Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Novi trener Real Madrida?

Jürgen Klopp
26
20%
Rafael Benitez
36
28%
Julen Lopetegui
7
5%
Pep Guardiola
20
16%
Unai Emery
9
7%
ostanak Ancelottia je najbolje rjesenje
30
23%

Ukupno glasova: 128

Rajaz
Kontakt:

Re: Real Madrid CF (opća diskusija)

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 17:42

Pa nije ga on uračunao i napravio nego sud u Madridu :rol: Potpuno ista računica se koristila u slučaju jednog i drugog samo što se naravno priča samo o jednom, Neymaru. Zašto ? Jer ga je Perez popušio od Rosella tu.

Dok jedni javno objavljuju svaki trasnfer, drugi to nikada nisu uradili niti ce. A od Jamesa, preko Bejla pa sve do ovog malca Odegaarda su bili sumjnivi transferi preko kojih je Perez sklapao poslove za vlastitu firmu i gradio autoputeve i pruge po Kolumbiji i Norveškoj.
Na kraju treba spomenuti da i tužiteljica u slučaju Neymara sjedi do presidentea svaki Clasico i da mu je bila pomoćnica u uredu prije par godina.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 mar 2015, 17:54

Kod jednog je iznos bez plata 95 , kod drugog je iznos bez plata 91.
Sa platama mogucim i jedan i drugi ce izaci 200 miliona ako ostanu do kraja ugovora :facepalm:

I ovo dole :lol:

ACS jedna od najvecih gradjevinskih firmi u Španiji i evropi radi u Australiji,Americi i na svakom kontinentu.
http://cincodias.com/cincodias/2014/11/ ... 71853.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://economia.elpais.com/economia/201 ... 48506.html" onclick="window.open(this.href);return false;

al treba kupit malog Norvezanina kako bi dobio tender :rol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 mar 2015, 18:01

slika

Evo tacan prikaz gdje radi ACS sve.
Kao sto vidimo ovo je razlog sto Real nema igraca s Africkog kontinteta u svom rosteru , ali bi Pero opasno trebao dovesti nekog jenika,australijanca,rusa ako zeli zadrzati postojece poslove.

Firma pokriva 80% svijeta van Afrike i koji god igrac dosao , dosao je zbog autoputa :beba: :rol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 18:12

Raul_64 je napisao/la:Kod jednog je iznos bez plata 95 , kod drugog je iznos bez plata 91.
Sa platama mogucim i jedan i drugi ce izaci 200 miliona ako ostanu do kraja ugovora :facepalm:

I ovo dole :lol:

ACS jedna od najvecih gradjevinskih firmi u Španiji i evropi radi u Australiji,Americi i na svakom kontinentu.
http://cincodias.com/cincodias/2014/11/ ... 71853.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://economia.elpais.com/economia/201 ... 48506.html" onclick="window.open(this.href);return false;

al treba kupit malog Norvezanina kako bi dobio tender :rol:

Nije tačno. Iznos jednog je 57 ( potvrdio klub ) a drugog 101 milion eura bez plata. To je potvrdio i Tottenham.
S platama, i ostalim zajebancijama ( raznoraznim bonusima i porezima ) Neymar neće izaći ni blizu 200 miliona ( oko 150 ) dok će Bejl izaći na 255. Opet ponavljam računica je identično napravljena.

Vezano za firmu. Veoma dobro sam upucen ko je ACS, gdje radi i koliko je moćna firma. Problem je kako dobijaju posao. I zašto iza transfera stoje poslovi vrijedni milijardu dolara ? Poslije Jamesa je gradio autoputeve po Kolumbiji i sada nakon Odegaarda ( koji bog te pit'o koliku platu ima ) gradi pruge po Norveškoj.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 mar 2015, 18:18

Potvrdio je klub kojem se sudi jer je lazirao podatke :facepalm:
Tottenham nije nigdje objavio da je transfer kostao 101 milion.
Racunicu je pravio jedini izvor koji imate a koji je barcelonin glasnogovornik.
Da si upucen u ACS firmu znao bi da je od ranije imala poslove u Norveskoj i Kolumbiji ili kako sama karta pokazuje u svakom djeluju hebenog svijeta.

