NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 04 mar 2015, 00:16

Prisjetimo se ne ponovljivih vremena za nas klub nazalost

Intertoto Kup 1999/00 (Jedinstvo - Gi Gotu 3:0)

[youtube][/youtube]
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Emil007
Kontakt:

Post Postao/la Emil007 » 13 mar 2015, 01:05

Ima li novih informacija, kako napreduju pripreme u klubu?

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 mar 2015, 02:46

U Nedjelju svi u Gabelu, daleko najbolji navijaci u ovoj ligi moraju podrzati svoj klub i na svim utakmicama do kraja ove polusezone, da zaokruzimo 4 pune sezone u kojima je nas klub imao podrsku u svim utakmicama ili ukupno 120 utakmica u ligaskom dijelu takmicenja, i ako smo se u vecini sezona borili za opstanak u ovoj vukojebini od lige, pokazali smo da vrijedimo na BH navijackoj sceni !!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 14 mar 2015, 16:23

LloriS je napisao/la:U Nedjelju svi u Gabelu, daleko najbolji navijaci u ovoj ligi moraju podrzati svoj klub i na svim utakmicama do kraja ove polusezone, da zaokruzimo 4 pune sezone u kojima je nas klub imao podrsku u svim utakmicama ili ukupno 120 utakmica u ligaskom dijelu takmicenja, i ako smo se u vecini sezona borili za opstanak u ovoj vukojebini od lige, pokazali smo da vrijedimo na BH navijackoj sceni !!
Džabe dolazite sutra bgmi :mrgreen:
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 mar 2015, 17:15

LG97DM je napisao/la:
Zato što ćemo izgubiti jel?
Nikakve veze porazi nemaju, u goste se ide uvijek i to je to. A i ne upisujte pobjedu prije vremena ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 mar 2015, 00:51

LG97DM je napisao/la:
LloriS je napisao/la:U Nedjelju svi u Gabelu, daleko najbolji navijaci u ovoj ligi moraju podrzati svoj klub i na svim utakmicama do kraja ove polusezone, da zaokruzimo 4 pune sezone u kojima je nas klub imao podrsku u svim utakmicama ili ukupno 120 utakmica u ligaskom dijelu takmicenja, i ako smo se u vecini sezona borili za opstanak u ovoj vukojebini od lige, pokazali smo da vrijedimo na BH navijackoj sceni !!
Nabijem ja tebe buraz na pimpek, neka i izgubim nije mi zao dati 30KM za gostovanje, ni prvi ni zadnji put da izgubimo, a koliko znam prosle godine smo uzeli bod i to ste ga vi jedva uzeli :) :bih: :bih:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 mar 2015, 21:45

Zašto nema foruma na oficijalnoj stranici?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 mar 2015, 21:46

Sta je ovo ukinut forum na stranici Jedinstva ?

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 15 mar 2015, 23:09

Iceplayer je napisao/la:Sta je ovo ukinut forum na stranici Jedinstva ?
Pitajte Upravu kluba zašto nema, oni su odlučili da im nije potreban :thumbdown:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 15 mar 2015, 23:46

Da pitamo Tahrica, mozda ovaj put sklopi recenicu kako je Bog rekao?

Sramota, sramota, sramota. Klub koji nam je, nazalost, vise tuge i losih trenutaka nego srece dao nam vode polupismeni ljudi i nestrucni ljudi. Vrhunac igranje u veteranima na Novogodisnjem i slicno. Ali nasa ljubav prema klubu je jaca od njih svih i trebamo ga i dalje podrzavati.

Cestitke na bodu, Čala je majstor :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 mar 2015, 23:59

Stambi zar niste govorili da ce te odrzavati forum iako uprava to ne zeli, zasto sad ukinut :silent:

PS: Gosk - Jedinstvo 0:0 vrijedan bod smo uzeli na "Nou Kampu"

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 16 mar 2015, 00:15

LloriS je napisao/la:Stambi zar niste govorili da ce te odrzavati forum iako uprava to ne zeli, zasto sad ukinut :silent:

Hoćemo održavati forum i stranicu ali čekamo gospodu da se očituju zvanično, tj. papirom a koliko čujemo da su odlučili da im niti stranica, niti forum nisu potrebni. Do tada ključ u bravu :silent:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 mar 2015, 00:18

bihac1968 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Stambi zar niste govorili da ce te odrzavati forum iako uprava to ne zeli, zasto sad ukinut :silent:

Hoćemo održavati forum i stranicu ali čekamo gospodu da se očituju zvanično, tj. papirom a koliko čujemo da su odlučili da im niti stranica, niti forum nisu potrebni. Do tada ključ u bravu :silent:
Pa drzite se tog svog obecanja, njima u inat onda, neka bude stranica, u ostalom to nije njihova nego zna se cija, bas sad kad je sezona pocela zakljucano je :?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 16 mar 2015, 00:57

Koliko sam upucen, bez obzira ko je vlasnik stranice, uprava ako odluci da je ne zeli ta stranica ce se morati ugasiti jer su oni "vlasnici" imena NK Jedinstvo Bihac. Stamby grijesim li?

