HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Samo ZRINJA

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 apr 2010, 12:26

Naime, direktor FK Slobode Enver Hukić rekao je da HŠK Zrinjski nije ispoštovao proceduru vezanu za najavu dolaska navijača, te je dodao kako Ultrasi neće ući na stadion Tušanj.
Otklonjena je i dilema ko će suditi utakmicu. Zbog toga što prilikom polaganja sudijskih normi nije bio prisutan sudija iz Sarajeva, Rusmir Mrković, čelnici Zrinjskog su zatražili njegovo izuzeće. Međutim, tokom dana Mrković je pred sudijskom komisijom ispunio normu, otrčavši čak četiri kruga više nego što je trebalo, tako da će suditi na Tušnju utakmicu Sloboda – Zrinjski.

E jesu jadni ovi iz Slobode...

Daj Bože da ih dobijemo...

AAAJJJJJJJMOOOOOOO ZZZZZZZZRRRRRRRRRRIIIIIIIINJAAAAAAA

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 apr 2010, 12:36

Usput tko će platiti troškove puta Ultrasima?Zašto se potencira da sudi Rusmir Mrković-mrzitelj Zrinjskog?

Nisam ništa imao protiv FK Slobode,ali sad dabogda ispali...

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 apr 2010, 12:43

tako ste se i prije prosle subote rasplakali zbog onog sudije sto vam je sudio protiv borca a covjek odsudio bez greske

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 apr 2010, 12:44

Neprilagodjen je napisao/la:tako ste se i prije prosle subote rasplakali zbog onog sudije sto vam je sudio protiv borca a covjek odsudio bez greske
Morao je jer je bio TV prijenos... ;)

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 10 apr 2010, 12:48

Samo ZRINJA je napisao/la:Usput tko će platiti troškove puta Ultrasima?Zašto se potencira da sudi Rusmir Mrković-mrzitelj Zrinjskog?

Enver Hukić :D ,
nećemo ispasti, džaba se nadaš, dobra ste ekipa ali danas vam nema bodova, nama više trebaju, nego ima li ponuda za Šunjića, gledao sam protiv Borca, momak je zvijer, igra i stopera i desnog beka odjednom, dugo nisam vidio mladog odbrambenog igrača sa takvim preglednom igre, fizičkom spremom, tehnikom, za godinu dvije biće bolji od Spahića, samo da ga prodate u jak klub gdje će igrati

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 apr 2010, 13:07

ronaldo9 je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:Usput tko će platiti troškove puta Ultrasima?Zašto se potencira da sudi Rusmir Mrković-mrzitelj Zrinjskog?

nećemo ispasti, džaba se nadaš, dobra ste ekipa ali danas vam nema bodova, nama više trebaju, nego ima li ponuda za Šunjića, gledao sam protiv Borca, momak je zvijer, igra i stopera i desnog beka odjednom, dugo nisam vidio mladog odbrambenog igrača sa takvim preglednom igre, fizičkom spremom, tehnikom, za godinu dvije biće bolji od Spahića, samo da ga prodate u jak klub gdje će igrati
Kao što sam već rekao nisam ništa imao protiv Slobode,ali ovo je kralju jadno da se dešava u našoj ligi.Svaki stadion treba da osigure mjesto za gostujuće navijače.Ja sam bio skoro svaku utakmicu Zrinje na Tušnju u kavezu,odnosno mjestu za gostujuće navijače.Nisam mogao ništa vidjeti,ali otom potom i to je nešto bar smo mogli bodriti svoje i kad bi dali gol skupa slavili sa igračima...Ali da momci krenu iz Mostara i dođu do Tuzle kako bi poljubili vrata smiješno i jadno...Da se bez obzira na žalbu druge ekipe u ovome slučaju Zrinjskog,nemože zamijeniti sudija...Zašto se Rusmir Mrković potencira?

Razumijem vama trebaju bodovi za ostanak,ali i nama za Euro takmičenja... ;)

A za Šunjića-Šunku momak je rođeni Mostarac i prošao je omladinski pogon Zrinjskog.Momak je stvarno bedem u odbrani i ja bi iskreno volio da što prije potpiše za neki Europski klub.Dao je sebe za Zrinju i zaslužuje da napreduje u životu.Ima visinu koja mu je u početku smetala za startnost ,ali nakon dosta treninga uspio je i to prevazići.Moguće je da na kraju ove sezone ode iz Zrinje,bar po nekim pričama...

