Dovoljno im je samo glave vidit sve ti bude jasno. Ko se sve danas naziva mostarcem povraća mi seCernica je napisao/la:Citam ove druge teme. Što su se unervozili oni kojima su soko vranica i ostale firme poklanjale stanove i izvlacili ih iz skutorijesve mostarci iz novogradnje od 1970-ih
![]()
jao brnjoza. Pozdrav iz starih mostarskih mahala
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Kaze raja na zapadu se otvara klub bacanja kamena s ramena treninzi kraj one sume..bem ti zapad

#musvdg
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
- pravnik1981
- Kontakt:
i zaboravio sam da se najebem mame ovoj policiji od danas...djetetu su ruku slomili danas mamu vam J*** kerovi
Crvena braćo, paćenici crvene boje, bolesnici našeg svetog grba, zaljubljenici našeg grada i kluba, a nadasve ponosni ljudi ove škrte nam Mostarske zemlje sve vas volim i pozdravljam.Moram vam odmah reći da sam ovih 10 dana bio žestoko ljut na naše igrače i na sve u klubu i da me odavno odavno jedan bezvezni poraz kao onaj od Drine nije teže pao.Za ovih 50 ljeta gubilo se dosta bitnih, važnih utakmica boga mi se znalo izgubiti i sa povećom razlikom, ali nešto me taj poraz od Drine jednostavno bacio na guzicu, čak nije bitan ni poraz nego odnos prema igri i navijačima koji me izritirao do bola.Neću više o tom, bilo pa prošlo, kad treba kuditi onda treba kuditi, kad treba hvaliti onda treba hvaliti.Današnji pristup igri i odnos prema dresu je onakav kakv bi uvijek trebao biti, osim milion razloga da to treba biti tako ima i jedan kojeg ja uvijek rado spominjem, a to je da sreća prati hrabre i ako si hrabar i bog će te nagraditi.Mislim da smo danas ostvarili jako povoljan rezultat, a lično za mene je u kupovima bolje izgubiti 3:1 nego 2:0, bolje izgubiti 2:1 nego 1:0, a ja sam lično prije utakmice bio zadovoljan i sa porazom, ali da mi damo gol.Ovaj rezultat 2.2 je odličan ako ćemo ga mi odnosno igrači i trener shvatiti na pravi način, ipak smo igrali protiv jedne od 3 najbolje ekipe koja realno ima više iskustva u ovakvim utakmicama od nas.Realno i organizacija im je na većem nivou od naše, ali realno kad igraš srcem, dušom i tijelom, kada gineš za dres koji nosiš teško rezultat može izostati.To nam treba biti i osnovna vodilja za iduću srijedu.Srce spojiti sa razumom, pustit zadnji atom snage i znoja te nošeni našim grlima, samo grlima proslaviti u srijedu navečer polufinale.Tražiti sad dlaku u jajetu za današnju postavku i igru neću i ne bismo smjeli.Ovo su ipak utakmice koje su puno više od puke igre i u kojima je najbitnije biti dovoljno mudar, pametan, jak da bi nakon 180 minuta svi zajedno zapjevali.I ja mogu reći da mi se ne sviđa što smo bili malo defanzivniji u nekim trenucima, ali ljudi moji hajmo malo razuma, vidjeli ste onaj pritisak i sa tribina i na terenu, njihovi igrači su puno bezobrazniji nego naši, puno slobodnije ulaze u žestoke duele od naših, nekad mi se čini da imaju prešutan dogovor sa sudijom da im se ne daju kartoni, e zato sve to zajedno treba znati iskulirati, na pravi način preveslati, onako Mostarski zajebati i da u iduću srijedu abd zapjevamo onu našu najdražu, a onu njihovu noćnu moru zbog koje mokre u krevet ponoći, a svi znate da to ide ovako PROCVIJETALA BIJELA LALA VELEŽ NOSI KUP MARŠALA!!!
