FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JamesJoyce
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JamesJoyce » 13 mar 2015, 17:22

let3 je napisao/la: Pa nisam ništa suprotno ni tvrdio :? Banda i jest uvalila Barcu u gov.na.
A Pero je tu da samo stvari pogura ka Sudu, proko svojih pajdaša...dozvolili mu levati sami da djeluje, a ne bi mogao da je sve cisto ;)
i gdje mu je sad onaj kur.ton Jordi Cases ili kako vec, što tuži sopstveni klub :mrgreen: otac ga yebo.
Cases je legenda. Vjerovao je u pravdu - ona ce se vjerovatno i ostvariti. I ja bi tako tuzio drzavu za svasta nesta, al' bi na kraju vjerovatno spusio ko Turcin, da bar imam iza opciju koja ce mi cuvat ledja...
Mislim, vjerovatno i u Madridu ima slicnih radnji, ali eto, oni to rade strucnije, pod krinkom "demokracije" i "trzista" :D
barca_87 je napisao/la:hajde ba nek im se sudi koliko hoce sto se mene tice ,nista tu barca ne ispasta ,nek u zatvor idu sto se mene tice ,cilj je ostvaren ,neymar je doveden ,moze pero ,bog otac sad tuzit barcu do sutra ;) dzaba im
Ne bih ja bas rekao da to nece ostaviti neke posljedice po Barcu samu. Ustvari, mora da se znaju jasne implikacije svega toga ukoliko ih sjebu na sudu?
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 mar 2015, 17:27

mozemo mi pricati koliko hocemo o veratiju i markinjosu,nema od njih nista,nasi sportski direktori su katastrofalni,zakasnili smo jednostavno,propustena je prilika da se dovedu iz talijanske lige kad su se realno i mogli dovesti,kao i tiago silva ili luiz itd, sad je kasno,psg ima para vise nego mi i nema teorije da bi pustili nekog dobrog igraca,ne treba uopste razmisljati o njihovim igracima nego o mutinju,pogbi,vertongenu itd,kad su se neki dobri igraci mogli dovesti za dobre pare pricalo se da su preskupi,sad iste te pare se daju za neku hamelj,katastrofalnu transfer politiku smo imali,uz poneki dobar posao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2015, 17:28

barca_87 je napisao/la:hajde ba nek im se sudi koliko hoce sto se mene tice ,nista tu barca ne ispasta ,nek u zatvor idu sto se mene tice ,cilj je ostvaren ,neymar je doveden ,moze pero ,bog otac sad tuzit barcu do sutra ;) dzaba im
Ovaj put ce vjerovatno i FC Barcelona na sud kao pravno lice :? e to je tek zayebancija i mogucnost žestoke kazne.
na stranu Sandrusco i Bart Simpson, ko ih yebe...da je bogdo na njima ostalo kao privatnim sporovima...a vec nam je FIFA udarila ban na transfere :puke: sad i ovo

Skupo ce nas doci taj transfer Neymara izgleda :? ....nikako da se to završi.
Pitaj Boga šta su magarci napravili oko tog ugovora, ne bi nas ovoliko tužili i zayebavali da je cisto.

Da je kako Rosella žrtvovati i na njega sva gov.na svaliti, ali ne može jbg

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 17:53

Ne možeš vjerovat koliko je Perez očajan i ljut kada mu je Rosell skinuo Neymara, koji jadnik :lol:
Pare će možda izbiti, ali Messija nikada neće otjerati što im je i glavni cilj jel. Klub je napokon stao iza Messija i vidimo da im ovaj to vraća igrama na terenu. Sve dok je on tu nema problema.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2015, 18:51

Rajaz je napisao/la:Ne možeš vjerovat koliko je Perez očajan i ljut kada mu je Rosell skinuo Neymara, koji jadnik :lol:
Pare će možda izbiti, ali Messija nikada neće otjerati što im je i glavni cilj jel. Klub je napokon stao iza Messija i vidimo da im ovaj to vraća igrama na terenu. Sve dok je on tu nema problema.
e pa taj "jadnik" nam napravi igranku neviđenu, otjeran Rosell sa funkcije (a možda ga i zatvor strpaju).
šta misliš, da li bi to mogao raditi da je transfer cist ;) da mu ovi nisu dali materijala da nas nateže...kažeš Izbija nam pare...OK, slažem se - al' što smo dozvolili to ;) ....a mi njih nategnuli za neki transfer da možemo, da se ne lažemo...ali ne možemo, nema materijala.

I za taj transfer Neymara samo Rosell i Saurman znaju koliko je koštalo i gdje su sve te pare završile, s tim da se Rosellu ne može vjerovati.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 mar 2015, 19:01

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Ne možeš vjerovat koliko je Perez očajan i ljut kada mu je Rosell skinuo Neymara, koji jadnik :lol:
e pa taj "jadnik" nam napravi igranku neviđenu, otjeran Rosell sa funkcije (a možda ga i zatvor strpaju).
šta misliš, da li bi to mogao raditi da je transfer cist ;) da mu ovi nisu dali materijala da nas nateže...kažeš Izbija nam pare...OK, slažem se - al' što smo dozvolili to ;) ....a mi njih nategnuli za neki transfer da možemo, da se ne lažemo...ali ne možemo, nema materijala.

I za taj transfer Neymara samo Rosell i Saurman znaju koliko je koštalo i gdje su sve te pare završile, s tim da se Rosellu ne može vjerovati.
ma hajd ljudi moji sta kukate :mrgreen: ,napravise uslugu barci,ovako eto novog predsjednika na ljeto i novih (nadam se )normalnih ljudi ,a da se ovo nije desilo cekali bi do 2016. tek i gledali bi rosela i bartu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 19:05

Kad mu se može yebeš mu mater. Čovjek je vlast, pogledaj malo ko mu dolazi na Clasico i sjedi pored njega u loži. Najveće ribe i glavni ljudi Španije a među njima i tužiteljica u slučaju Neymara, bivša tajnica Florentina Pereza.
Ljudi su apsolutno sve proračunali. Barcelona po prvi put ima pare da može dovesti bilo koga i sada će im ih izbiti. Bartomeu i Rosell možda i jesu krivi, ali .. jesu li javno predstavili dokument, jesu, jel sve ok sa dokumentom, apsolutno jest, sud je provjeravao 2 puta i rekli su da su čisti. Sada ide nova tura napada, treća po redu, ali ovaj put zajedno sa pojedincima optužen je i klub, prvi put u povijesti da se tereti klub kao institucija.
Je li to gospodin iz Madrida čist ? Jest al u kurcu, tendere dobija mutnim poslovima, transfere nikada javno ne objavljuje, klub ima dug od 600 miliona a svake sezone pravi transfere od 100 i više miliona. Kako je to moguće ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2015, 19:22

Rajaz je napisao/la:Kad mu se može yebeš mu mater. Čovjek je vlast, pogledaj malo ko mu dolazi na Clasico i sjedi pored njega u loži. Najveće ribe i glavni ljudi Španije a među njima i tužiteljica u slučaju Neymara, bivša tajnica Florentina Pereza.
Ljudi su apsolutno sve proračunali. Barcelona po prvi put ima pare da može dovesti bilo koga i sada će im ih izbiti. Bartomeu i Rosell možda i jesu krivi, ali .. jesu li javno predstavili dokument, jesu, jel sve ok sa dokumentom, apsolutno jest, sud je provjeravao 2 puta i rekli su da su čisti. Sada ide nova tura napada, treća po redu, ali ovaj put zajedno sa pojedincima optužen je i klub, prvi put u povijesti da se tereti klub kao institucija.
Je li to gospodin iz Madrida čist ? Jest al u kurcu, tendere dobija mutnim poslovima, transfere nikada javno ne objavljuje, klub ima dug od 600 miliona a svake sezone pravi transfere od 100 i više miliona. Kako je to moguće ?
Naravno da nema cistih u ovom poslu, fudbal (posebno transferi) su uvijek bili prljav posao... nije ni u Madridu sigurno sve bajno i pošteno ;) (evo i sam James Joyce to isto kaže) - ali mi smo im dali materijala da nas natežu, nas su uhvatili ;) to je ta razlika.
Znaci, mi smo dozvolili da nas karaju i nema sad kukanja.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 19:29

Naravno, ali šta da rade ? Ne mogu se Bartomeu i Rosell nositi s Perezom koji je neuporedivo moćniji. Skinuli su mu Neymara i sada će plaćati.
Od Messija su napravili utajivača poreza i narko bossa, naštetili su imidžu kluba, od Neymara toliku hajku da je to neviđeno u historiji fudbala.
Sada će pogotovo početi talasati u i oko kluba, Barceloni ide dobro, Messi je nabrijan i kao što kaže '' želim da ispravim sliku koja je o meni stvorena posljednjih godina ''. Lijepi strah.
Najbitnije u svemu ovome je zadržati Messija, sve ostalo se može ispraviti i kupiti.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 mar 2015, 19:37

de ba napraviste od pereza boga ,jest lik mocan al sad toliko da treba strepit ko sto kukate nesto :mrgreen:
kakav perez ,lik je donji kad veliki laporta dodje i **** im sve po spisku

na dan izbora laporta kad pobijedi bernabeu ce istog trena da bude u plamenu samo kao upozorenje da vise nema zajebancije :mrgreen:

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 mar 2015, 19:46

slika
poslije 8.novembra 2014. douglas balon de oro ponovo usao u prvih 18 :tokralju: :tokralju:

evo pojacanja bas kad treba u najvaznijem dijelu sezone,sad tek protivnici ce da se boje barce

MES QUE UN CLUB !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 mar 2015, 19:54

I ovu jednu što je odigrao ja nisam gledao. Tako da je sve to nešto novo za mene. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 mar 2015, 19:59

jesi puno i propustio :mrgreen:

BogOtac :salut:
barca_87 je napisao/la:slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2015, 20:02

Tek bi bio belaj kad bi Laporta doš'o :mrgreen:
Nego da se vratimo fudbalu

Youri Tielemans je sada priča

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 14 mar 2015, 00:33

**** vise i Pereze i Perezovu djecu i njihovu djecu. Da je meni da Barca zavrsi ispred govana ove sezone i da ih pometemo u Clasicu,onda me prosto zaboli **** sta ce taj smetljar kopati po novinama i slicno. Ne moze podnijeti da su Barca i Messi u ocima sportasa i sportskih radnika broj 1 u Spaniji i onda smetljar se sluzi vanfudbalskim temama.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 14 mar 2015, 01:30

Sutra nema iznenađenja na desnom beku, Douglas is back :mrgreen:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 mar 2015, 14:06

[youtube][/youtube]

Igracina , jos je dobar sa Neymarom , ubio se da zamijeni Iniestu ,najveci je problem sto je u Liverpoolu , tesko da ce otici i ako ode , nece ga dati ispod 50mil sigurno .

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 mar 2015, 14:08

ni blizu igracine + nekonstantan ;)

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 14 mar 2015, 14:29

miki_92 je napisao/la:ni blizu igracine + nekonstantan ;)
Nekonstantan zato sto ne igra stalno, a jos je mlad.
A ako ovako nastavi ima da izraste u igracinu i to da valja igracinu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 mar 2015, 14:41

kako igrac koji je u top 5 po minutazi ne igra stalno :crazy:

Barcelona treba klasu a ne nekog ko ce potrositi 2-3 godine na adaptaciju i eventualno dosegnuti svoj "peak"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 3 gosta.