SiouxLukavac je napisao/la:miden je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Nevjerovatno da vecina forumasa stavlja prije Okica nego Duljevica. Nemam nista protiv Okica al nije kvalitet za Sarajevo, a Dulja je za njeg C.Ronaldo i Messi zajedno.
Sutra ocekujem visoku pobjedu. Bit ce vazno sutra sto jace razbit protivnika da im se strah u kosti uvuce kada bude revans kupa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo nema nikakve veze na relaciji Okic-Duljevic, nego iskljucivo Okic. Mnogi su poslije tekme u srijedu sasuli paljbu po Okicu, a evo danas i ti. Zanima me po kojim se to kriterijima određuje, da li je neko za FKS ili nije?
Ako nije frka da mi odgovoriš ti ili neki tvoji istomišljenici. Šta to fali Okicu?
Gledao sam ga u više navrata što uživo što na TV-u i jednostavno, po mom mišljenju nije kvalitet za veliko Sarajevo. Naravno, ne govorim ovo na osnovu zadnje utakmice nego uopste. Imao je Okic i dobrih utakmica u nogama ali cesto podbaci a dobar igrac je koji drzi kontinuitet dobrih igara. Kad najvise treba tad cesto zakaze. To je moje misljenje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa to vam je jedini igrac koji ima brzinu za evrope i to se vidilo da su on i Duljevic bili jedini koji su mogli dobijati duele... Drugo je sto sad vec mislim takticki los Kodro ne zna praviti akcije sa brzim loptama po zemlji kroz odbranu za Okica.
Stojcev, Radovac i jos njih par meljaju previse loptu ...
Jusufbegovic je to bio super postavio sa Okicem i Hebibovicem brzi protok po zemlji i onu polusezonu je pucala svaka odbrana.
Nadam se da ce Meho nadoc sve je do njega, nije do igraca
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,