Al meni je najjače ovaj zadnji dio rečenice, nemam ni vremena ni prostora
Pa koliko meštre prostora trebaš? Eto jel dovoljna cijela jedna stranica da nam objasniš
Pripazi malo momak s tim nadimcima.edobvb je napisao/la:Namjerno sam bacio supljaka,jer sam znao da ce odmah uskociti koji indijanac..i poceti sa nasladjivanjem..al hajd nema frke svi mi volimo nas BvB..a za Lewatom boli nas ona stvar
Popljuvali te oni što sve tumače kao slučajnost i nešto što je prolazno, a nekome je odavno bilo jasno da klub ne ide u dobrom smjeru. Neko reče da se osjetio nedostatak Šahina u timu, pa zar treba pored Mikija, Reusa, Gundogana i Kagawe još neko da bi dali Kelnu jedan gol na svom terenu, šta bi bilo protiv Reala u Madridu. Ovaj sastav koji je započeo utakmicu u subotu je najstariji po godinama u zadnjih pet sezona,dok smo harali, glavni igrači su nam bili oni ispod 25 godina, a sad su nam ti ispod 25 nikakvi.Borusse00 je napisao/la:@soccerfan
Ma ni meni se neda pisati o predstavama nekih igrača....
Kad sam napisao onaj post o ljudima kojima nije mjesto i koji se treba riješiti popljuvali me ljudi![]()
Blago nama sljedeče sezone ako ne bude večih promjena i transfera kako se najavljuje
Eno i Ibrahimovic i Messi zabise po 2 gola ovaj vikend.opel je napisao/la:Borusse00 je napisao/la:@soccerfan
Ma ni meni se neda pisati o predstavama nekih igrača....
Kad sam napisao onaj post o ljudima kojima nije mjesto i koji se treba riješiti popljuvali me ljudi![]()
Blago nama sljedeče sezone ako ne bude večih promjena i transfera kako se najavljuje
I za kraj opet poređenje, De Bruyne opet gol i asistencija, a Miki se opet s loptom nije sastavio.
Ako kupe odma halal im jos bonus 2,5 milke snizenja. Samo da ga vode. Lijepo ga upakovati, masnicu staviti i poslati put Londona.Borusse00 je napisao/la:Sport bild a i neki engleski mediji pišu da je Arsenal zainteresiran za Mikya
Pišu da su spremni dati 17,5 milki ali Funti....
Odmah na to pristati i dati im još malo popusta ako ga žele![]()
soccerfan je napisao/la: Ako kupe odma halal im jos bonus 2,5 milke snizenja. Samo da ga vode. Lijepo ga upakovati, masnicu staviti i poslati put Londona.![]()
Ako si gledao neke od zadnjih utakmica Juventusa mogao si vidjeti istu nezainteresovanost. Misim da se obje ekipe cuvaju ta taj mec prekosutra. BVB je vratio dovoljno forme da se ne plase vise ispadanja,o borbi za evropu sledece godine je tesko pricati,ima jos da se igra a imaju i konkurenciju kada je to u pitanju. Juventus je porazom Rome veceras na +14 i tu je stvar gotova kada je serija A u pitanju. I jednima i drugima je taj mec i prolazak dalje jako bitan.Hare_BvB je napisao/la: Nadam se nekoj eksploziji protiv Juventusa - nesto slicno kao u derbiju, u protivnom svjedocicemo proseru od tekme i sigurnom ispadanju.
Tokom ove sezone imao više lošijih momenata..., pa toliko loših da je u jednom trenutku i sam Klopp shvatio da ne može biti ni starter, a kad je bio starter redovno ga vadio pola sata prije kraja utakmice. Obzirom koliko je plaćen, nije pokazao ništa više od Jojića plaćenog par miliona. I ako je Miki drag Kloppu, dokle će ta ljubav trajati, dok ne bude -45 u odnosu na FCB ili -35 u odnosu na Wolfsburg koji do prošle sezone BvB-u nije bio ni do koljena. O čovjeku plaćenom 27 miliona i starom 26 godina pričate kao da je junior od 16 godina, pa će do dvadesete se pokazati u punom sjaju. Koliko je to kredita Šahin imao u Realu i Kagawa u MU. Što neko napisa, on i Kagawa protiv fizčki jačih ekipa nemaju šta tražiti i ne znam o kakvoj tehnici pričate kad se radi o ljudima koji u pojedinim utakmicama od deset situacija u devet naprave pogrešan potez.effe_sa je napisao/la:Pa dobro ne trebate sada ni pretjerivat da se Miki baš nikako nije ni pokazao. On je u suštini tokom ove sezone imao više lošijih momenata. Prošle je ipak to bilo dosta drugačije.
Momak je tehnički potkovan i nekako sam mišljenje da on samo opet treba pročepit i da bi se onda moglo desiti da baš rastura.
A da se vratim još malo na Mikija. On je ipak Kloppu dosta drag igrač, tako se čini, pa mislim da bi baš morala biti neka masnija ponuda da bi ga vi prodali. Uostalom i Watzke je nedavno tako nešto izjavio....Tačnije i rekao je da ne postoji neka sada baš želja da se Armenac proda, jedino u slučaju neke značajnije ponude...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.