Samo nek se zivi i zdravi vrate za polufinale kupa!

Kao prvo nisam naviko da ti kukaš i da ste pobogu opet ugroženi.Babilon je napisao/la:Sto reci,nasi momci i da odigraju kvalitetno smatram da je Mrkovic ipak poslan da to sreze u pocetku,sutra se ne nadam pozitivnom rezultatu niti 1%,Mrkovic nam je ove sezone svirao i protiv Zvijezde u gostima i to veoma lose,ponistio gol i nije svirao jedanesteras,nasi su trazili izuzece ovog suca al ipak je on potvrđen kao glavni sudija.
Samo nek se zivi i zdravi vrate za polufinale kupa!
Babilon je napisao/la:NIKAD NAS NIJE VOLIO
Glavna uloga :Rusmir Mrkovic
Cijeloj ovoj priči, tvrde igrači Zrinjskog, je kumovao i sarajevski sudac Rusmir Mrković koji je predvodio sudačku trojku u ovom susretu.
-Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro i sačuvali našu mrežu. Nakon odmora na terenu dolazi do nekoliko uistinu čudnih situacija. Prvi gol smo primili iz indirektnog udarca koji je sudac Mrković pretvorio u slobodni udarac. Mrković i pomoćnici nam nisu dosudili dva čista jedanaesterca na Smajiću i Ramoviću.
Međutim sve se to može nekako i progutati da nam u sudačkoj nadoknadi nisu zabili neregularan gol. Igrač Modriče koji je postigao zgoditak nalazio se barem 5 metara u zaleđu. Barem nam je sad svima jasnije zašto Modriča igra u vrhu domaćeg nogometa, rekao nam je Velimir Vidić, igrač Zrinjskog.
Mrković zbog nekih ranijih utakmica i lošeg suđenja i nije baš omiljen u Zrinjskom. Primjerice domaći navijači još uvijek pamte kada je Mrković prije par sezona na očigled publike iz Mostara oštetio Zrinjskog ne dosudivši mu dva čista jedanaesterca. Slučajno ili namjerno, plemići su upravo tada igrali protiv Modriče.
:drugo poglavlje
Drugo poluvrijeme je bilo dosta slabije nego prvo. Redale su se šanse obje ekipe, ali mreže su mirovale, sve dok više nego loši sudac, Rusmir Mrković na samom kraju utakmice, svira penal za domaćine, koji je očito samo on vidio. Jedanaesterac je izveo Siniša Mulina, koji je donio radost Leotaru. Odmah nakon postignutog gola sudac Mrković je odsvirao kraj utakmice.
:trece poglavlje
Slažem se da bi vjerojatno bilo isto da je sudio netko drugi, ali sudac Rusmir Mrković konstantno sudi na štetu Zrinjskog. Prošle sezone na putu prema naslovu prvaka Mostarcima je sudio četiri puta i zanimljivo da Zrinjski ni u jednoj od tih utakmica nije pobijedio.
Posebno ih je oštetio protiv Modriče (!?) u Mostaru (0:0) kada, što je potvrdila TV snimka, Zrinjskom nije dosudio dva jedanaesterca, a oštetio ih je i u odlučujućoj utakmici za jesenski naslov kada je u Istočnom Sarajevu (2:2) Slaviji već u 5. minuti dosudio nepostojeći jedanaesterac koji je Mitrović obranio[/b].
Nemam ja nista protiv Slobode niti sam sam pisao protiv nje kao sto se moze i procitati nego o sucu Rusmiru koji vec evo godinama je na sceni i najomiljeniji je domacinski sudac uz Paradzika,naveo sam samo neke detalje iz pojedinih utakmica kad je sudio nama a vjerujem mogu naci i jos slucajeva koja su vezana uz druge klubove,Rusmir je jedan od onih sudaca koji sudi tendencijozno i rusi kvalitet domaceg nogometa na svakoj utakmici,on ce za jednu dobru marendu domacinu priskrbit pobjedu no opce je poznato među igracima zrinjskog i bivsim i sadasnjim da uz alijagica ,rusmir je jedan odo najvecih mrzitelja imena HSK Zrinjski,to je moj kolega objektivno i realno.BlueSharks je napisao/la:Kao prvo nisam naviko da ti kukaš i da ste pobogu opet ugroženi.Babilon je napisao/la:Sto reci,nasi momci i da odigraju kvalitetno smatram da je Mrkovic ipak poslan da to sreze u pocetku,sutra se ne nadam pozitivnom rezultatu niti 1%,Mrkovic nam je ove sezone svirao i protiv Zvijezde u gostima i to veoma lose,ponistio gol i nije svirao jedanesteras,nasi su trazili izuzece ovog suca al ipak je on potvrđen kao glavni sudija.
Samo nek se zivi i zdravi vrate za polufinale kupa!Mani se priče @HŠKZ Svetinja i nastavi u ritmu u kojem si prije bio, realan, objektivan, pošten......
I ne znam čemu se vi nadate u Tuzli, bio Mrković ili bilo koji drugi sudija vama nama boda i nijednoj drugoj ekipi koja bude gostovala do kraja u Tuzli.
Morao je jer je bio TV prijenos...Neprilagodjen je napisao/la:tako ste se i prije prosle subote rasplakali zbog onog sudije sto vam je sudio protiv borca a covjek odsudio bez greske
Enver HukićSamo ZRINJA je napisao/la:Usput tko će platiti troškove puta Ultrasima?Zašto se potencira da sudi Rusmir Mrković-mrzitelj Zrinjskog?
Nisam ništa imao protiv FK Slobode,ali sad dabogda ispali...
Kao što sam već rekao nisam ništa imao protiv Slobode,ali ovo je kralju jadno da se dešava u našoj ligi.Svaki stadion treba da osigure mjesto za gostujuće navijače.Ja sam bio skoro svaku utakmicu Zrinje na Tušnju u kavezu,odnosno mjestu za gostujuće navijače.Nisam mogao ništa vidjeti,ali otom potom i to je nešto bar smo mogli bodriti svoje i kad bi dali gol skupa slavili sa igračima...Ali da momci krenu iz Mostara i dođu do Tuzle kako bi poljubili vrata smiješno i jadno...Da se bez obzira na žalbu druge ekipe u ovome slučaju Zrinjskog,nemože zamijeniti sudija...Zašto se Rusmir Mrković potencira?ronaldo9 je napisao/la:Enver HukićSamo ZRINJA je napisao/la:Usput tko će platiti troškove puta Ultrasima?Zašto se potencira da sudi Rusmir Mrković-mrzitelj Zrinjskog?
Nisam ništa imao protiv FK Slobode,ali sad dabogda ispali...,
nećemo ispasti, džaba se nadaš, dobra ste ekipa ali danas vam nema bodova, nama više trebaju, nego ima li ponuda za Šunjića, gledao sam protiv Borca, momak je zvijer, igra i stopera i desnog beka odjednom, dugo nisam vidio mladog odbrambenog igrača sa takvim preglednom igre, fizičkom spremom, tehnikom, za godinu dvije biće bolji od Spahića, samo da ga prodate u jak klub gdje će igrati
Slažem se da je papanski ovo za navijača, to ti je problem kad uprava ne zna praviti imidž, da se to sve u javnosti fino objasni i da se sa policijom organizuje, nebi bilo nikakvih tenzija i svi bi sa mirom odgledali utakmicu, a liga je jadna radi takvih, a i za ovog sudiju i ako pobjedimo odmah će nam umanjiti pobjedu radi njega, sve mi se čini da neko kontrolisano radi takve stvari kao bi se između klubova i navijača napravili tenzije, vidio se Fulham ima čak tribinu gdje su izmješani protivnički navijači, zamisli da mene u dresu Slobode u Mostaru ili obrnuto sebe u dresu Zrinjsog na Tušnju, nego sad će izbori pa malo nacionalističke zabave za šire narodne mase, nek nas puste da pratimo nogomet, jer nije fino kad neko iz ove lige ode negdje vani, i zato iskreno se nadam da će Šunjić napraviti karijeru, kažem ti nisam dugo vidio onakvog igrača u našoj ligi, koliko mu je godina?Samo ZRINJA je napisao/la:Kao što sam već rekao nisam ništa imao protiv Slobode,ali ovo je kralju jadno da se dešava u našoj ligi.Svaki stadion treba da osigure mjesto za gostujuće navijače.Ja sam bio skoro svaku utakmicu Zrinje na Tušnju u kavezu,odnosno mjestu za gostujuće navijače.Nisam mogao ništa vidjeti,ali otom potom i to je nešto bar smo mogli bodriti svoje i kad bi dali gol skupa slavili sa igračima...Ali da momci krenu iz Mostara i dođu do Tuzle kako bi poljubili vrata smiješno i jadno...Da se bez obzira na žalbu druge ekipe u ovome slučaju Zrinjskog,nemože zamijeniti sudija...Zašto se Rusmir Mrković potencira?ronaldo9 je napisao/la:Enver HukićSamo ZRINJA je napisao/la:Usput tko će platiti troškove puta Ultrasima?Zašto se potencira da sudi Rusmir Mrković-mrzitelj Zrinjskog?
