FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 mar 2015, 14:02

Pretpostavljam ja da će ipak oni malo više napadati. Iz te igre će biti dosta i konera, a možda i ubačenih lopti poslije faula u šesnesterac a imaju oni i dobre skakače. Treba ipak tu i viskoih igrača u odbrani. Mislim da su naši to dobro skautirali i da će se prema tome odlučiti. I meni se sviđa ova varijanta sa Dadom umjesto Baje.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 mar 2015, 14:04

Bogi je ok momak, sve to stoji. Samo zamisli Wagnera 1 na 1 s njim...ali svako ima svoje mišljenje. Oda će uraditi ono što je najbolje jer fkt u njega poslije Amara imam najviše povjerenje...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 12 mar 2015, 14:28

Od gradnje kompletnog stadiona nema nista. Trenutno ni od gradnje istoka nema nista. Nema cak ni nacrta ni projekta. Imaju neki povrsni projekti sto su se prije radili cak 3 imaju ali nijedan nije odobren niti izabran niti je komletan. Ne mozes ga dati gradjevinskoj firmi i reci evo radi jer fali od statike do cega ti sve pojma nemam ne razumijem se. Na osnovu 2 od ta 3 projekta je Super tvrdio da ce istok biti povezan sa sjeverom. Jer tako izgleda samo treci projekat je drugaciji. Cak ni idejno ne znaju sta ce sa lokomotivom.

Trenutno se istok nudi dvojici nasih biznismena. Jedan je ustvari nas biznismen koji je prosle godine platio porez na preko 65 miliona maraka dobiti. A drugi je hajmo reci nas ali nije nas biznismen koji se voli dzaba reklamirati preko Zelje. Sta im ae nudi? Pojma nemam.

Info dolazi direktno iz usta ne smsa, emaila, od zaovine svekrve mala cula nego mi licno ( :cool: ) rekao covjek koji je najvise dao Zelji poslije rata a nije vise u Zelji :cool:

Usput nije ocaran statutom i da mu je klimav ko babin zub (iz njegovih usta) i da je mogao glasati glasao bi protiv.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 mar 2015, 14:32

Western je napisao/la:Od gradnje kompletnog stadiona nema nista. Trenutno ni od gradnje istoka nema nista. Nema cak ni nacrta ni projekta. Imaju neki povrsni projekti sto su se prije radili cak 3 imaju ali nijedan nije odobren niti izabran niti je komletan. Ne mozes ga dati gradjevinskoj firmi i reci evo radi jer fali od statike do cega ti sve pojma nemam ne razumijem se. Na osnovu 2 od ta 3 projekta je Super tvrdio da ce istok biti povezan sa sjeverom. Jer tako izgleda samo treci projekat je drugaciji. Cak ni idejno ne znaju sta ce sa lokomotivom.

Trenutno se istok nudi dvojici nasih biznismena. Jedan je ustvari nas biznismen koji je prosle godine platio porez na preko 65 miliona maraka dobiti. A drugi je hajmo reci nas ali nije nas biznismen koji se voli dzaba reklamirati preko Zelje. Sta im ae nudi? Pojma nemam.

Info dolazi direktno iz usta ne smsa, emaila, od zaovine svekrve mala cula nego mi licno ( :cool: ) rekao covjek koji je najvise dao Zelji poslije rata a nije vise u Zelji :cool:

Usput nije ocaran statutom i da mu je klimav ko babin zub (iz njegovih usta) i da je mogao glasati glasao bi protiv.
Ovdje vidim razliku što je tebi rekao čovjek koji nije više u Želji, a meni je rekao čovjek koji je trenutno u Želji. Vrijeme će pokazati svoje.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 mar 2015, 14:39

tm8782 je napisao/la:Bogi je ok momak, sve to stoji. Samo zamisli Wagnera 1 na 1 s njim...ali svako ima svoje mišljenje. Oda će uraditi ono što je najbolje jer fkt u njega poslije Amara imam najviše povjerenje...
ne bih rekao da su drugi koje imamo na raspolaganju tu išta bolji. nažalost. i ono što je olimpic izveo protiv nas su sve brzi momci i dobri sa loptom, pa je odigrao bez greške. mislim da će ga oda ostaviti zbog kontinuiteta, ali vidjećemo.