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 16 mar 2015, 01:21

tropic je napisao/la:Koliko sam upucen, bez obzira ko je vlasnik stranice, uprava ako odluci da je ne zeli ta stranica ce se morati ugasiti jer su oni "vlasnici" imena NK Jedinstvo Bihac. Stamby grijesim li?
Griješiš jarane jer stranica i forum ne nosi ime NK Jedinstvo Bihać. Stranica se neće gasiti, ako su oni vlasnici imena NK Jedinstvo Bihać i mi smo vlasnici imena "****". Tako da smo mi zaštitili svoj naziv u skladu sa Zakonom o autorskim i srodnim pravima BiH. Međutim postoji jedan drugi problem, što su se pojedinci zeznuli,ili ne poznaju određene zakone, pa krše ta utorska prava jer tu našu stranicu prikazuju kao svoju oficijelnu, pa će i sud imati posla oko toga. U toku je proces :thumbup:

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 16 mar 2015, 15:19

Koliko se ja sjećam kad je onaj mali Pašić imao svoju stranicu NK Jedinstvo onda je Stambi na sva zvona govorio kako je samo jedan oficijalni, službeni, zvanični portal NK Jedinstvo **** , kako on krši autorska prava i momak je ugasio svoju stranicu. Sad odjednom ni Vi niste nikad bili službeni iako ste se tako zvali..Iskreno, ako stranica nema forum i ako na njoj nema svježih vijesti iz kluba onda je i bolje da se ugasi... Ne znam koji bi joj smisao trebao biti...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 16 mar 2015, 17:02

bihac343 je napisao/la:Koliko se ja sjećam kad je onaj mali Pašić imao svoju stranicu NK Jedinstvo onda je Stambi na sva zvona govorio kako je samo jedan oficijalni, službeni, zvanični portal NK Jedinstvo **** , kako on krši autorska prava i momak je ugasio svoju stranicu. Sad odjednom ni Vi niste nikad bili službeni iako ste se tako zvali..Iskreno, ako stranica nema forum i ako na njoj nema svježih vijesti iz kluba onda je i bolje da se ugasi... Ne znam koji bi joj smisao trebao biti...
e upravo tako jarane ... volio bi da mali Pasic opet napravi stranicu i da tu informise o Jedinstvu a sumnjam da bi mu bilo ko sad prijetio tuzbama itd ..

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 mar 2015, 17:42

Tek sad primjeti ljudi izbrisal i na fb Zvanicna prezentacija NK Jedinstvo, a stranica imala skoro 9 hiljada fanova, i od klubova u BiH samo su Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Sloboda imali vise korisnika :crazy: :crazy:

Steta tesko ce se to vratiti iz pocetka ako bi se i pocelo.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 mar 2015, 17:50

Ja ne vidim vise svrhu te stranice kad su vec ugasili forum,obrisali fb stranicu neka obrisu i web sajt i ovako nista ne objavljuju.Mislim glupo mi je da se raspravlja o tom stranici a vise nista korisno na njom nema,a ni jedan clanak na njoj nije izasao mjesecima.Najbolje da se ugasi,a kad ne kad zatreba i kad budemo normalni klub najlakse je stranicu napravit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 16 mar 2015, 17:52

LloriS je napisao/la:Tek sad primjeti ljudi izbrisal i na fb Zvanicna prezentacija NK Jedinstvo, a stranica imala skoro 9 hiljada fanova, i od klubova u BiH samo su Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Sloboda imali vise korisnika :crazy: :crazy:

Steta tesko ce se to vratiti iz pocetka ako bi se i pocelo.
Ja koliko sam upratio na onom skupu vlasnik stranice je odustao jer mu je neko prijetio. Steta velika sta nam se desava sa Jedinstvom ali i pomalo smijesno jer nikako ne moogu da zamislim da jedan grad blizu 100.000 stanovnika nema svog predstavnika u PL dok tamo neko naselje uziva u toj mogucnosti. Valjda bolji dani krenu ali koliko vidim nacekati cemo se jos dugo za to.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Uzavreligrad72000 i 10 gostiju.