Nisam ništa imao protiv FK Slobode,ali sad dabogda ispali...,
nećemo ispasti, džaba se nadaš, dobra ste ekipa ali danas vam nema bodova, nama više trebaju, nego ima li ponuda za Šunjića, gledao sam protiv Borca, momak je zvijer, igra i stopera i desnog beka odjednom, dugo nisam vidio mladog odbrambenog igrača sa takvim preglednom igre, fizičkom spremom, tehnikom, za godinu dvije biće bolji od Spahića, samo da ga prodate u jak klub gdje će igrati
Razumijem vama trebaju bodovi za ostanak,ali i nama za Euro takmičenja...![]()
A za Šunjića-Šunku momak je rođeni Mostarac i prošao je omladinski pogon Zrinjskog.Momak je stvarno bedem u odbrani i ja bi iskreno volio da što prije potpiše za neki Europski klub.Dao je sebe za Zrinju i zaslužuje da napreduje u životu.Ima visinu koja mu je u početku smetala za startnost ,ali nakon dosta treninga uspio je i to prevazići.Moguće je da na kraju ove sezone ode iz Zrinje,bar po nekim pričama...
mlad pa i vrijeme mu ja da ide, možda za početak Češka, Austrija gdje će igrati a onda liga 5, u Hrvatskoj bi samo gubio vrijemeSamo ZRINJA je napisao/la:Toni Šunjić
Datum rođenja: 15. prosinac 1988.
Mjesto rođenja: Mostar
Prethodni klubovi: -
I ja se nadam da će momak napraviti karijeru.Teško ćemo ga mi zadržati na kraju sezone.
Znaš da to Uprava odlučuje,a izgleda da je dobro zagrizao Dinamo za njega.Ma nek samo momak zaradi i napokon da valja naplati sav svoj trud i znanje.ronaldo9 je napisao/la:mlad pa i vrijeme mu ja da ide, možda za početak Češka, Austrija gdje će igrati a onda liga 5, u Hrvatskoj bi samo gubio vrijemeSamo ZRINJA je napisao/la:Toni Šunjić
I ja se nadam da će momak napraviti karijeru.Teško ćemo ga mi zadržati na kraju sezone.
ma znam, a znaš i da u Dinamu vazda neke struje, bojim se da nebude igrao, a u ove lige tipa Austrije ti mogu biti odskočna daska za dalje a i da se malo privikne na europski fudbal, pa zar nisu skauti Arsenala ovih dana dole kod vas?Samo ZRINJA je napisao/la:Znaš da to Uprava odlučuje,a izgleda da je dobro zagrizao Dinamo za njega.Ma nek samo momak zaradi i napokon da valja naplati sav svoj trud i znanje.ronaldo9 je napisao/la:mlad pa i vrijeme mu ja da ide, možda za početak Češka, Austrija gdje će igrati a onda liga 5, u Hrvatskoj bi samo gubio vrijemeSamo ZRINJA je napisao/la:Toni Šunjić
Negdje sam pročitao o tim skautima Arsenala,ali mislim da su to dijasporci poslali skaute komšijama.Ali nevažno nebrinem se ja za Šunku,nek samo nastavi ovako odlično igrati i napraviće karijeru...ronaldo9 je napisao/la:ronaldo9 je napisao/la:mlad pa i vrijeme mu ja da ide, možda za početak Češka, Austrija gdje će igrati a onda liga 5, u Hrvatskoj bi samo gubio vrijemeSamo ZRINJA je napisao/la:Toni Šunjić
ma znam, a znaš i da u Dinamu vazda neke struje, bojim se da nebude igrao, a u ove lige tipa Austrije ti mogu biti odskočna daska za dalje a i da se malo privikne na europski fudbal, pa zar nisu skauti Arsenala ovih dana dole kod vas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.