Pozivas se na nepostojece izvore poput ovog da je tottenham objavio cijenu transfera , a glavni izvor ti ostaje cifra za koju su optuzena vec dva covjeka i mogu snosit zatvorske kazne.

Nastavi , zabavljas me.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 13 mar 2015, 18:26

Taman da povedu Rajaza kao advokata na sud u Madrid :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 mar 2015, 18:27

A sta ih ceka nakon sto Perez sa parama ACS-a postavi Figa na celo FIFA-e :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 18:29

Pa taj isti sud je prvobitno rekao da je Neymar koštao 17 miliona :rol:
Čudno ja pored tog izvora pročitah i na telegraphu da se radi o 100 miliona i na još par izvora .. naravno neće Madrid objaviti tačnu cifru.
A kako ACS dobija tendere ? Mutnim poslovima i radnjama.

Pa neće se suditi Perezu koji je neuporedivo moćniji i veća riba od ove dvojice, čovjek ima vlast iza sebe. Znaš ono kako se kaže '' kadija te tuži kadija ti sudi ''
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 13 mar 2015, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 mar 2015, 18:31

@Raule vidi se šta studiraš. Kad me optuže za nešto zovem tebe. :salut:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 mar 2015, 18:36

slika
dok je kanta otprilike
slika
:mrgreen:
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 13 mar 2015, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 mar 2015, 18:37

Naravno da nisi nasao oficijalnu objavu tottenhama nego si nasao engleske medije kao izvore.
Jer nit jevreji nit bilo koji drugi klub ne govori javno svoje transfere osim ako to ne zahtjeva vrhovni sud od njih doduse kod nas ne bi imao ko zahtjevati jel na nivou drzave.

Za ACS sam ti pokazao da grijesis i sad spominjes da dobivaju poslove sirom svijeta mutnim radnjama , e vidis u tu diskusiju ne mogu ulazit s tobom jer ocigledno ne pratim pomno kao ti odnose gradjevinskih snaga na trzistu.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 18:43

A trebam tvoj izvor koristit kao vjerodostojan možda ?
Gdje si ti našao cifru od 91 milion za Geretha Bejla ?
Moj izvor kaže 101 milion i da je tu cifru potvrdio i sam Tottenham.

Ne brini, ne pratim ni ja, al ima likova koji prate.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 mar 2015, 18:47

"Tvoj izvor"(jako) se poziva na tottenham koji nigdje nije javno to potvrdio.
Tako da vjerodostojnost nije neka.

Dok je Perez sam rekao da transfer kosta 91 milion....pa laže...mozda , al ga niko iz tottenhama nije demantovao , niti je bilo kakvih nepravilnosti da bi placao dodatne kazne.
al Pero je mason koji kontrolise svijet , finansira izrael i ubija tupaca

kao sto vidis odgovorio sam za tebe , jer mi ovo pocinje biti dosadno.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 18:54

Raul_64 je napisao/la:"Tvoj izvor"(jako) se poziva na tottenham koji nigdje nije javno to potvrdio.

Dok je Perez sam rekao da transfer kosta 91 milion....pa laže...mozda , al ga niko iz tottenhama nije demantovao , niti je bilo kakvih nepravilnosti da bi placao dodatne kazne.

Probaću naći da ti ovdje zalijepim cifru od 101 milion koju je potvrdio Tottenham u vidu dokumenta jel.

Pero je otprilike ono što je Fahrudin Radončić ovdje.
Ljudi su ga počeli prozivati za ono LFP, liga Florentino Perez koliki uticaj ima na ligu yebo te :rol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 mar 2015, 18:58

Questioned on the Intereconomia television channel on whether Real's injured star is insured for 91 million euros ($123 million, 78 million pounds) in the event that he is forced to end his career, club president Perez replied: "Yes, sure".

"It's a life insurance, against accidents. Bale is insured for the amount he cost," he added, making it clear that the insurance policy covers death and permanent invalidity.
Ovdje kaze da je kostao 91 milion i da je na taj iznos osiguran.
Rajaz je napisao/la:4. Takodje treba dodati i osiguranje od 1,5 miliona godisnje koje Real placa u slucaju da se desi neka nesreca ( ne povreda, recimo smrtni slucaj gluho bilo)
Koje kosta 1,5 mil. godisnje kao i sto sam napisa.

