I to je potvrda onog sto sam ranije napisao. Istok bi se najprije mogao graditi mozda juna naredne godine da bismo ga imali kroz tri godine. Prije ne!Western je napisao/la:Kenjati je Beogradski slang tako da ti kao Sarajlija sebe ponizavas.Željooooo je napisao/la:Pa napiši o kome je riječ i onako si napisao da više nije clan kluba. Baš me zanima ko je to ?, što on nije napravio nešto ovako za klub nego sad kenja kako ništa ne valja, statut klimav, on bi glasao protiv itd, a ocigledno je da nije pročitao ni stari statut jer da je procitao vidio bi da je je 90% ovog novog statuta prepisano sa starog, uz par promjena koji omogucavaju ljudima da ulažu u klub i još nekih kozmetickih korekcija..Western je napisao/la:Od gradnje kompletnog stadiona nema nista. Trenutno ni od gradnje istoka nema nista. Nema cak ni nacrta ni projekta. Imaju neki povrsni projekti sto su se prije radili cak 3 imaju ali nijedan nije odobren niti izabran niti je komletan. Ne mozes ga dati gradjevinskoj firmi i reci evo radi jer fali od statike do cega ti sve pojma nemam ne razumijem se. Na osnovu 2 od ta 3 projekta je Super tvrdio da ce istok biti povezan sa sjeverom. Jer tako izgleda samo treci projekat je drugaciji. Cak ni idejno ne znaju sta ce sa lokomotivom.
Trenutno se istok nudi dvojici nasih biznismena. Jedan je ustvari nas biznismen koji je prosle godine platio porez na preko 65 miliona maraka dobiti. A drugi je hajmo reci nas ali nije nas biznismen koji se voli dzaba reklamirati preko Zelje. Sta im ae nudi? Pojma nemam.
Info dolazi direktno iz usta ne smsa, emaila, od zaovine svekrve mala cula nego mi licno () rekao covjek koji je najvise dao Zelji poslije rata a nije vise u Zelji
![]()
Usput nije ocaran statutom i da mu je klimav ko babin zub (iz njegovih usta) i da je mogao glasati glasao bi protiv.
Upravo zbog takvog ponasanja ljudi kao sto si ti ne zelim covjeka javno eksponirati. Samo cu ti reci NAJVISE dao Zelji pa ti dumaj.
Statu me ne interesuje samo sam prenio sta neko misli o statutu. I on je glasao protiv ovoga statua tj. prijedloga jer je bio pitan za misljenje kada se planirao ovaj statut. Covjek ne pljuje po Zelji ne prica lose o Zelji zato mojne biti papak. Da znas ko je u pitanju zacrvenio bi se.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izo PitaWestern je napisao/la:Kenjati je Beogradski slang tako da ti kao Sarajlija sebe ponizavas.Željooooo je napisao/la:Pa napiši o kome je riječ i onako si napisao da više nije clan kluba. Baš me zanima ko je to ?, što on nije napravio nešto ovako za klub nego sad kenja kako ništa ne valja, statut klimav, on bi glasao protiv itd, a ocigledno je da nije pročitao ni stari statut jer da je procitao vidio bi da je je 90% ovog novog statuta prepisano sa starog, uz par promjena koji omogucavaju ljudima da ulažu u klub i još nekih kozmetickih korekcija..Western je napisao/la:Od gradnje kompletnog stadiona nema nista. Trenutno ni od gradnje istoka nema nista. Nema cak ni nacrta ni projekta. Imaju neki povrsni projekti sto su se prije radili cak 3 imaju ali nijedan nije odobren niti izabran niti je komletan. Ne mozes ga dati gradjevinskoj firmi i reci evo radi jer fali od statike do cega ti sve pojma nemam ne razumijem se. Na osnovu 2 od ta 3 projekta je Super tvrdio da ce istok biti povezan sa sjeverom. Jer tako izgleda samo treci projekat je drugaciji. Cak ni idejno ne znaju sta ce sa lokomotivom.