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 10 apr 2010, 13:16

Samo ZRINJA je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:

Kao što sam već rekao nisam ništa imao protiv Slobode,ali ovo je kralju jadno da se dešava u našoj ligi.Svaki stadion treba da osigure mjesto za gostujuće navijače.Ja sam bio skoro svaku utakmicu Zrinje na Tušnju u kavezu,odnosno mjestu za gostujuće navijače.Nisam mogao ništa vidjeti,ali otom potom i to je nešto bar smo mogli bodriti svoje i kad bi dali gol skupa slavili sa igračima...Ali da momci krenu iz Mostara i dođu do Tuzle kako bi poljubili vrata smiješno i jadno...Da se bez obzira na žalbu druge ekipe u ovome slučaju Zrinjskog,nemože zamijeniti sudija...Zašto se Rusmir Mrković potencira?

Razumijem vama trebaju bodovi za ostanak,ali i nama za Euro takmičenja... ;)

A za Šunjića-Šunku momak je rođeni Mostarac i prošao je omladinski pogon Zrinjskog.Momak je stvarno bedem u odbrani i ja bi iskreno volio da što prije potpiše za neki Europski klub.Dao je sebe za Zrinju i zaslužuje da napreduje u životu.Ima visinu koja mu je u početku smetala za startnost ,ali nakon dosta treninga uspio je i to prevazići.Moguće je da na kraju ove sezone ode iz Zrinje,bar po nekim pričama...
Slažem se da je papanski ovo za navijača, to ti je problem kad uprava ne zna praviti imidž, da se to sve u javnosti fino objasni i da se sa policijom organizuje, nebi bilo nikakvih tenzija i svi bi sa mirom odgledali utakmicu, a liga je jadna radi takvih, a i za ovog sudiju i ako pobjedimo odmah će nam umanjiti pobjedu radi njega, sve mi se čini da neko kontrolisano radi takve stvari kao bi se između klubova i navijača napravili tenzije, vidio se Fulham ima čak tribinu gdje su izmješani protivnički navijači, zamisli da mene u dresu Slobode u Mostaru ili obrnuto sebe u dresu Zrinjsog na Tušnju, nego sad će izbori pa malo nacionalističke zabave za šire narodne mase, nek nas puste da pratimo nogomet, jer nije fino kad neko iz ove lige ode negdje vani, i zato iskreno se nadam da će Šunjić napraviti karijeru, kažem ti nisam dugo vidio onakvog igrača u našoj ligi, koliko mu je godina?

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 apr 2010, 13:31

Toni Šunjić
Datum rođenja: 15. prosinac 1988.
Mjesto rođenja: Mostar
Prethodni klubovi: -

I ja se nadam da će momak napraviti karijeru.Teško ćemo ga mi zadržati na kraju sezone. ;)

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 10 apr 2010, 13:36

Samo ZRINJA je napisao/la:Toni Šunjić

I ja se nadam da će momak napraviti karijeru.Teško ćemo ga mi zadržati na kraju sezone. ;)
mlad pa i vrijeme mu ja da ide, možda za početak Češka, Austrija gdje će igrati a onda liga 5, u Hrvatskoj bi samo gubio vrijeme

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 apr 2010, 13:40

ronaldo9 je napisao/la:

mlad pa i vrijeme mu ja da ide, možda za početak Češka, Austrija gdje će igrati a onda liga 5, u Hrvatskoj bi samo gubio vrijeme
Znaš da to Uprava odlučuje,a izgleda da je dobro zagrizao Dinamo za njega.Ma nek samo momak zaradi i napokon da valja naplati sav svoj trud i znanje.

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 10 apr 2010, 13:43

Samo ZRINJA je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:

Znaš da to Uprava odlučuje,a izgleda da je dobro zagrizao Dinamo za njega.Ma nek samo momak zaradi i napokon da valja naplati sav svoj trud i znanje.
ma znam, a znaš i da u Dinamu vazda neke struje, bojim se da nebude igrao, a u ove lige tipa Austrije ti mogu biti odskočna daska za dalje a i da se malo privikne na europski fudbal, pa zar nisu skauti Arsenala ovih dana dole kod vas?