Javno je rekao da kosta 91 miliona znaci da je za toliko prijavljen i za toliko je porez placen kako Spaniji tako i drugim institucijama.Koje su precesljale knjige i da su nasle nesto cudno(kao u slucaju katalonskog kluba) bi pokrenule neki proces mozda , kaznili financijski klub , kaznili osobe koje su potpisale ugovore i eventualno ih izveli na sud...cek zanio sam se , pricam vec o barceloni.
Rajaz je napisao/la:Pero je otprilike ono što je Fahrudin Radončić ovdje.
Ljudi su ga počeli prozivati za ono LFP, liga Florentino Perez koliki uticaj ima na ligu yebo te
A Farho to dobiva izbore jel.

Perez u zadnjih 9 sezona sa klubom kako u prvom tako i u drugom mandatu ima isti broj liga kao Valensija ili Atletiko Madrid u istom periodu , uistinu liga florentino pereza.
Ti pokusaj hakirati sta mozes i izvuci papir od 101 milion sa potpisom kokosa , ja odo do grada malo.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 19:22

Ti vjeruješ da je 91 ja vjerujem da je 101.
Ja vjerujem da je 57 ti vjeruješ da je 95.

Znaci nikada se necemo sloziti.

Barcelonu su češljali 2 puta i rekli ok, nakon toga su promijenili sudiju i sada po treći put idu i pojedinci ( Bartomeu, Rosell ) ali i klub na sud. Nevjerovatno koliku moć neko mora imati da sve ovo uradi tolikom brzinom da je to nevjerovatno :o
A tajming im je vrhunski, svaki put kada Barceloni krene dobro ( trenutno su u igri za sve trofeje ) neko mora na sud :mrgreen:

Jbga zadesila ga najbolja Barcelona u historiji, najjači Atletico, Messi, ne može očekivati svake sezone da sudije igraju kako on svira, neće ni to svako, Gamez je bio posljednji takav i poslan je na hlađenje od mjesec dana

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2015, 19:26

Stanite ba ljudi. Ja mislim da je Makash u pravu...
naprijed rejal

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 14 mar 2015, 00:01

Rajaz je napisao/la:Ti vjeruješ da je 91 ja vjerujem da je 101.
Ja vjerujem da je 57 ti vjeruješ da je 95.

Znaci nikada se necemo sloziti.

Barcelonu su češljali 2 puta i rekli ok, nakon toga su promijenili sudiju i sada po treći put idu i pojedinci ( Bartomeu, Rosell ) ali i klub na sud. Nevjerovatno koliku moć neko mora imati da sve ovo uradi tolikom brzinom da je to nevjerovatno :o
A tajming im je vrhunski, svaki put kada Barceloni krene dobro ( trenutno su u igri za sve trofeje ) neko mora na sud :mrgreen:

Jbga zadesila ga najbolja Barcelona u historiji, najjači Atletico, Messi, ne može očekivati svake sezone da sudije igraju kako on svira, neće ni to svako, Gamez je bio posljednji takav i poslan je na hlađenje od mjesec dana
Suzdržavao sam se od povraćanja već 2-3 sata jer sam se prepio, al sam nakon što sam ovo pročitao morao sam povratiti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 14 mar 2015, 00:09

Rajaz je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:"Tvoj izvor"(jako) se poziva na tottenham koji nigdje nije javno to potvrdio.

Probaću naći da ti ovdje zalijepim cifru od 101 milion koju je potvrdio Tottenham u vidu dokumenta jel.

Pero je otprilike ono što je Fahrudin Radončić ovdje.
Ljudi su ga počeli prozivati za ono LFP, liga Florentino Perez koliki uticaj ima na ligu yebo te :rol:
Jesi zguglao sta :hmmmmm: :kafa: da nije Radoncic sta u havazu piskao o 101 mill :rol:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 15 mar 2015, 19:24

juanitomaravillaa je napisao/la:Ocekujem veceras mahanje bijelim maramicama. :mrgreen:
zasto
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.