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 12 mar 2015, 14:46

tm8782 je napisao/la:
Western je napisao/la:Od gradnje kompletnog stadiona nema nista. Trenutno ni od gradnje istoka nema nista. Nema cak ni nacrta ni projekta. Imaju neki povrsni projekti sto su se prije radili cak 3 imaju ali nijedan nije odobren niti izabran niti je komletan. Ne mozes ga dati gradjevinskoj firmi i reci evo radi jer fali od statike do cega ti sve pojma nemam ne razumijem se. Na osnovu 2 od ta 3 projekta je Super tvrdio da ce istok biti povezan sa sjeverom. Jer tako izgleda samo treci projekat je drugaciji. Cak ni idejno ne znaju sta ce sa lokomotivom.

Ovdje vidim razliku što je tebi rekao čovjek koji nije više u Želji, a meni je rekao čovjek koji je trenutno u Želji. Vrijeme će pokazati svoje.
Ne moram ja biti u pravu. Ja ne zivim od foruma. Samo prenio sta mi je rekao neko kome vjerujem. Mozda ni on vise nije upucen kao nekad. Da se hoce stadion napraviti samo ne bitno ko je upravu. Ali smnjam da ce.

A je li ovo Super sa drugog akaunta?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 mar 2015, 14:50

to mi neodoljivo liči na priče koje mirsad sipović priča oko suda. ustvari ne priča, nego vuče ljude za rukav u pokušaju da ispriča.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 mar 2015, 14:51

Nazalost nije, ozbiljan sam čovjek da bi se koristio nekim dječijim stvarima. Poznajem @super lično i momak stvarno ima info iz prve ruke. Ali nebitno svako ima svoje mišljenje, a o mišljenjima je suvišno raspravljati. Nek svako sluša svoj izvor i vjeruje u šta želi...

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 12 mar 2015, 14:54

Ja ću još jednom da ponovim, bitno je biti član kluba. Oni koji to nisu što prije da postanu.

Čast je biti član.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
http://fkzeljeznicar.ba/

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 mar 2015, 14:55

Pa napiši o kome je riječ i onako si napisao da više nije clan kluba. Baš me zanima ko je to ?, što on nije napravio nešto ovako za klub nego sad kenja kako ništa ne valja, statut klimav, on bi glasao protiv itd, a ocigledno je da nije pročitao ni stari statut jer da je procitao vidio bi da je je 90% ovog novog statuta prepisano sa starog, uz par promjena koji omogucavaju ljudima da ulažu u klub i još nekih kozmetickih korekcija..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 12 mar 2015, 15:05

Željooooo je napisao/la:

Pa napiši o kome je riječ i onako si napisao da više nije clan kluba. Baš me zanima ko je to ?, što on nije napravio nešto ovako za klub nego sad kenja kako ništa ne valja, statut klimav, on bi glasao protiv itd, a ocigledno je da nije pročitao ni stari statut jer da je procitao vidio bi da je je 90% ovog novog statuta prepisano sa starog, uz par promjena koji omogucavaju ljudima da ulažu u klub i još nekih kozmetickih korekcija..
Kenjati je Beogradski slang tako da ti kao Sarajlija sebe ponizavas.

Upravo zbog takvog ponasanja ljudi kao sto si ti ne zelim covjeka javno eksponirati. Samo cu ti reci NAJVISE dao Zelji pa ti dumaj.

