U subotu aBd-a biće skroz druga priča, satraćemo ih! Upamtite ove riječi.
A ovi teoretičari zavjera, odvadite malo majku mu..gdje vam tolike gluposti naum padaju

Samo naprijed Saraj'vo!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slazem se. Ja nikad nisam njega smatrao kvalitetom za nas. Svaka njemu cast na golovima i na borbenosti, ali brate on zna dobro promasiti iz utakmice u utakmicu.SiouxLukavac je napisao/la:Mislim da se Okic trebao prodati, po meni nije kvalitet za Sarajevo bez obzira sto je postigao najvise golova poslije Puzigace.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Smatram da su nas nadigrali sinoć, da su i dalje favoriti za prolaz u polufinale i da smo mi autsajderi.
e pa vala ako si zaista bolji i u boljoj situaciji, pa makar i za 10%, krit se i prebacivat uloge favorita na nekog slabijeg je za luzere, tu nesto nije sve kako treba, ides na na jako a sa cime, ne vjerujes toliko u sebe i svoju ekipu, priznaj sebi posteno, bolji smo u boljoj situaciji idemo po pobjedu (naravno danas u fudbalu svi su sa sansama, precesto bolji ne dobije ali u konacnici bolji objektivno ostvari bolji plasman), ako ne dodje, dogodi se neuspjeh, idemo dalje samo jako i max ozbiljno do kraja u borbu za zeljeni cilj.hilmo je napisao/la:Sjetite se nase price pred derbi i kako smo mudro prebacili ulogu favorita na komsije sto nam je kasnije i donijelo rezultat.
Ja se samo nadam da je i Meho svjestan da mi vise nismo favoriti uopce a kamo li apsolutni.