NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Prisjetimo se ne ponovljivih vremena za nas klub nazalost
Intertoto Kup 1999/00 (Jedinstvo - Gi Gotu 3:0)
[youtube][/youtube]
Intertoto Kup 1999/00 (Jedinstvo - Gi Gotu 3:0)
[youtube][/youtube]
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ima li novih informacija, kako napreduju pripreme u klubu?
U Nedjelju svi u Gabelu, daleko najbolji navijaci u ovoj ligi moraju podrzati svoj klub i na svim utakmicama do kraja ove polusezone, da zaokruzimo 4 pune sezone u kojima je nas klub imao podrsku u svim utakmicama ili ukupno 120 utakmica u ligaskom dijelu takmicenja, i ako smo se u vecini sezona borili za opstanak u ovoj vukojebini od lige, pokazali smo da vrijedimo na BH navijackoj sceni !!
Džabe dolazite sutra bgmiLloriS je napisao/la:U Nedjelju svi u Gabelu, daleko najbolji navijaci u ovoj ligi moraju podrzati svoj klub i na svim utakmicama do kraja ove polusezone, da zaokruzimo 4 pune sezone u kojima je nas klub imao podrsku u svim utakmicama ili ukupno 120 utakmica u ligaskom dijelu takmicenja, i ako smo se u vecini sezona borili za opstanak u ovoj vukojebini od lige, pokazali smo da vrijedimo na BH navijackoj sceni !!
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Zato što ćemo izgubiti jel?LG97DM je napisao/la:
Džabe dolazite sutra bgmi
Nikakve veze porazi nemaju, u goste se ide uvijek i to je to. A i ne upisujte pobjedu prije vremena
Nabijem ja tebe buraz na pimpek, neka i izgubim nije mi zao dati 30KM za gostovanje, ni prvi ni zadnji put da izgubimo, a koliko znam prosle godine smo uzeli bod i to ste ga vi jedva uzeliLG97DM je napisao/la:Džabe dolazite sutra bgmiLloriS je napisao/la:U Nedjelju svi u Gabelu, daleko najbolji navijaci u ovoj ligi moraju podrzati svoj klub i na svim utakmicama do kraja ove polusezone, da zaokruzimo 4 pune sezone u kojima je nas klub imao podrsku u svim utakmicama ili ukupno 120 utakmica u ligaskom dijelu takmicenja, i ako smo se u vecini sezona borili za opstanak u ovoj vukojebini od lige, pokazali smo da vrijedimo na BH navijackoj sceni !!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Zašto nema foruma na oficijalnoj stranici?
Sta je ovo ukinut forum na stranici Jedinstva ?
Pitajte Upravu kluba zašto nema, oni su odlučili da im nije potrebanIceplayer je napisao/la:Sta je ovo ukinut forum na stranici Jedinstva ?
Da pitamo Tahrica, mozda ovaj put sklopi recenicu kako je Bog rekao?
Sramota, sramota, sramota. Klub koji nam je, nazalost, vise tuge i losih trenutaka nego srece dao nam vode polupismeni ljudi i nestrucni ljudi. Vrhunac igranje u veteranima na Novogodisnjem i slicno. Ali nasa ljubav prema klubu je jaca od njih svih i trebamo ga i dalje podrzavati.
Cestitke na bodu, Čala je majstor
Sramota, sramota, sramota. Klub koji nam je, nazalost, vise tuge i losih trenutaka nego srece dao nam vode polupismeni ljudi i nestrucni ljudi. Vrhunac igranje u veteranima na Novogodisnjem i slicno. Ali nasa ljubav prema klubu je jaca od njih svih i trebamo ga i dalje podrzavati.
Cestitke na bodu, Čala je majstor
Stambi zar niste govorili da ce te odrzavati forum iako uprava to ne zeli, zasto sad ukinut
PS: Gosk - Jedinstvo 0:0 vrijedan bod smo uzeli na "Nou Kampu"
Hoćemo održavati forum i stranicu ali čekamo gospodu da se očituju zvanično, tj. papirom a koliko čujemo da su odlučili da im niti stranica, niti forum nisu potrebni. Do tada ključ u bravuLloriS je napisao/la:Stambi zar niste govorili da ce te odrzavati forum iako uprava to ne zeli, zasto sad ukinut![]()
Pa drzite se tog svog obecanja, njima u inat onda, neka bude stranica, u ostalom to nije njihova nego zna se cija, bas sad kad je sezona pocela zakljucano jebihac1968 je napisao/la:Hoćemo održavati forum i stranicu ali čekamo gospodu da se očituju zvanično, tj. papirom a koliko čujemo da su odlučili da im niti stranica, niti forum nisu potrebni. Do tada ključ u bravuLloriS je napisao/la:Stambi zar niste govorili da ce te odrzavati forum iako uprava to ne zeli, zasto sad ukinut![]()
Koliko sam upucen, bez obzira ko je vlasnik stranice, uprava ako odluci da je ne zeli ta stranica ce se morati ugasiti jer su oni "vlasnici" imena NK Jedinstvo Bihac. Stamby grijesim li?
Griješiš jarane jer stranica i forum ne nosi ime NK Jedinstvo Bihać. Stranica se neće gasiti, ako su oni vlasnici imena NK Jedinstvo Bihać i mi smo vlasnici imena "****". Tako da smo mi zaštitili svoj naziv u skladu sa Zakonom o autorskim i srodnim pravima BiH. Međutim postoji jedan drugi problem, što su se pojedinci zeznuli,ili ne poznaju određene zakone, pa krše ta utorska prava jer tu našu stranicu prikazuju kao svoju oficijelnu, pa će i sud imati posla oko toga. U toku je procestropic je napisao/la:Koliko sam upucen, bez obzira ko je vlasnik stranice, uprava ako odluci da je ne zeli ta stranica ce se morati ugasiti jer su oni "vlasnici" imena NK Jedinstvo Bihac. Stamby grijesim li?
Koliko se ja sjećam kad je onaj mali Pašić imao svoju stranicu NK Jedinstvo onda je Stambi na sva zvona govorio kako je samo jedan oficijalni, službeni, zvanični portal NK Jedinstvo **** , kako on krši autorska prava i momak je ugasio svoju stranicu. Sad odjednom ni Vi niste nikad bili službeni iako ste se tako zvali..Iskreno, ako stranica nema forum i ako na njoj nema svježih vijesti iz kluba onda je i bolje da se ugasi... Ne znam koji bi joj smisao trebao biti...
- anonymous001
- Kontakt:
e upravo tako jarane ... volio bi da mali Pasic opet napravi stranicu i da tu informise o Jedinstvu a sumnjam da bi mu bilo ko sad prijetio tuzbama itd ..bihac343 je napisao/la:Koliko se ja sjećam kad je onaj mali Pašić imao svoju stranicu NK Jedinstvo onda je Stambi na sva zvona govorio kako je samo jedan oficijalni, službeni, zvanični portal NK Jedinstvo **** , kako on krši autorska prava i momak je ugasio svoju stranicu. Sad odjednom ni Vi niste nikad bili službeni iako ste se tako zvali..Iskreno, ako stranica nema forum i ako na njoj nema svježih vijesti iz kluba onda je i bolje da se ugasi... Ne znam koji bi joj smisao trebao biti...
Tek sad primjeti ljudi izbrisal i na fb Zvanicna prezentacija NK Jedinstvo, a stranica imala skoro 9 hiljada fanova, i od klubova u BiH samo su Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Sloboda imali vise korisnika
Steta tesko ce se to vratiti iz pocetka ako bi se i pocelo.
Ja ne vidim vise svrhu te stranice kad su vec ugasili forum,obrisali fb stranicu neka obrisu i web sajt i ovako nista ne objavljuju.Mislim glupo mi je da se raspravlja o tom stranici a vise nista korisno na njom nema,a ni jedan clanak na njoj nije izasao mjesecima.Najbolje da se ugasi,a kad ne kad zatreba i kad budemo normalni klub najlakse je stranicu napravit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- sigurnoable
- Kontakt:
Ja koliko sam upratio na onom skupu vlasnik stranice je odustao jer mu je neko prijetio. Steta velika sta nam se desava sa Jedinstvom ali i pomalo smijesno jer nikako ne moogu da zamislim da jedan grad blizu 100.000 stanovnika nema svog predstavnika u PL dok tamo neko naselje uziva u toj mogucnosti. Valjda bolji dani krenu ali koliko vidim nacekati cemo se jos dugo za to.LloriS je napisao/la:Tek sad primjeti ljudi izbrisal i na fb Zvanicna prezentacija NK Jedinstvo, a stranica imala skoro 9 hiljada fanova, i od klubova u BiH samo su Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Sloboda imali vise korisnika![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.