BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

TammoHarder
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la TammoHarder » 15 mar 2015, 17:50

:lol: :lol: :lol:

Al meni je najjače ovaj zadnji dio rečenice, nemam ni vremena ni prostora :lol: :lol:

Pa koliko meštre prostora trebaš? Eto jel dovoljna cijela jedna stranica da nam objasniš :lolno:
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 15 mar 2015, 18:15

Namjerno sam bacio supljaka,jer sam znao da ce odmah uskociti koji indijanac..i poceti sa nasladjivanjem..al hajd nema frke svi mi volimo nas BvB..a za Lewatom boli nas ona stvar

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 15 mar 2015, 18:21

:lol:

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 15 mar 2015, 18:44

edobvb je napisao/la:Namjerno sam bacio supljaka,jer sam znao da ce odmah uskociti koji indijanac..i poceti sa nasladjivanjem..al hajd nema frke svi mi volimo nas BvB..a za Lewatom boli nas ona stvar
Pripazi malo momak s tim nadimcima.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 16 mar 2015, 10:27

Borusse00 je napisao/la:@soccerfan
Ma ni meni se neda pisati o predstavama nekih igrača....
Kad sam napisao onaj post o ljudima kojima nije mjesto i koji se treba riješiti popljuvali me ljudi :(
Blago nama sljedeče sezone ako ne bude večih promjena i transfera kako se najavljuje :cry:
Popljuvali te oni što sve tumače kao slučajnost i nešto što je prolazno, a nekome je odavno bilo jasno da klub ne ide u dobrom smjeru. Neko reče da se osjetio nedostatak Šahina u timu, pa zar treba pored Mikija, Reusa, Gundogana i Kagawe još neko da bi dali Kelnu jedan gol na svom terenu, šta bi bilo protiv Reala u Madridu. Ovaj sastav koji je započeo utakmicu u subotu je najstariji po godinama u zadnjih pet sezona,dok smo harali, glavni igrači su nam bili oni ispod 25 godina, a sad su nam ti ispod 25 nikakvi.

I za kraj opet poređenje, De Bruyne opet gol i asistencija, a Miki se opet s loptom nije sastavio.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 16 mar 2015, 12:38

opel je napisao/la:
Borusse00 je napisao/la:@soccerfan
Ma ni meni se neda pisati o predstavama nekih igrača....
Kad sam napisao onaj post o ljudima kojima nije mjesto i koji se treba riješiti popljuvali me ljudi :(
Blago nama sljedeče sezone ako ne bude večih promjena i transfera kako se najavljuje :cry:

I za kraj opet poređenje, De Bruyne opet gol i asistencija, a Miki se opet s loptom nije sastavio.
Eno i Ibrahimovic i Messi zabise po 2 gola ovaj vikend.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 16 mar 2015, 13:23

Sport bild a i neki engleski mediji pišu da je Arsenal zainteresiran za Mikya
Pišu da su spremni dati 17,5 milki ali Funti....
Odmah na to pristati i dati im još malo popusta ako ga žele :D :lol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 mar 2015, 22:55

Borusse00 je napisao/la:Sport bild a i neki engleski mediji pišu da je Arsenal zainteresiran za Mikya
Pišu da su spremni dati 17,5 milki ali Funti....
Odmah na to pristati i dati im još malo popusta ako ga žele :D :lol:
Ako kupe odma halal im jos bonus 2,5 milke snizenja. Samo da ga vode. Lijepo ga upakovati, masnicu staviti i poslati put Londona. :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 mar 2015, 22:57

Ne mora znaciti ako se kod nas nije pokazao da u EPL-u ili u Seriji A ne bi proigrao. Nisu njega nasi kupili tek tako, ipak je i u Ukraini dobro igrao i cesto zabijao. Sto se kod nas nije snasao i nije eksplodirao kako se ocekivalo, to je pitanje za strucnjake. Mi ga sada ismijavamo, a mozda se lik u nekom drugom klubu pokaze k'o vrhunski igrac...

Ako ga mognemo utaliti za 20-ak milki, onda treba jos dodati 10-15 i kupiti De Bruynea :cool:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2015, 23:04

Pa dobro ne trebate sada ni pretjerivat da se Miki baš nikako nije ni pokazao. On je u suštini tokom ove sezone imao više lošijih momenata. Prošle je ipak to bilo dosta drugačije.
Momak je tehnički potkovan i nekako sam mišljenje da on samo opet treba pročepit i da bi se onda moglo desiti da baš rastura.

Što se De Bruynea tiče, tu vam je voz prošao. A i Vukovi su se dobro finansijski protegnuli da bi ga doveli. Jednom je baš Favre izjavio, da kada je Gladbach pokazao interes za Belgijancem i kada su razgovarali s njegovim menadžerom i dali ponudu, ovaj se samo nasmijao.... :) A i Dortmund se tada nije mogao toliko protezat, bez obzira i na veću finansijsku moć od Gladbacha, jer De Bruyne bi opet Dortmundu bio i rizik...A previše se trebalo na njega iskeširat...Posebno na platu... ;)

A da se vratim još malo na Mikija. On je ipak Kloppu dosta drag igrač, tako se čini, pa mislim da bi baš morala biti neka masnija ponuda da bi ga vi prodali. Uostalom i Watzke je nedavno tako nešto izjavio....Tačnije i rekao je da ne postoji neka sada baš želja da se Armenac proda, jedino u slučaju neke značajnije ponude...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 mar 2015, 23:52

Beskrvno i bezidejno je izgledalo ovo protiv Jarceva. Gundogan je odigrao mozda i najlosiji mec u zutom dresu. Kagawa i Miki katastrofalni - oni nemaju sta traziti protiv fizicki jacih ekipa. Kuba i Kampl su igraci s puno vecom damom i trebali bi imati prednost ispred navedenih lelemoodana. Ali ono sto me najvise brine je nedostatak okomitosti igri - previse alibi igraca je u ekipi a samim tim i previse alibi pasova.

Napadac je po muss, Auba je totalno beskoristan u probijanju bunkera na spici.

Nadam se nekoj eksploziji protiv Juventusa - nesto slicno kao u derbiju, u protivnom svjedocicemo proseru od tekme i sigurnom ispadanju.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 17 mar 2015, 00:18

soccerfan je napisao/la: Ako kupe odma halal im jos bonus 2,5 milke snizenja. Samo da ga vode. Lijepo ga upakovati, masnicu staviti i poslati put Londona. :D :D

A kako su po najavama rekli da žele i Subotića pod obavezno je popust, a ako žele obojicu treba im dati i Shmellea gratis, da ljudi imaju lijepo mišljenje o nama :kafa:
Kupiš 2 dobiš 3 s tom akcijom bi trebali na ljeto Watzke i Sussi malo na otok :D

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 mar 2015, 00:32

Hare_BvB je napisao/la: Nadam se nekoj eksploziji protiv Juventusa - nesto slicno kao u derbiju, u protivnom svjedocicemo proseru od tekme i sigurnom ispadanju.
Ako si gledao neke od zadnjih utakmica Juventusa mogao si vidjeti istu nezainteresovanost. Misim da se obje ekipe cuvaju ta taj mec prekosutra. BVB je vratio dovoljno forme da se ne plase vise ispadanja,o borbi za evropu sledece godine je tesko pricati,ima jos da se igra a imaju i konkurenciju kada je to u pitanju. Juventus je porazom Rome veceras na +14 i tu je stvar gotova kada je serija A u pitanju. I jednima i drugima je taj mec i prolazak dalje jako bitan.
A explozija u vidu zestokog visokog presinga je najveca i usudjujem se reci jedina sansa Borusije jer Alegri,iako osporavan(cesto sa razlogom) je izuzetan takticar i mislim da ce uciniti sve da ponovi utakmicu iz Torina,tj ako je pametan uradit ce to. Usuprotnom,tj ako se odluci na grcevito branjenje minimalne prednosti Juventus ce ispasti,bar ja ko Juvetino cu to pozeliti da se desi jer mrzim kukavicki fudbal.
Mislim da Juventus nije toliko defanzivno dobar ni sretan(Chiellini) da ne primi gol u srijedu ali isto tako vjerujem da ce ga zabiti tako da neki rezultat od 1-1 predvidjam.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 17 mar 2015, 07:18

