VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Saurman
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Saurman » 12 mar 2015, 23:11

BigBigBang je napisao/la:Jos jednom kakav posao je Kevin De Bruyne, kakav kiks Mourinha :shock: Pa lik je imao prosjecnu da ne kazem losu igru pogotovo u onom jednom periodu krajme prvog poluvremena a opet je asistirao i zabio 2. gola :lol: sta bi bilo da je igroa u formi...
Još nije kraj sezone a već ima 13 golova i 20 asistencija. :crazy:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 mar 2015, 23:16

Greivis je napisao/la:Drugi iz Bundeslige dobio osmog Serie A. Kao da Roma ne bi Werdera lagano rijesila. :yawn:
cuj Roma. :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 mar 2015, 23:23

Spominju Romu kao neki ozbiljan tim, tj tim koji je uz Juventus najjači u Italiji.I onda dođe Bayern pa ih rastavi na proste fakotre na sred Olimpica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 mar 2015, 23:26

Greivis je napisao/la:Drugi iz Bundeslige dobio osmog Serie A. Kao da Roma ne bi Werdera lagano rijesila. :yawn:
Ovo zayebancija neka ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 12 mar 2015, 23:28

Ma Wolfsburgu svaka cast, klub koji stasa u jos jednog euro giganta :salut:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 mar 2015, 23:32

Bas me zanima misljenje navijaca Braunschweiga kada vide danasnji Wolfsburg,a oni su mogli biti u njihovoj ulozi.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 mar 2015, 00:10

samo_lijevo je napisao/la:Bas me zanima misljenje navijaca Braunschweiga kada vide danasnji Wolfsburg,a oni su mogli biti u njihovoj ulozi.
De objasni ovo za nas neupucene?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 mar 2015, 01:12

Konzern je prvobitno imao namjeru da ulozi novac u Eintracht, medjutim tadasnji predsjednik kluba Mast to nije dozvolio. Ovi su se onda okrenuli prema Wolfsburgu.
Danas su u Braunschweigu "samo" glavni sponzor na dresovima preko sestrinske firme SEAT.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 mar 2015, 01:16

Samo lijevo, jesi ti u Njemackoj. Dobro si informisan o njihovim klubovima?

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 mar 2015, 01:22

Klare je napisao/la:
Guilavogui, za 10-15 miliona ugrabio se vrsni centralni, lik ne zna za pojam izgubljen duel, a maratonac je njegovo srednje ime.
Ovo svakako, veoma dobar i zahvalan igrač, odlično fercera u tandemu sa Gustavom.

Što se visine transfera tiče da budemo precizniji Wolfsburg je Atleticu platio 5 mil za dvije sezone posudbe, a treba dati još 4 mil za puni otkup njegovog ugovora... Znači sve u svemu VW će dat 9 mil za njega ;)
Agieren statt reagieren

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 mar 2015, 15:07

sonik24 je napisao/la:Samo lijevo, jesi ti u Njemackoj. Dobro si informisan o njihovim klubovima?
Visoko.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 mar 2015, 15:16

arelinho je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Bas me zanima misljenje navijaca Braunschweiga kada vide danasnji Wolfsburg,a oni su mogli biti u njihovoj ulozi.
Ova dva klub kad igraju gleda se kao gradski derbi zbog blizine, htjeli da budu tradicionalni klub i sad su kita iz druge lige. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 13 mar 2015, 18:37

Očekujem da vukovi uzmu trofej europa lige :kafa:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 mar 2015, 18:58

FRANK RIBERY je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Ova dva klub kad igraju gleda se kao gradski derbi zbog blizine, htjeli da budu tradicionalni klub i sad su kita iz druge lige. :D

Ne treba biti bezobrazan i vulgaran, svako bira svoj put to je barem još uvijek legitimno ...
Agieren statt reagieren

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 mar 2015, 20:51

Pale_Companion je napisao/la:
arelinho je napisao/la: De objasni ovo za nas neupucene?

