RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Rezultat odlican ali igra ****
Zabi im ga Ani do jaja Majke mi Moje! To Care!!!!
to je to velez je favorit za prolaz a nadam se da prolaze 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Crveni_1922
Joj sta matani promasise u sudiskoj nadoknadi. Joj i mi se povukli bezze mogli smo im jos jedan zavalit s rahatlukom 

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Cestitke na odlicnom rezultatu! 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Hvala Weiss, pardon, Schwarz. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
hvala ti plavi brate...Schwarz je napisao/la:Cestitke na odlicnom rezultatu!

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 11 mar 2015, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Blagoje tito, rezultat odlican , sami se povlacimo uvijek...ukratko .... moramo proci ovo
Svaka cast igracima na zalozenom trudu i borbi.Ovo je pokazatelj kako se treba igrati.
Pohvalio bi sve igrace ali se istece Bobic.Lik je svako ispucavanje i hvatanje lopte takoreć zajebavao navijace,a i igrace
.Ovim putem mu cestitam
.
Pohvalio bi sve igrace ali se istece Bobic.Lik je svako ispucavanje i hvatanje lopte takoreć zajebavao navijace,a i igrace

Ovo je kako sam i najavio samo prvo poluvrjeme,treba kod nas zapeti kao oni danas.
A vi mi se malo prepali sinoc i danas....a ja vam kazem oni su nasa Severina i mogu da nam ga puse zajedno sa jednim Tuzlakom,al samo jednim,njemu cu ja dati da ga loma obali
A vi mi se malo prepali sinoc i danas....a ja vam kazem oni su nasa Severina i mogu da nam ga puse zajedno sa jednim Tuzlakom,al samo jednim,njemu cu ja dati da ga loma obali
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ovaj Zrinski je zreo danas bio za 4 komada. Da se nismo onoliko povukli ko zna šta bi bilo. Jedino što oni znaju je presing i oštro u kost, krkanski. Iako smo i mi imali sreće u nadoknadi ali da smo ih hrabrije napali drukčije bi bilo. Ali i ovo je super sad ih imamo u uzvratu i treba ih dobit pred našom publikom.
u srijedu im prirediti docek kakav nismo nikome dosad...svi ,svi na stadion i povesti po jos dvojcu...ja cu sa dva auta raje...idemo im oderati guzove i proci dalje
vi ste nasa prva ljubav rodjeni ale ale
vi ste nasa prva ljubav rodjeni ale ale
rodjenisa je napisao/la:Ovo je kako sam i najavio samo prvo poluvrjeme,treba kod nas zapeti kao oni danas.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
fino fino, za ocekivat je prolaz
-
- Kontakt:
Svaka cast Rodjeni! 

Ma stipu ga meni brato, majke mi moje taj ga bali samo tako...Mi smo njemu kao i konama najveci kompleks.rodjenisa je napisao/la:Ovo je kako sam i najavio samo prvo poluvrjeme,treba kod nas zapeti kao oni danas.
Idemo dalje, Kup je Nas majke mi moje!
Procvijetala Bijela Lala, Velez nosi Kup Marsala!

Forza Velez!
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Rođenii
Šteta što smo se povukli totalno jer sigurno da smo mogli pogoditi barem još jednom. Imali smo i malo sreće u nadoknadi, ali ona prati hrabre. Sad se maksimalno pripremiti za uzvrat i dobiti ih za prolaz dalje.
FORZA VELEŽ

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ima li igdje golova ?
Ma moze brat moj kako god kazes,samo puni i trpaj seljake ne zali ih,njima to odgovaraTosre je napisao/la:Ma stipu ga meni brato, majke mi moje taj ga bali samo tako...Mi smo njemu kao i konama najveci kompleks.rodjenisa je napisao/la:Ovo je kako sam i najavio samo prvo poluvrjeme,treba kod nas zapeti kao oni danas.
Idemo dalje, Kup je Nas majke mi moje!
Procvijetala Bijela Lala, Velez nosi Kup Marsala!![]()
Forza Velez!
Voli vas brat sve bratami mog,danas sam konto samo malo proslavit ali u kakvom ambijentu igraju ovi nasi Rodjeni kako ih na noz docekuju dusmani nasi nemogu proci bez janjeta veceras
VOLIM TE MAMA AL NE KAO NE VELEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.