Sljedbenici Pavelića i poraženog režima čim čuju Maršalovo ime kake i piške u gaće, a šta ću im ja nabio im Tile 50 godina kompleks.Za sada vas neću više gnjaviti, nadam se da ćemo komunicirati, pozdrav blackmundiru, dobrodošao nazad, pozdrav RodeniZenica67 i svima koji nam daju podršku ovih dana i svim našim koji su stalno na forumu da ih ne spominjem posebno
El Comadante, utučeni vojnik od prije 10 dana, uzeo novi zamah, šmrcno neke dvije tabletice, malo jesu pogorke, malo buraz i peku opasno, ali gooooooode goooooode goooooode pravo, što bi rekli stari dižu iz mrtvih.Ne znam vam dragi moji reći kako se zovu, ali nešto im ime počinje sa "H".Kažu nuspojava znaju baciti u depru mnogo ljudi sa ćoskastim glavama, a utiču i vrlo negativno na govor.Piše da naročito pogubno djeluju da izričaje iđe, onđe, nu, okle si ti šljago pajdo i sl.Cijena im je na akciji jako povoljna, posebno snižena u zapadnoj Europi preko Neretve.Po meni danas Bobić nema ocjene koju bi mu dao, Ani dva gola no comment
a za mene jedno ugodno iznenađenje Reljić jako puno pretrčao u napadu, orao je terenom, ali imao nesreću da nismo ofanzivno bili baš jaki i da su nam kontre često prekidane od sudije.Uglavnom to je to za sada.I za kraj ne mogu, a da ne prešutim pitekantrop po imenu staragarda da bog da izgorio u autobusu na starom igralištu, jadan ne bio kome se ti više uvaljuješ i kako te nije stid, ovi tvoji prijatelji što ti zapališe autobus sa navijačima, što vas pobiše u Rodoču, što vam djecu kamenuju i prave sačekuše po gradu rasčeretili bi te u sekundi da im paneš šaka, maloumni majmune idi podupiri klizišta po Tuzli i smrdi na temi Svinjskog, oni tebe jako vole.
I za kraj još jedan pozdrav svima

Sljedbenici Pavelića i poraženog režima čim čuju Maršalovo ime kake i piške u gaće, a šta ću im ja nabio im Tile 50 godina kompleks.Za sada vas neću više gnjaviti, nadam se da ćemo komunicirati, pozdrav blackmundiru, dobrodošao nazad, pozdrav RodeniZenica67 i svima koji nam daju podršku ovih dana i svim našim koji su stalno na forumu da ih ne spominjem posebno
I za kraj još jedan pozdrav svima
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Danas si me brato podsjetio na Maru ljubi te strmkaPa
Evo mog brata BMV22
From father to son
Evo i ja da se pridružim ako doticni smećar bude dolazio sa svojom kvazigrupom u Mostar dabogda ga zapalili u autobusu

From father to son
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
I ja im se najebem majke, pichke jedne, stid i sram da ih bude.pravnik1981 je napisao/la:i zaboravio sam da se najebem mame ovoj policiji od danas...djetetu su ruku slomili danas mamu vam **** kerovi
A.C.A.B.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
BMV22
Dobro kazes,hladne glave i vruca srca ,danas smo presli pola puta i to onu tezu dionicu.Ostala je jos jedna ,jako bitna pa da slavimo.Nece kona sama gace skinut al ako bude trebalo silovacemo je .

Dobro kazes,hladne glave i vruca srca ,danas smo presli pola puta i to onu tezu dionicu.Ostala je jos jedna ,jako bitna pa da slavimo.Nece kona sama gace skinut al ako bude trebalo silovacemo je .
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Evo gledam ove navijace PSG-a blago se njima nema sume oko njih 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
ma *ebavo sam i *bacu jos njihove mame, zovu me i danas samo nemogu sve to stici od obaveza, mozda je koji od tih divljaka i moj i unaprijed se izvinjavam.
Izvinite molim vas raja, mora da sam bio dobro pjan dok sam ih pravio, ali nije do mene posto su se na Gorancima gojili, mislim da u ovom slucaju (ne) bioloski roditelji snose krivicu.