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 apr 2010, 13:59

ronaldo9 je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:

ma znam, a znaš i da u Dinamu vazda neke struje, bojim se da nebude igrao, a u ove lige tipa Austrije ti mogu biti odskočna daska za dalje a i da se malo privikne na europski fudbal, pa zar nisu skauti Arsenala ovih dana dole kod vas?
Negdje sam pročitao o tim skautima Arsenala,ali mislim da su to dijasporci poslali skaute komšijama.Ali nevažno nebrinem se ja za Šunku,nek samo nastavi ovako odlično igrati i napraviće karijeru...
Pozz

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 10 apr 2010, 14:01

I ti svemu vjeruješ
:D

Nema danas bodova na žalost, Rusmir se zainatio pa otrčao četri kruga preko norme. Neće nam dati da centar pređemo.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 10 apr 2010, 14:08

Negdje sam pročitao o tim skautima Arsenala,ali mislim da su to dijasporci poslali skaute komšijama.Ali nevažno nebrinem se ja za Šunku,nek samo nastavi ovako odlično igrati i napraviće karijeru...
Pozz[/quote]

Ma ja Boro je iz Mostara, pozdrav i tebi i nek danas pobjedi bolji i da nebude belaja i ovaj Rusmir da ne usere, sretno u borbi za europu

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 10 apr 2010, 18:30

puša očekivana u tuzli ,sezona za zaborav, ovako nam i treba kad igramo sa istim igračima godinama...UPRAVA NAPOLJE
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 apr 2010, 19:03

brato je napisao/la:puša očekivana u tuzli ,sezona za zaborav, ovako nam i treba kad igramo sa istim igračima godinama...UPRAVA NAPOLJE
Koliko sam pratio nismo ni imali srece danas na Tusnju,maka,selimovic,kordic i zadro su imali 100 % sanse al nisu uspjeli kod rezultata 1:0 postici gol,falili su nam bitni igraca stojanovic i markovic tako da nisam ni ocekivao ne bod,no prvenstvo je ionako propalo da odavno gore nije bilo ,evropa nam je sve dalje ,ostala nam je utakmica sezone u kupu protiv Zelje i koliko god se mi zavaravali oni imaju nevjerovatan niz bez poraza nesto slicno kao mi lani tako da ce biti tesko pobjediti Zeljeznicara 2:0,ne znam nogomet je nepredvidiljiv al svi statisticki podaci ove sezone su na strani zelje pogotovo na proljece igraju svoj najbolji nogomet nakon pet godina i gladni su trofeja sto u nasem slucaju nije,no opet kazem mozda se u igracima probudi kakav "elan" i pođe ih za nogom,sposobni su za to al dolazi nam najneugodnije protivnik s iskusnim trenerom .
U srijedu navecer cemo tek moci dati prave odgovore na ovu sezonu,nisu problem igraci koji igraju godinama,ti isti igraci su nam i titule donijeli problem je sto ova godina je jesnostavno nikakva sto se tice i srece,ozljeda,kartona pa i ne zalaganja pojedinih igraca!
Kreso dobio danas crveno,jel to znaci da nece moci igrati protiv Zelje?! :D
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 11 apr 2010, 11:52

Zrinjski: Siroki 3:1
Travnik:Zrinjski 1:2
Zrinjski :Sloboda 2:1
Velez:Zrinjski 0:2
Zrinjski:Modrica 1:0
Laktasi:Zrinjski 3:4
Zrinjski:Zeljeznicar 3:1
Posusje:Zrinjski 2:2
Zrinjski:Slavija 3:0
Celik:Zrinjski 0:0
Zrinjski.Zvijezda 4:3
Zrinjski:Orasje 3:1

Ovo sam stavio radi zeljinih :mrgreen: jer ipak je ovo najveci niz u premier ligi od kad se igra skupa bh nogomet na podrucju cijele drzave ,mada kako su oni krenuli mozda sruse nas rekord.
Iduca utakmica: Srijeda 19h HSK Zrinjski: FK Zeljeznicar!
HSK Zrinjski Mostar

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 11 apr 2010, 11:58

Borac je imao niz od mislim 14 utakmica, ali u dvije sezone...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 12 apr 2010, 18:06

A prokleta kisa pada li ga pada i nije problem sto danas lije vec su je najavili i iduca dva dana sto znaci da ce ionako lijenu mostarsku raju biti tesko natjerat na utakmicu a pun stadion nam je potrebniji nego ikada u zadnjih par godina!
:(
HSK Zrinjski Mostar

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 12 apr 2010, 18:55

Babilon je napisao/la:A prokleta kisa pada li ga pada i nije problem sto danas lije vec su je najavili i iduca dva dana sto znaci da ce ionako lijenu mostarsku raju biti tesko natjerat na utakmicu a pun stadion nam je potrebniji nego ikada u zadnjih par godina!
:(
:mrgreen:

Inače se ne radujem kiši, ali :lol: kaljuga i loš teren nam idu u prilog, sa tri štopera vjerovatno krećemo, znači, nabijanje pred gol, zdrao :mrgreen:

Al opet, možete preko lige da se borite za Europu. Već jednom rekoh, pozdravite se sa Kupom, mi smo zaista gladni rezultata i uspjeha. Pored toga, Amara se toliko boje da nema šanse da se ne trude :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []