Još nije kraj sezone a već ima 13 golova i 20 asistencija.BigBigBang je napisao/la:Jos jednom kakav posao je Kevin De Bruyne, kakav kiks MourinhaPa lik je imao prosjecnu da ne kazem losu igru pogotovo u onom jednom periodu krajme prvog poluvremena a opet je asistirao i zabio 2. gola
sta bi bilo da je igroa u formi...
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- samo_lijevo
- Kontakt:
cuj Roma.Greivis je napisao/la:Drugi iz Bundeslige dobio osmog Serie A. Kao da Roma ne bi Werdera lagano rijesila.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Spominju Romu kao neki ozbiljan tim, tj tim koji je uz Juventus najjači u Italiji.I onda dođe Bayern pa ih rastavi na proste fakotre na sred Olimpica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo zayebancija neka ?Greivis je napisao/la:Drugi iz Bundeslige dobio osmog Serie A. Kao da Roma ne bi Werdera lagano rijesila.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma Wolfsburgu svaka cast, klub koji stasa u jos jednog euro giganta 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bas me zanima misljenje navijaca Braunschweiga kada vide danasnji Wolfsburg,a oni su mogli biti u njihovoj ulozi.
De objasni ovo za nas neupucene?samo_lijevo je napisao/la:Bas me zanima misljenje navijaca Braunschweiga kada vide danasnji Wolfsburg,a oni su mogli biti u njihovoj ulozi.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Konzern je prvobitno imao namjeru da ulozi novac u Eintracht, medjutim tadasnji predsjednik kluba Mast to nije dozvolio. Ovi su se onda okrenuli prema Wolfsburgu.
Danas su u Braunschweigu "samo" glavni sponzor na dresovima preko sestrinske firme SEAT.
Danas su u Braunschweigu "samo" glavni sponzor na dresovima preko sestrinske firme SEAT.
Samo lijevo, jesi ti u Njemackoj. Dobro si informisan o njihovim klubovima?
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ovo svakako, veoma dobar i zahvalan igrač, odlično fercera u tandemu sa Gustavom.Klare je napisao/la:
Guilavogui, za 10-15 miliona ugrabio se vrsni centralni, lik ne zna za pojam izgubljen duel, a maratonac je njegovo srednje ime.
Što se visine transfera tiče da budemo precizniji Wolfsburg je Atleticu platio 5 mil za dvije sezone posudbe, a treba dati još 4 mil za puni otkup njegovog ugovora... Znači sve u svemu VW će dat 9 mil za njega
Agieren statt reagieren
- samo_lijevo
- Kontakt:
Visoko.sonik24 je napisao/la:Samo lijevo, jesi ti u Njemackoj. Dobro si informisan o njihovim klubovima?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ova dva klub kad igraju gleda se kao gradski derbi zbog blizine, htjeli da budu tradicionalni klub i sad su kita iz druge lige.arelinho je napisao/la:De objasni ovo za nas neupucene?samo_lijevo je napisao/la:Bas me zanima misljenje navijaca Braunschweiga kada vide danasnji Wolfsburg,a oni su mogli biti u njihovoj ulozi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Očekujem da vukovi uzmu trofej europa lige 
-
Pale_Companion
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ova dva klub kad igraju gleda se kao gradski derbi zbog blizine, htjeli da budu tradicionalni klub i sad su kita iz druge lige.arelinho je napisao/la:De objasni ovo za nas neupucene?samo_lijevo je napisao/la:Bas me zanima misljenje navijaca Braunschweiga kada vide danasnji Wolfsburg,a oni su mogli biti u njihovoj ulozi.
Ne treba biti bezobrazan i vulgaran, svako bira svoj put to je barem još uvijek legitimno ...
Agieren statt reagieren
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Cijenim te kao forumaša, dao si sebi preveliko pravo da mene okarakterišeš tim riječima. Ako advokatišeš za Eintracht podnesi prijavu za uvredu časti.Pale_Companion je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Ova dva klub kad igraju gleda se kao gradski derbi zbog blizine, htjeli da budu tradicionalni klub i sad su kita iz druge lige.arelinho je napisao/la: De objasni ovo za nas neupucene?
