mu cestitam
.
Pohvalio bi sve igrace ali se istece Bobic.Lik je svako ispucavanje i hvatanje lopte takoreć zajebavao navijace,a i igrace
Ovo je kako sam i najavio samo prvo poluvrjeme,treba kod nas zapeti kao oni danas.
A vi mi se malo prepali sinoc i danas....a ja vam kazem oni su nasa Severina i mogu da nam ga puse zajedno sa jednim Tuzlakom,al samo jednim,njemu cu ja dati da ga loma obali
A vi mi se malo prepali sinoc i danas....a ja vam kazem oni su nasa Severina i mogu da nam ga puse zajedno sa jednim Tuzlakom,al samo jednim,njemu cu ja dati da ga loma obali
Ovaj Zrinski je zreo danas bio za 4 komada. Da se nismo onoliko povukli ko zna šta bi bilo. Jedino što oni znaju je presing i oštro u kost, krkanski. Iako smo i mi imali sreće u nadoknadi ali da smo ih hrabrije napali drukčije bi bilo. Ali i ovo je super sad ih imamo u uzvratu i treba ih dobit pred našom publikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.