Volim vas sve majke mi moje!
Mostar u Srcu, Velez do groba!
Izvinite molim vas raja, mora da sam bio dobro pjan dok sam ih pravio, ali nije do mene posto su se na Gorancima gojili, mislim da u ovom slucaju (ne) bioloski roditelji snose krivicu.
Zadnja izmjena: Tosre, dana/u 11 mar 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Tosre je napisao/la:ma *ebavo sam i *bacu jos njihove mame, zovu me i danas samo nemogu sve to stici od obaveza, mozda je koji od thih divljaka i moj i unaprijed se izvinjavam.
From father to son
Sto li se ovo pakas ne javlja
da se nije zaglavio u prknima sUMarskim
Trebalo bi RAja vatrogasce obavijestiti

Trebalo bi RAja vatrogasce obavijestiti
Ima turu do lipnice za marku i trie's. Vozi jednu romsku familijurodjenisa je napisao/la:Sto li se ovo pakas ne javljada se nije zaglavio u prknima sUMarskim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trebalo bi RAja vatrogasce obavijestiti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
From father to son
frajer uzima lovu dok se ja jadan gusim u flasi chivasa
Brnjašu iz zapadne Tuzle uguši se u smradu
Brnjašu iz zapadne Tuzle dođi sutra da pročistiš pluća i pamet, čeka te boca gospodina šetača po imenu johnnie walker da možeš malo maligana pojačat.Čekamo te s bocom johnnia pored ove ljepotice koju mi pijemo i ispod ovog plavog neba koje stoji 365 dana iznad nas.NEPROCJENJIVO.Dragi moj brnjašu tako ti je to kod nas ljudi obdarenih počašćenih ovim ljepotama, hebeš kup hebeš prvenstvo mi se bolan s vama samo šupamo. Ne možeš ti to nikad skontat jer nisi obdaren prirodnim ljepotama a liskaluk je za tebe misaona imenica.Pozdrav usamljenom pitekantropu iz zapadne Tuzle s porijeklom iz West Berlina (zapadna evropa).Što bi rekao Mita profesor Ćemalović, A U ŠUMU LIVADIĆU.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Evo pošto se neposredno prije mene javio naš drug BMV22 (kojeg ovim putem pozdravljam
) moram reći da će moj izvještaj dobiti ovaj put puno drugačiju formu. Usred pisanja taktičke sheme, komentarisanja igre i igrača pročitam njegov zadnji post u kojem kaže da u ovom meču ne bismo trebali tražiti dlaku u jajetu što se tiče same igre jer to ne bi bilo baš korektno i pobrišem skoro sve što sam napisala... I premda je teren jedino mjerilo, a igra jedina referenca po kojoj neki navijač koji nije bio prisutan na utakmici može dobiti nekakvu sliku naše ekipe, danas bi zaista bilo neumjesno pisati neki "običan" komentar. Takav komentar i ne priliči današnjoj utakmici i atmosferi na tribinama. I dok su tribine 100 x sažvakana tema sa uvijek istim čuđenjem i neshvatanjem u izvještaju ovaj put prelazim preko njih... I jedne i druge navijačke grupe... Ne mogu više pričati da mi je ovo najodvratnija utakmica u sezoni, kojoj prisustvuje ogroman broj kompleksaša i klasičnih idiota koji svoju mržnju mogu višekratno multiplicirati pod okriljem istomišljenika ili navijačke grupe. Pritom je naravno apsolutno nebitno znaju li ti likovi igrače vlastitog tima ili osnovna pravila fudbalske igre...
Ono što sam mislila napisati je možda neki mali rezime prve dvije zvanične proljetne utakmice. Nažalost, iz Zvornika nisam uspjela ni napisati izvještaj jer je tema prije nego sam došla na forum dobila neki totalno drugi tok, u kojem se pričalo o svemu, ali ne i o utakmici i nisam vidjela neku potrebu da se uključujem dugačkim izvještajem koji svakako nikoga ne zanima. Premda je povlačenje bilo kakvih paralela krajnje neumjesno zbog specifičnosti današnje utakmice, zbog potrebe da vam malo dočaram i utakmicu prošlog kola mogu reći da me današnja igra Veleža u nekim momentima podsjetila na igru Drine, a djelomično me podsjetio i rezultat. Dakle, svi koji ste danas gledali Veležovu partiju možete zaključiti na koji su način Zvorničani došli do željenog rezultata- požrtvovnošću, hrabrošću, kapitaliziranjem svih šansi na utakmici i naravno velikom dozom sreće. S druge strane naši igrači prošlo kolo, odnosno igrači Zrinjskog danas su imali inicijativu, ali su lopte pretežno bile tako nekonkretne, a akcije tako neizrađene i "otprilične" da su to mogli primijetiti svi prisutni na utakmici. Suma sumarum cijelog ovog pasusa- Zvornik nam se desio, ni sama ne znam kako
, danas ga je donekle kompenzirao Zrinjski tako da smo opet na nuli bar što se mene tiče...Idemo dalje...
Pošto ću se u ovom postu držati BMV-ovog postulata o nenapadanju ekipe
malo ću ocijeniti igrače kroz ove dvije utakmice:
Dragojević- Pošto večeras ne ružim, a i prošlo kolo je davno bilo, amnestiram ga za Zvornik
Bobić- On je očigledno golman za velike utakmice. Za današnju partiju svaka čast i
Barišić- Opet zbog pakta o nenapadanju, preskačem Baru za obje utakmice...
Pejić- Još jedno preskakanje...
Zolj- Konstanta u ekipi. Jedini igrač koji je obje utakmice odradio u svom stilu. Bravo Amire
Škahić- Rado bih i njega preskočila, ali eto danas se pokazao boljim stoperom od Fejinog prvobitnog rješenja...
Zvonić- Prosječna ocjena- nije loše (u ocjenu ulazi i Zvornik
)
Nikolić- Na moju veliku žalost još jedno preskakanje...
Kodro- Opet prosječna ocjena- 3-
Janković- Za Zvornik sjajna ocjena, a i danas vrlo dobro...
Blagojević- Za vrlo malo vremena uradio puno. Na obje utakmice...
Hebibović- Ne znam više kakav epitet upotrijebiti za Anija. Najbolji i najkonkretniji igrač u ekipi, krilo koje bi svak poželio
Hajdarović- Puno se potrošio...
Reljić- Ima centarforsku kretnju, otvara se, ali...preskačem...
Maletić, Tolić- Dobili su male minutaže...
Nakon ovog uzbudljivog popodneva, možemo se okrenuti sljedećem protivniku- ekipi Mladosti ujedno i "fenjerašu" lige. Premda nam gosti iz Obarske nikako ne odgovaraju (bar se takav zaključak izvlači iz prethodnih mečeva) sigurna sam da sa ovog semberskog gostovanja možemo izvući povoljan rezultat ukoliko se prilagodimo "izbij-nabij-nabaci u 16 m"
sistemu igre koji preferiraju ekipe iz donjeg dijela tabele na svojim neuslovnim terenima. Na tome smo pali u Zvorniku, nadam se da nećemo ponoviti istu grešku...
Ono što sam mislila napisati je možda neki mali rezime prve dvije zvanične proljetne utakmice. Nažalost, iz Zvornika nisam uspjela ni napisati izvještaj jer je tema prije nego sam došla na forum dobila neki totalno drugi tok, u kojem se pričalo o svemu, ali ne i o utakmici i nisam vidjela neku potrebu da se uključujem dugačkim izvještajem koji svakako nikoga ne zanima. Premda je povlačenje bilo kakvih paralela krajnje neumjesno zbog specifičnosti današnje utakmice, zbog potrebe da vam malo dočaram i utakmicu prošlog kola mogu reći da me današnja igra Veleža u nekim momentima podsjetila na igru Drine, a djelomično me podsjetio i rezultat. Dakle, svi koji ste danas gledali Veležovu partiju možete zaključiti na koji su način Zvorničani došli do željenog rezultata- požrtvovnošću, hrabrošću, kapitaliziranjem svih šansi na utakmici i naravno velikom dozom sreće. S druge strane naši igrači prošlo kolo, odnosno igrači Zrinjskog danas su imali inicijativu, ali su lopte pretežno bile tako nekonkretne, a akcije tako neizrađene i "otprilične" da su to mogli primijetiti svi prisutni na utakmici. Suma sumarum cijelog ovog pasusa- Zvornik nam se desio, ni sama ne znam kako
Pošto ću se u ovom postu držati BMV-ovog postulata o nenapadanju ekipe
Dragojević- Pošto večeras ne ružim, a i prošlo kolo je davno bilo, amnestiram ga za Zvornik
Bobić- On je očigledno golman za velike utakmice. Za današnju partiju svaka čast i
Barišić- Opet zbog pakta o nenapadanju, preskačem Baru za obje utakmice...
Pejić- Još jedno preskakanje...
Zolj- Konstanta u ekipi. Jedini igrač koji je obje utakmice odradio u svom stilu. Bravo Amire
Škahić- Rado bih i njega preskočila, ali eto danas se pokazao boljim stoperom od Fejinog prvobitnog rješenja...
Zvonić- Prosječna ocjena- nije loše (u ocjenu ulazi i Zvornik
Nikolić- Na moju veliku žalost još jedno preskakanje...
Kodro- Opet prosječna ocjena- 3-
Janković- Za Zvornik sjajna ocjena, a i danas vrlo dobro...
Blagojević- Za vrlo malo vremena uradio puno. Na obje utakmice...
Hebibović- Ne znam više kakav epitet upotrijebiti za Anija. Najbolji i najkonkretniji igrač u ekipi, krilo koje bi svak poželio
Hajdarović- Puno se potrošio...
Reljić- Ima centarforsku kretnju, otvara se, ali...preskačem...
Maletić, Tolić- Dobili su male minutaže...
Nakon ovog uzbudljivog popodneva, možemo se okrenuti sljedećem protivniku- ekipi Mladosti ujedno i "fenjerašu" lige. Premda nam gosti iz Obarske nikako ne odgovaraju (bar se takav zaključak izvlači iz prethodnih mečeva) sigurna sam da sa ovog semberskog gostovanja možemo izvući povoljan rezultat ukoliko se prilagodimo "izbij-nabij-nabaci u 16 m"
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Red One hvala na izvjestaju ...
Ali kad procitam neke komentare konjusara shvatim da Smiljko Sagolj jos nije krepao ... Ja nemogu da shvati koliko ljudi lazu ..plasiraju deziformacije i uvijek je neko drugi kriv za sve ..
Ali kad procitam neke komentare konjusara shvatim da Smiljko Sagolj jos nije krepao ... Ja nemogu da shvati koliko ljudi lazu ..plasiraju deziformacije i uvijek je neko drugi kriv za sve ..
Anti Nakarada
Raja poslao sam 25 pp, mogli ste vidjeti šta sam poslao...
Zadnje dvije su otišle @blackmundir-u i @Eagles_OldSchool-u
Naš brat @blackmundir napisah ovdje da ima i nove informacije ali da nisu za javnost, pa ga ja molim da nam sutra abd pošalje na pp da vidimo o čemu se radi.
Zadnje dvije su otišle @blackmundir-u i @Eagles_OldSchool-u
Naš brat @blackmundir napisah ovdje da ima i nove informacije ali da nisu za javnost, pa ga ja molim da nam sutra abd pošalje na pp da vidimo o čemu se radi.
-
belosevic28
- Kontakt:
Cestitke RAja na dobrom rezultatu. ABd u srijedu jos bolja igra i prolaz
Mi smo malo zakazali, ali eto nas vama u finale, koa sto rece @cernica brat, da pravimo dernek
Sportski pozz.
Sportski pozz.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.