Questioned on the Intereconomia television channel on whether Real's injured star is insured for 91 million euros ($123 million, 78 million pounds) in the event that he is forced to end his career, club president Perez replied: "Yes, sure".
"It's a life insurance, against accidents. Bale is insured for the amount he cost," he added, making it clear that the insurance policy covers death and permanent invalidity.
Ovdje kaze da je kostao 91 milion i da je na taj iznos osiguran.
Rajaz je napisao/la:4. Takodje treba dodati i osiguranje od 1,5 miliona godisnje koje Real placa u slucaju da se desi neka nesreca ( ne povreda, recimo smrtni slucaj gluho bilo)
Koje kosta 1,5 mil. godisnje kao i sto sam napisa.
Javno je rekao da kosta 91 miliona znaci da je za toliko prijavljen i za toliko je porez placen kako Spaniji tako i drugim institucijama.Koje su precesljale knjige i da su nasle nesto cudno(kao u slucaju katalonskog kluba) bi pokrenule neki proces mozda , kaznili financijski klub , kaznili osobe koje su potpisale ugovore i eventualno ih izveli na sud...cek zanio sam se , pricam vec o barceloni.
Rajaz je napisao/la:Pero je otprilike ono što je Fahrudin Radončić ovdje.
Ljudi su ga počeli prozivati za ono LFP, liga Florentino Perez koliki uticaj ima na ligu yebo te
A Farho to dobiva izbore jel.
Perez u zadnjih 9 sezona sa klubom kako u prvom tako i u drugom mandatu ima isti broj liga kao Valensija ili Atletiko Madrid u istom periodu , uistinu liga florentino pereza.
Ti pokusaj hakirati sta mozes i izvuci papir od 101 milion sa potpisom kokosa , ja odo do grada malo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.