[quote="kraljttbvb"]Ne mora znaciti ako se kod nas nije pokazao da u EPL-u ili u Seriji A ne bi proigrao. Nisu njega nasi kupili tek tako, ipak je i u Ukraini dobro igrao i cesto zabijao. Sto se kod nas nije snasao i nije eksplodirao kako se ocekivalo, to je pitanje za strucnjake. Mi ga sada ismijavamo, a mozda se lik u nekom drugom klubu pokaze k'o vrhunski igrac...quote]

Pa nije ni MU tek tako kupio Kagawu ni Real Šahina, pa na kraju ispade kako ispade. Samo što je Kagawa u startu više vremena bio na klupi nego na terenu, a Šahin u Realu nije sastavio ni pet utakmica, nije im palo na pamet da ih forsiraju dvije sezone kao mi Mikija. I fino ih se otarasili, baš ih briga kako će se pokazati u novim klubovima. I na kraju se pokazalo da njihovim odlaskom ništa nisu izgubili.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 17 mar 2015, 07:30

effe_sa je napisao/la:Pa dobro ne trebate sada ni pretjerivat da se Miki baš nikako nije ni pokazao. On je u suštini tokom ove sezone imao više lošijih momenata. Prošle je ipak to bilo dosta drugačije.
Momak je tehnički potkovan i nekako sam mišljenje da on samo opet treba pročepit i da bi se onda moglo desiti da baš rastura.
A da se vratim još malo na Mikija. On je ipak Kloppu dosta drag igrač, tako se čini, pa mislim da bi baš morala biti neka masnija ponuda da bi ga vi prodali. Uostalom i Watzke je nedavno tako nešto izjavio....Tačnije i rekao je da ne postoji neka sada baš želja da se Armenac proda, jedino u slučaju neke značajnije ponude...
Tokom ove sezone imao više lošijih momenata..., pa toliko loših da je u jednom trenutku i sam Klopp shvatio da ne može biti ni starter, a kad je bio starter redovno ga vadio pola sata prije kraja utakmice. Obzirom koliko je plaćen, nije pokazao ništa više od Jojića plaćenog par miliona. I ako je Miki drag Kloppu, dokle će ta ljubav trajati, dok ne bude -45 u odnosu na FCB ili -35 u odnosu na Wolfsburg koji do prošle sezone BvB-u nije bio ni do koljena. O čovjeku plaćenom 27 miliona i starom 26 godina pričate kao da je junior od 16 godina, pa će do dvadesete se pokazati u punom sjaju. Koliko je to kredita Šahin imao u Realu i Kagawa u MU. Što neko napisa, on i Kagawa protiv fizčki jačih ekipa nemaju šta tražiti i ne znam o kakvoj tehnici pričate kad se radi o ljudima koji u pojedinim utakmicama od deset situacija u devet naprave pogrešan potez.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 17 mar 2015, 11:08

Ma što se tiče Mikya flopp je i tu nema rasprave više.....
Treba većinu igrača na ljeto prodati i dovesti mlade igrače jer više napredka s ovom momčadi neće biti, budite uvjereni, ako se nešto ozbiljno ne napravi na ljeto :salut:
Neznam za vas ali meni je sumljivo jer na fb profilu kluba se prikazuju slike kako se Paul Lambert mota po našim treninzima sl.. možda ga pripremaju za ljeto ili ja fantaziram :lol:
Što gore napiše netko nadam se i ja eksploziji protiv Juvea i prolasku u suprotnom to bi nam mogla biti zadnja tekma u lp u skorije vrijeme :shock:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 mar 2015, 14:37

ako on tako kaže tko smo mi da sumnjamo? :D

http://ba.****/a31757/Sport-Klub/ ... entus.html" onclick="window.open(this.href);return false;

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 18 mar 2015, 04:39

Sastav za sutrasnju tekmu protiv žabara procitao sam na **** !
Weidenfeller,Sokratis,Subotic,Hummels-Schemlzer,Bender,Gündogan- Kuba,Refko,Kampl-Aubameyang

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 mar 2015, 08:42

Nadam se dobroj utakmici, punoj mreži Bufona...

Srcem protiv mafije i sramote fudbala!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 mar 2015, 10:00

Jeza. :tokralju:

[youtube][/youtube]
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.