Ne treba biti bezobrazan i vulgaran, svako bira svoj put to je barem još uvijek legitimno ...
Zato je Wolfsburg tu gdje jeste, a oni u drugoj ligi, sve pod parolom tradicija. Ko šiša tradiciju kad se od tradicije ne živi već od sponzora. Tradicionalni klubovi danas igraju u drugoj i trećoj ligi, kad zagusti zovu BAyern da ih revijalnim utakmicama špašavaju bankrota.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Fronk kažeš vukovi su tu danas gdje jesu, sila ovo - ono... A prije sezone si ti predviđao neku osrednjost, govorio kako imaju lošiju ekipu u odnosu na prošlu sezonu i šta sve još ne...
Ja da sam na tvom mjestu ne bih se ni javljao na ovoj temi...
Idi otvori temu o RB Leipzigu, oni isto imaju puno para da troše pa možeš i tamo bacati drkice, znamo svi da te to uzbuđuje
Sent from my ST25i using Tapatalk
Idi otvori temu o RB Leipzigu, oni isto imaju puno para da troše pa možeš i tamo bacati drkice, znamo svi da te to uzbuđuje
Agieren statt reagieren
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pale_Companion je napisao/la:Fronk kažeš vukovi su tu danas gdje jesu, sila ovo - ono... A prije sezone si ti predviđao neku osrednjost, govorio kako imaju lošiju ekipu u odnosu na prošlu sezonu i šta sve još ne...
Idi otvori temu o RB Leipzigu, oni isto imaju puno para da troše pa možeš i tamo bacati drkice
Pomješao si ti lončinje druže, ja sam kritkovao transfer politiku jer nisu doveli napadača u ljetnom prelaznom roku,a Aloffs je na sva usta pričao o njemu. Drži se Gladbach najbolje ti je, još ste nezerli za Europa ligu, a kamoli za takmičenje poput Lige prvaka, prezeleni.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa Eintracht je bio jedan od prvih klubova koji su imali sponzora na dresovima. Bas je Gunter Mast to uveo, ista osoba koja je odbila VW.Pale_Companion je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:
Ova dva klub kad igraju gleda se kao gradski derbi zbog blizine, htjeli da budu tradicionalni klub i sad su kita iz druge lige.
Tada je savez zabranio da se nosi znak Jagermeistera, ali je ovaj uspio da to provuce kao oficijelni znak kluba. Cijena marketinga je bila 100.000 marki.
Tako da ta prica o tradiciji ne pije vode.Meni to ide na nesto sasvim drugo.

-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ne znam zasto petljas, ima li potrebe da ti tražim postove i citiram te?
Pa potvdit će ti to i drugi, nedavno ste opet o tome raspravljali.
Nekad je pametnije stati na loptu nego siliti da si ne zabijes autogol..
Znam ja više o fudbalu, ne moram se samo Gladbacha držat. Isto se ne bi moglo za tebe reci, sve što ti znaš i radiš je slazes ekipe i govoriš ko bi koga mogao kupiti, ko klinac od 15 godina koje se igra fudbal managera...
Odoh sad u kafanu koju pivu popit, tekma u leverkusenu je riješena... Tebi ugodnu noć želim također , pozdrav...
Znam ja više o fudbalu, ne moram se samo Gladbacha držat. Isto se ne bi moglo za tebe reci, sve što ti znaš i radiš je slazes ekipe i govoriš ko bi koga mogao kupiti, ko klinac od 15 godina koje se igra fudbal managera...
Odoh sad u kafanu koju pivu popit, tekma u leverkusenu je riješena... Tebi ugodnu noć želim također , pozdrav...
Agieren statt reagieren
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pale_Companion je napisao/la:Ne znam zasto petljas, ima li potrebe da ti tražim postove i citiram te?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.