Statu me ne interesuje samo sam prenio sta neko misli o statutu. I on je glasao protiv ovoga statua tj. prijedloga jer je bio pitan za misljenje kada se planirao ovaj statut. Covjek ne pljuje po Zelji ne prica lose o Zelji zato mojne biti papak. Da znas ko je u pitanju zacrvenio bi se.

Labatm87
Kontakt:

Post Postao/la Labatm87 » 12 mar 2015, 15:14

Ljudi gdje li nam je onaj super nestao,najavljivao je neke informacije za generalnog sponzora pa nema još ništa :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 mar 2015, 15:18

Labatm87 je napisao/la:Ljudi gdje li nam je onaj super nestao,najavljivao je neke informacije za generalnog sponzora pa nema još ništa :D
Obzirom na tvoj "dugogodišnji" staž na forumu mislim da bi trebao znati gdje je on sad.

EDIT: Sad sam se čuo sa @super-om i rekao je da vam prenesem da više neće da piše javno.
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 12 mar 2015, 15:22, ukupno mijenjano 3 puta.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 mar 2015, 15:18

@Western, Očigledno je da nisi shvatio bit mog posta, krenulo se nešto raditi, zakotraljalo se pravo i hajmo svi da radimo ka boljoj budućnosti Želje, a ne odmah neke teorije zavjere, odjednom sve je crno, a većina bivših uposlenika u klubu čast Kemi Kozariću i Faruku (u prvom mandatu), nije bukvalno ništa uradila za klub, i sad oni kao bi da pametuju kako bi trebalo da se radi. Možda sam i malo pretjerao što se tice tebe i tog covjeka koji ti je to rekao ali sam se tih sufliranja sa strane dosta naslusao, napokon smo krenuli sa rijeci na djela i nadam se da ce klub nastaviti da radi u ovom smjeru..
sve najbolje
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 12 mar 2015, 15:19

Labatm87 je napisao/la:Ljudi gdje li nam je onaj super nestao,najavljivao je neke informacije za generalnog sponzora pa nema još ništa :D
prvi post pa glupost procitati sto je covjek napisao pa onda napisi post rekao je za 10 dana ce se znati.
51%--------49%

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: AW: FK Željezničar

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 12 mar 2015, 15:27

vrbanjusa je napisao/la:Ja ću još jednom da ponovim, bitno je biti član kluba. Oni koji to nisu što prije da postanu.

Čast je biti član.

Evo ja i jos nas 10 najmanje iz inostranstva tacnije iz Njemacke bi rado bi se uclanili. Putem pošte? Uplata na račun?

Zna li ko sta vise?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Labatm87
Kontakt:

Post Postao/la Labatm87 » 12 mar 2015, 15:28

tm8782 je napisao/la:
Obzirom na tvoj "dugogodišnji" staž na forumu mislim da bi trebao znati gdje je on sad.

EDIT: Sad sam se čuo sa @super-om i rekao je da vam prenesem da više neće da piše javno.

Ne mora značiti ljudi ako mi je prvi post da ne pratim forum,i ne gledam šta se piše,i šta ko piše jbg..

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 12 mar 2015, 15:29

tm8782 je napisao/la:

@super treba nik i Maštuluk preimenovati i doci na forum davno sam mu govorio!!

Debili ga isprovocirali i otisao. Prava raja zna da super ne baca bombe javi mu nek se vrati za nas prave

Ma vi stvarno niste normalni !!!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 12 mar 2015, 15:30

PlaviSaJUGA je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Ja ću još jednom da ponovim, bitno je biti član kluba. Oni koji to nisu što prije da postanu.

Čast je biti član.

Evo ja i jos nas 10 najmanje iz inostranstva tacnije iz Njemacke bi rado bi se uclanili. Putem pošte? Uplata na račun?

Zna li ko sta vise?

Ja ću se raspitati pa ti javim čim prije :D
VAŽNO JE BITI ČLAN!
http://fkzeljeznicar.ba/

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 12 mar 2015, 15:34

I ja bi volio da se uclanim ako moze preko interneta i slico...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.