Trenutno se istok nudi dvojici nasih biznismena. Jedan je ustvari nas biznismen koji je prosle godine platio porez na preko 65 miliona maraka dobiti. A drugi je hajmo reci nas ali nije nas biznismen koji se voli dzaba reklamirati preko Zelje. Sta im ae nudi? Pojma nemam.
Info dolazi direktno iz usta ne smsa, emaila, od zaovine svekrve mala cula nego mi licno () rekao covjek koji je najvise dao Zelji poslije rata a nije vise u Zelji
![]()
Usput nije ocaran statutom i da mu je klimav ko babin zub (iz njegovih usta) i da je mogao glasati glasao bi protiv.
Upravo zbog takvog ponasanja ljudi kao sto si ti ne zelim covjeka javno eksponirati. Samo cu ti reci NAJVISE dao Zelji pa ti dumaj.
Statu me ne interesuje samo sam prenio sta neko misli o statutu. I on je glasao protiv ovoga statua tj. prijedloga jer je bio pitan za misljenje kada se planirao ovaj statut. Covjek ne pljuje po Zelji ne prica lose o Zelji zato mojne biti papak. Da znas ko je u pitanju zacrvenio bi se.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ako nije Amar, ja ne znam ništa...čuj "ko babin zub" to liči na njega 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- plavipatriota
- Kontakt:
ako je izo u pitanju, on je častan čovjek, dao je želji enormno više nego što ima od želje jer je veliki zaljubljenik u ovaj klub!
Najmanje je bitno koja je osoba u pitanju. Svako ima pravo da mu se statut svida ili ne svida. Sve je to individualno. Jako bitno da ima ljudi kojima se taj statut svida i koji bi ulozili pare. Opet kazem moje misljenje da ovaj statut dobar samo za domace ljude, odnosno ljude koji su bili u klubu ili blize klubu. Tesko je, a prosto nemoguce da neki stranac na ovaj nacin ulozi pare, posebno ako pisemo o izgradnji jedne tribine gdje bi on to rentao. To su male cifre za nekog ko ima velike pare.
Ja se samo nadam da je ovaj statut napravljen za nase ljude i da su oni spremni uloziti u stadion i ekipu. Prije svega mislim na Ivicu Osima, Amara, Zuju, Kozarica, ili neko drugi ne pada mi sad na pamet.
Ja se samo nadam da je ovaj statut napravljen za nase ljude i da su oni spremni uloziti u stadion i ekipu. Prije svega mislim na Ivicu Osima, Amara, Zuju, Kozarica, ili neko drugi ne pada mi sad na pamet.
Super je jedan od rijetkih koji ima informacije, sve što je ovdje napisao bilo je tako, a ono što se nije ostvarilo bilo je u planu i suskalo tako da on nije taj koji je bacao šuplju već je govorio stvari koje su moguće
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Nema on tih para...Labatm87 je napisao/la:http://www.****/Svrakic-kupuje-Zelju-/68074.html
Jest da je ekskluziva,ali eto..
Željezničar živimo !
katakomba je napisao/la:Nema on tih para...Labatm87 je napisao/la:http://www.****/Svrakic-kupuje-Zelju-/68074.html
Jest da je ekskluziva,ali eto..
Možda može samo šta uložiti,mada je naslov sam od sebe glup..Nas ne može niko kupiti..
a i da možeš, ne može on.
A gdje se moze naci ta bomba da se procita o cemu se radi? 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sta ovaj umislja ko da je Abramovic Bogami
Zeljeznicar! 1921 !
Ma kakav on 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- SarajlijaTM
Čuj Švrakić,e svasta,moram ga priupitati kad ga vidim,odakle ova glupost. Ne bih dalje nista pisao...
-
- Kontakt:
exkluziva . basajo10 je napisao/la:A gdje se moze naci ta bomba da se procita o cemu se radi?
Ma nema potrebe uopste obracati paznju na ovakve tekstove,jedina istina ce biti ona koju prestavnici kluba objave.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ko jos ovo cita i vjeruje.
Ja koliko znam onaj mali Švrakić je bio na sjeveru na derbiju mešu prvim redovima kod Hordi. Imam fotke, postavim kasnije.
Ne kvarite temu. 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nosi gamad sa teme, usmrdi sve...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM