Cases je legenda. Vjerovao je u pravdu - ona ce se vjerovatno i ostvariti. I ja bi tako tuzio drzavu za svasta nesta, al' bi na kraju vjerovatno spusio ko Turcin, da bar imam iza opciju koja ce mi cuvat ledja...let3 je napisao/la: Pa nisam ništa suprotno ni tvrdioBanda i jest uvalila Barcu u gov.na.
A Pero je tu da samo stvari pogura ka Sudu, proko svojih pajdaša...dozvolili mu levati sami da djeluje, a ne bi mogao da je sve cisto![]()
i gdje mu je sad onaj kur.ton Jordi Cases ili kako vec, što tuži sopstveni klubotac ga yebo.
Mislim, vjerovatno i u Madridu ima slicnih radnji, ali eto, oni to rade strucnije, pod krinkom "demokracije" i "trzista"

Ne bih ja bas rekao da to nece ostaviti neke posljedice po Barcu samu. Ustvari, mora da se znaju jasne implikacije svega toga ukoliko ih sjebu na sudu?barca_87 je napisao/la:hajde ba nek im se sudi koliko hoce sto se mene tice ,nista tu barca ne ispasta ,nek u zatvor idu sto se mene tice ,cilj je ostvaren ,neymar je doveden ,moze pero ,bog otac sad tuzit barcu do sutradzaba im