Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj nam ti oči otvarati molim te.Western je napisao/la:Da se odma razumijemo Sarajevo je uz Sioki i Zrinjski jedan od favorita za titulu i ne treba omalovazavati Sarajevo. ALI Sarajevo uopste nije jako kako se to prikazuje u medijima. Javna tajna je koji su portali placeni da pisu o Sarajevu. Ja ih prozivati ne zelim niti me to interesuje.
Samo ovaj forum je veoma nerealan. Citam komentare nakon poraza. Kaze lik da ga ne citiram "glat prolazimo" drugi rece "oderacemo ih sljedece dvije" treci kaze 10 puta smo bolji. Sve je to moguce ali primis 2 gola iz nijedne sanse. Da se razumijemo onaj slobodnjak nije sansa onaj drugi go isto tako nije sansa. Eh sad zamisli da ti se stvore 3-4 sanse? Kako mozes reci da glat prolazis? Navijacki se nadati i tako treba ali titulu u ovoj ligi uvijek uzima najprizemljeniji klub. A cini mi se da je to ove godine Siroki.
Da Sarajevo igrao kao sto se reklamira u medijima ni grupna faza lige prvaka ne bi bila upitna. A Sarajevo uopste ne igra onako kako se prica tj. pise. A shvatio sam da je Selimovic doveo Ibrakovica da se on ne bi mora blamirati sa ovim izjavama.
I jos nesto nemojte sami sebe lagati. Nije sudija kriv niti je bilo penala nego su krivi oni sto su zicere fulili a zicera je bilo. Hocete penal za cist start na loptu pa onda za napucane lopte. Treba biti realan.
Aha..Western je napisao/la:Necu Hilmo ne boj se. Borac ce i drugi premijerligasi. Ja za to nisam placen. Ja imam posao, familiju i karijeru i ne zivim od foruma. A ti prebroj svoje komentare. A ja cu se svaki drugi mjesec prijaviti da vidim sta se ovdje pise.
Odoh malo na zrak i da mi se kosti ugriju ubi ovo hladjnje obolit cu.
Napucana lopta je gool spasila kome ti muda za bubrege prodaješ i kad si pametan toliko eto i mafija ne može da laže pa suspenduje sudiju a sadWestern je napisao/la:Da se odma razumijemo Sarajevo je uz Sioki i Zrinjski jedan od favorita za titulu i ne treba omalovazavati Sarajevo. ALI Sarajevo uopste nije jako kako se to prikazuje u medijima. Javna tajna je koji su portali placeni da pisu o Sarajevu. Ja ih prozivati ne zelim niti me to interesuje.
Samo ovaj forum je veoma nerealan. Citam komentare nakon poraza. Kaze lik da ga ne citiram "glat prolazimo" drugi rece "oderacemo ih sljedece dvije" treci kaze 10 puta smo bolji. Sve je to moguce ali primis 2 gola iz nijedne sanse. Da se razumijemo onaj slobodnjak nije sansa onaj drugi go isto tako nije sansa. Eh sad zamisli da ti se stvore 3-4 sanse? Kako mozes reci da glat prolazis? Navijacki se nadati i tako treba ali titulu u ovoj ligi uvijek uzima najprizemljeniji klub. A cini mi se da je to ove godine Siroki.
Da Sarajevo igrao kao sto se reklamira u medijima ni grupna faza lige prvaka ne bi bila upitna. A Sarajevo uopste ne igra onako kako se prica tj. pise. A shvatio sam da je Selimovic doveo Ibrakovica da se on ne bi mora blamirati sa ovim izjavama.
I jos nesto nemojte sami sebe lagati. Nije sudija kriv niti je bilo penala nego su krivi oni sto su zicere fulili a zicera je bilo. Hocete penal za cist start na loptu pa onda za napucane lopte. Treba biti realan.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337 i 17 gostiju.