FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 mar 2015, 20:54

Bas to, igrali smo protiv najkonstantnije ekipe u ligi, protiv ekipe koja nije kuci izgubila 3 godine, gdje smo u zadnjih 15 godina ostvarili 1 pobjedu. Sada se oporaviti do sljedeceg vikenda, ostali iz vrha imaju teske utakmice, osim Sirokog, pa bi se mogle i neke stvari na tabeli promijeniti.

FORZA ŽELJO!!! BUDI ŽELJO!!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 mar 2015, 20:57

Dobro je.Borili smo se,udarali,valjali,uzeli bod :thumbup: Siroki smo bas dobro ogranicili na dvije ozbiljne situacije.Antolovic djeluje mnogo sigurnije,uostalom kao i cijela nasa odbrana.Idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 15 mar 2015, 20:58

Kakav je ono smrad sto je postavljao pitanja na konferenciji, Oda ga rutinski odheba...
Nisam ocekivao ovakav start, kakvih sve pehova imamo , ovo je sjajno :salut:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 15 mar 2015, 21:05

Ono kad Željkan nakon dva sumorna rezultat "kona" u prethodne dvije utakmice istima vrati nadu u titulu.. :kafa:
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 15 mar 2015, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 15 mar 2015, 21:08

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakav je ono smrad sto je postavljao pitanja na konferenciji, Oda ga rutinski odheba...
Gdje se to može pogledati?

EDIT: Evo našao sam, na Radio Sarajevo.
FK Željezničar 1921

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 mar 2015, 21:14

Pa jel' njeg sramota postavit' ovako pitanje, to mene zanima. Kao da taj zna šta je sramota.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2015, 21:16

Moje misljenje je da nam sudija nije cist penal svirao, start na Dadi Sadikovicu pred kraj, nakon prekida. Ono je bio cist faul, odgurivanja sa ledja.
Mislio sam da mozemo nekako i do sva tri boda, ali izvukli smo remi, dosta nam :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 mar 2015, 21:28

a sta ga je pitao novinar i sta je Oda odgovorio? ne mogu da vidim s mobitela
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 mar 2015, 21:29

Neandertalac je napisao/la:Moje misljenje je da nam sudija nije cist penal svirao, start na Dadi Sadikovicu pred kraj, nakon prekida. Ono je bio cist faul, odgurivanja sa ledja.
Mislio sam da mozemo nekako i do sva tri boda, ali izvukli smo remi, dosta nam :D
Da, penal čist kao suza, baš sam to mislio da napišem, kad ga konjina Pandža odnese sa leđa.

@Schwarz Ma bilo pitanje oko onog valjanja igrača zbog grčeva, kao jel' stid FK Željezničar da tako uzmu bod, on samo rekao da ne želi da odgovara na ovakva pitanja..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 mar 2015, 21:41

Zadovoljan sam s bodom, zbog svih problema koji su nas zadesili prije utakmice bod je zlata vrijedan. Igra nije za oko bila ali isli smo s tim ciljem dole. Bilo je gresaka sto zbog neiskustva sto zbog i neznanja ali momcima ne treba nista zamjeriti. Mislim da nam je neko ponudio iz ove dvije utakmice 4 boda prije prvenstva da bi objeručke prihvatili. Idemo lagano iz utakmice u utakmicu. Iskreno kada sam čuo u prvenstvenoj pauzi da će nam doći Kokot nisam bio ZA, ali sad javno kažem svaka mu čast na borbenost i zalaganje. Tola majstor baš onakav golman kakav nam treba u formi. Aco komanduje odbranom mada nas je rana izmjena poljuljala u tom segmentu ali su momci izdržali. Neću nikome da uputim nikakvu kritiku jer sam zadovoljan s bodom. Samo ću reći da sljedeći vikend imamo svi obavezu da budemo u Dolini jer ovi momci su zaslužili to. Iako će mi se žena poroditi u sljedećoj sedmici biću prvi u Dolini u subotu ili nedelju, nije bitno koji dan. Svoju porodicu volim najviše na svijetu, ali Željo igra jednom u 15 dana i taj dan mogu izdvojiti za njega.

SVI U DOLINU "KO MUMIJEVI" :D :D :D ipak smo Štrumpfovi
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 mar 2015, 21:50

čuj unjkača i pitanja kroz nos. ovaj ako je završio i onu vanrednu srednju što reklamiraju i po sarajevu dobro je.

ovako se to radi, mada je i oda dobro:

[youtube][/youtube]

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2015, 21:54

Da odgovorim momku ciji je post izbrisan.

Naguravanje u sesnaest nije isto kao guranje sa ledja, jel tako. Onda svaki vam je faul svirao, kada ste god pali dobili ste faul. Pa nam oduzima ciste lopte par puta, svira bog zna sta. Pa vam ne daje zute za startove sa ledja, tri takva, niti jedan zuti. Pa ne daje zute kada ste polukontre prekidali. Tolerisao vam je sve sto nama nije, mogli ste komotno igrati uz kontakt bez opasnosti da vam faul svira. Pravo domacinsko sudjenje.

Ono kad ti sudija navlaci, bar priznaj da je tako...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 mar 2015, 21:55

Imaju oni onu školu "nikad nije kasno", seljacic postavi pitane, ne zna sta ce od muke.
Bod ko kuca, ravan i trici

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 mar 2015, 21:57

eh ta, rozi plakati.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 mar 2015, 22:01

Za mene je Đelmić jedan od najopasnijih bio, definitivno su i on i Kokot odlicno osvjezenje ekipi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 15 mar 2015, 22:01

Kokot je na mene ostavio predobar utisak,pozrtvovanost,zelja za dobrim rezultatom,jednostavno decko je pravi profesionalac,stalno se zahvaljuje navijacima,ponekad imam osjecaj da igra sa takvom voljom da zeli ostaviti neizbrisiv trag u Želji :D ma kako to glupo zvucalo ali svaka mu cast.
SLOBODA NAVIJAČIMA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 mar 2015, 22:03

ali prije svega umije. dobro se postavlja, dobro se gradi, konta igru i nađe se gdje treba, fin šut sa obje noge, itd.

mislim da kad se on spremi 100% varea definitivno ide na kraj klupe, ni večeras zaista nije pokazao apsolutno ništa.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 15 mar 2015, 22:14

A naši na zapadu su cvjećke prave ;) Ja jednom dobio gratis kartu, otišao na zapad i nikad više. Pored mene čovjek jeo ćevape sa lukom. A nekoliko "navijača" psovala Boga, majke, sestre protivničkoj klupi... To je prvi i zadnji put kad sam bio an zapadu na Grbavici ;) Poenta je, seljaka na sve strane, nažalost...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 15 mar 2015, 22:38

Odličan bod!
Pošto sam često kritikovao odbranu, moram ih pohvaliti u ove dvije utakmice, Kosorić je preporođen dolaskom Odovića...
Antolović je najjači golman lige kad je u formi, a čini se da je uhvatio formu!
Ostatak ekipe neko malo bolji, neko malo lošiji, al prosjek napad, odbrana zadovoljavajuća!

I da ne zaboravim, treba Bučanu pokazat vrata na kraju sezone, lafo neko iskustvo :facepalm:
Ponavljam se, al šta ću, on kad uđe iznervira domaće navijače, gostujuće, svoju ekipu, protivničku, sudiju, trenere i delegate... Iz dana u dan sve veći mentol!

Možemo i dobit Svinjski... Još oni imaju i kup...

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 15 mar 2015, 22:46

plavipatriota je napisao/la:Odličan bod!
Pošto sam često kritikovao odbranu, moram ih pohvaliti u ove dvije utakmice, Kosorić je preporođen dolaskom Odovića...
Antolović je najjači golman lige kad je u formi, a čini se da je uhvatio formu!
Ostatak ekipe neko malo bolji, neko malo lošiji, al prosjek napad, odbrana zadovoljavajuća!

I da ne zaboravim, treba Bučanu pokazat vrata na kraju sezone, lafo neko iskustvo :facepalm:
Ponavljam se, al šta ću, on kad uđe iznervira domaće navijače, gostujuće, svoju ekipu, protivničku, sudiju, trenere i delegate... Iz dana u dan sve veći mentol!

Možemo i dobit Svinjski... Još oni imaju i kup...
Ma i Vareu i njega. Dosta mi je vise peglanja lopte. Ovaj danas bjezi od protivnickog gola sa lopton, ustvari ako mu je to bio danas protivnicki gol.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, bhfanatic14, mavi, Pantelija, RatoborniMrmot i 52 gosta.