Ne treba biti bezobrazan i vulgaran, svako bira svoj put to je barem još uvijek legitimno ...
Cijenim te kao forumaša, dao si sebi preveliko pravo da mene okarakterišeš tim riječima. Ako advokatišeš za Eintracht podnesi prijavu za uvredu časti. :lol:
Zato je Wolfsburg tu gdje jeste, a oni u drugoj ligi, sve pod parolom tradicija. Ko šiša tradiciju kad se od tradicije ne živi već od sponzora. Tradicionalni klubovi danas igraju u drugoj i trećoj ligi, kad zagusti zovu BAyern da ih revijalnim utakmicama špašavaju bankrota.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 mar 2015, 21:35

Fronk kažeš vukovi su tu danas gdje jesu, sila ovo - ono... A prije sezone si ti predviđao neku osrednjost, govorio kako imaju lošiju ekipu u odnosu na prošlu sezonu i šta sve još ne...

Ja da sam na tvom mjestu ne bih se ni javljao na ovoj temi...

Idi otvori temu o RB Leipzigu, oni isto imaju puno para da troše pa možeš i tamo bacati drkice, znamo svi da te to uzbuđuje ;-)

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 mar 2015, 21:40

Pale_Companion je napisao/la:Fronk kažeš vukovi su tu danas gdje jesu, sila ovo - ono... A prije sezone si ti predviđao neku osrednjost, govorio kako imaju lošiju ekipu u odnosu na prošlu sezonu i šta sve još ne...

Ja da sam na tvom mjestu ne bih se ni javljao na ovoj temi...

Idi otvori temu o RB Leipzigu, oni isto imaju puno para da troše pa možeš i tamo bacati drkice ;-)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Pomješao si ti lončinje druže, ja sam kritkovao transfer politiku jer nisu doveli napadača u ljetnom prelaznom roku,a Aloffs je na sva usta pričao o njemu. Drži se Gladbach najbolje ti je, još ste nezerli za Europa ligu, a kamoli za takmičenje poput Lige prvaka, prezeleni. :lol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 mar 2015, 21:47

Pale_Companion je napisao/la:

Pa Eintracht je bio jedan od prvih klubova koji su imali sponzora na dresovima. Bas je Gunter Mast to uveo, ista osoba koja je odbila VW.
Tada je savez zabranio da se nosi znak Jagermeistera, ali je ovaj uspio da to provuce kao oficijelni znak kluba. Cijena marketinga je bila 100.000 marki.
Tako da ta prica o tradiciji ne pije vode.Meni to ide na nesto sasvim drugo.

slika

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 mar 2015, 21:57

Ne znam zasto petljas, ima li potrebe da ti tražim postove i citiram te?

Pa potvdit će ti to i drugi, nedavno ste opet o tome raspravljali.

Nekad je pametnije stati na loptu nego siliti da si ne zabijes autogol..

Znam ja više o fudbalu, ne moram se samo Gladbacha držat. Isto se ne bi moglo za tebe reci, sve što ti znaš i radiš je slazes ekipe i govoriš ko bi koga mogao kupiti, ko klinac od 15 godina koje se igra fudbal managera...

Odoh sad u kafanu koju pivu popit, tekma u leverkusenu je riješena... Tebi ugodnu noć želim također , pozdrav...

Agieren statt reagieren

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 mar 2015, 22:02

Pale_Companion je napisao/la:Ne znam zasto petljas, ima li potrebe da ti tražim postove i citiram te?

Pa potvdit će ti to i drugi, nedavno ste opet o tome raspravljali.

Nekad je pametnije stati na loptu nego siliti da si ne zabijes autogol..

Znam ja više o fudbalu, ne moram se samo Gladbacha držat. Isto se ne bi moglo za tebe reci, sve što ti znaš i radiš je slazes ekipe i govoriš ko bi koga mogao kupiti, ko klinac od 15 godina koje se igra fudbal managera...

Odoh sad u kafanu koju pivu popit, tekma u leverkusenu je riješena... Tebi ugodnu noć želim također , pozdrav...

:lol: :lol: :lol: :lol: , dobar si ti dečko, neću ti zamjeriti. Ja klinac, samo ću se nasmijati, taman da ništa ne znam, siguran sam da sam za dvadeset i kusur godina koliko pratim ovaj sport naučio više od tebe. Imaš mahanje, ali ne iz kafane, ne opijam se ko današnja omladina :lol:

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []