Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Tosre je napisao/la:ma *ebavo sam i *bacu jos njihove mame, zovu me i danas samo nemogu sve to stici od obaveza, mozda je koji od thih divljaka i moj i unaprijed se izvinjavam.
Izvinite molim vas raja, mora da sam bio dobro pjan dok sam ih pravio, ali nije do mene posto su se na Gorancima gojili, mislim da u ovom slucaju (ne) bioloski roditelji snose krivicu.
Volim vas sve majke mi moje!
Mostar u Srcu, Velez do groba!

a grob te yebo sto me nasmija
 a grob te yebo sto me nasmija   

da se nije zaglavio u prknima sUMarskim
 da se nije zaglavio u prknima sUMarskim   

Ima turu do lipnice za marku i trie's. Vozi jednu romsku familijurodjenisa je napisao/la:Sto li se ovo pakas ne javljada se nije zaglavio u prknima sUMarskim

Trebalo bi RAja vatrogasce obavijestiti

to je njegova klijentela
 to je njegova klijentela   

) moram reći da će  moj izvještaj dobiti ovaj put puno drugačiju formu. Usred pisanja taktičke sheme, komentarisanja igre i igrača pročitam njegov zadnji post u kojem kaže da u ovom meču ne bismo trebali tražiti dlaku u jajetu što se tiče same igre jer to ne bi bilo baš korektno i pobrišem skoro sve što sam napisala... I premda je teren jedino mjerilo, a igra jedina referenca po kojoj neki navijač koji nije bio prisutan na utakmici može dobiti nekakvu sliku naše ekipe, danas bi zaista bilo neumjesno pisati neki "običan" komentar. Takav komentar i ne priliči današnjoj utakmici i atmosferi na tribinama. I dok su tribine 100 x sažvakana tema sa uvijek istim čuđenjem i neshvatanjem u izvještaju ovaj put prelazim preko njih... I jedne i druge navijačke grupe... Ne mogu više pričati da mi je ovo najodvratnija utakmica u sezoni, kojoj prisustvuje ogroman broj kompleksaša i klasičnih idiota koji svoju mržnju mogu višekratno multiplicirati pod okriljem istomišljenika ili navijačke grupe. Pritom je naravno apsolutno nebitno znaju li ti likovi igrače vlastitog tima ili osnovna pravila fudbalske igre...
 ) moram reći da će  moj izvještaj dobiti ovaj put puno drugačiju formu. Usred pisanja taktičke sheme, komentarisanja igre i igrača pročitam njegov zadnji post u kojem kaže da u ovom meču ne bismo trebali tražiti dlaku u jajetu što se tiče same igre jer to ne bi bilo baš korektno i pobrišem skoro sve što sam napisala... I premda je teren jedino mjerilo, a igra jedina referenca po kojoj neki navijač koji nije bio prisutan na utakmici može dobiti nekakvu sliku naše ekipe, danas bi zaista bilo neumjesno pisati neki "običan" komentar. Takav komentar i ne priliči današnjoj utakmici i atmosferi na tribinama. I dok su tribine 100 x sažvakana tema sa uvijek istim čuđenjem i neshvatanjem u izvještaju ovaj put prelazim preko njih... I jedne i druge navijačke grupe... Ne mogu više pričati da mi je ovo najodvratnija utakmica u sezoni, kojoj prisustvuje ogroman broj kompleksaša i klasičnih idiota koji svoju mržnju mogu višekratno multiplicirati pod okriljem istomišljenika ili navijačke grupe. Pritom je naravno apsolutno nebitno znaju li ti likovi igrače vlastitog tima ili osnovna pravila fudbalske igre... , danas ga je donekle kompenzirao Zrinjski tako da smo opet na nuli bar što se mene tiče...Idemo dalje...
 , danas ga je donekle kompenzirao Zrinjski tako da smo opet na nuli bar što se mene tiče...Idemo dalje... malo ću ocijeniti igrače kroz ove dvije utakmice:
 malo ću ocijeniti igrače kroz ove dvije utakmice: 

)
 ) 

sistemu igre koji preferiraju ekipe iz donjeg dijela tabele na svojim neuslovnim terenima. Na tome smo pali u Zvorniku, nadam se da nećemo ponoviti istu grešku...
  sistemu igre koji preferiraju ekipe iz donjeg dijela tabele na svojim neuslovnim terenima. Na tome smo pali u Zvorniku, nadam se da nećemo ponoviti istu grešku...
 Mi smo malo zakazali, ali eto nas vama u finale, koa sto rece @cernica brat, da pravimo dernek
  Mi smo malo zakazali, ali eto nas vama u finale, koa sto rece @cernica brat, da pravimo dernek   
 'ta te briga sta mi radimo sa nasim stadionom?primasquadra je napisao/la:nemam vam šta čestitati na nerješenom ishodu , čestitat ću vam ako prođete dalje ali iskoristili ste neke stvari sa 2 gola , nego da pitam što kidate stolice na "svom" stadionu ??

Ovo podebljati, jer će kamenjar ići na ovo.emil02in je napisao/la:Ma u srijedu trebamo pametno odigrati, kako na terenu tako i na tribinama .Jer oni ce traziti prekid utakmice i za malu sinicu, pogotovo dok njihov golman bude ispred RA tribine. Oni ce igrati prljavo jer drugacije i ne znaju,provocirat ce na tribini I na terenu I zato mi moramo Paterno odigrati.
MIND NAVIJAMO IZ LJUBAVI PREMA KLUBU, A ONI IZ MRZNJE PREMA NAMA I NASEM GRBU.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
 RA ne smije nasjesti na bezobraze provokacije anamo onih.
  RA ne smije nasjesti na bezobraze provokacije anamo onih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.