Naravno da jest, jer Chelsea sve što ima u historiji osvojio je to u nazad 5-6 godina.... tako da... A Arsenal i Liverpool su osvajali prije, sad ih je stalo i tako je, to htio ti priznat ili ne. A Atletica je stalo odavno...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
nema veze historija se ne gleda u zadnjih 5 godina hvala bogu onda je siroki veci klub od zelje a Atletica je stalo normala pored reala i barce al eto ove godine bi se moglo nesto osvojitiGunnerS je napisao/la:Jesam ja rekao da nije i od Arsenala u zadnjih 5 godina ?!
Naravno da jest, jer Chelsea sve što ima u historiji osvojio je to u nazad 5-6 godina.... tako da... A Arsenal i Liverpool su osvajali prije, sad ih je stalo i tako je, to htio ti priznat ili ne. A Atletica je stalo odavno...
kad sam vrijedjao ? kada sam rekao da ce vas barca razvaliit prije mjesec dana kada ste vi pjevali da ste jaci od barce jel to vrijedjanje ? aj botu razmisli sto ce Essien izabrati chelsea prije ...nije teskoCollegeGunner je napisao/la:Veci klub u smislu da ce se igrac poput npr. Essiena prije odluciti da igra za Chelski nego za atletico. Problem je sto ti taj mozak uopste ne koristis, nego jedva cekas priliku da vrijedjas druge forumase i klubove. Nadam se da moderatori sankcionisati tvoje djetinjasto ponasanje...
debilu,levatu...juzni vjetar! je napisao/la:kad sam vrijedjao ? kada sam rekao da ce vas barca razvaliit prije mjesec dana kada ste vi pjevali da ste jaci od barce jel to vrijedjanje ? aj botu razmisli sto ce Essien izabrati chelsea prije ...nije teskoCollegeGunner je napisao/la:Veci klub u smislu da ce se igrac poput npr. Essiena prije odluciti da igra za Chelski nego za atletico. Problem je sto ti taj mozak uopste ne koristis, nego jedva cekas priliku da vrijedjas druge forumase i klubove. Nadam se da moderatori sankcionisati tvoje djetinjasto ponasanje...
sta je cikicangaCollegeGunner je napisao/la:debilu,levatu...juzni vjetar! je napisao/la:kad sam vrijedjao ? kada sam rekao da ce vas barca razvaliit prije mjesec dana kada ste vi pjevali da ste jaci od barce jel to vrijedjanje ? aj botu razmisli sto ce Essien izabrati chelsea prije ...nije teskoCollegeGunner je napisao/la:Veci klub u smislu da ce se igrac poput npr. Essiena prije odluciti da igra za Chelski nego za atletico. Problem je sto ti taj mozak uopste ne koristis, nego jedva cekas priliku da vrijedjas druge forumase i klubove. Nadam se da moderatori sankcionisati tvoje djetinjasto ponasanje...
Mislim da je bilo dovoljno upozorenja da je na ovome forumu zabranjeno vrijedjanje drugih forumasa. Stoga zahtjevam da se @juzni vjetar! pod hito banuje. Jednom se moze oprostiti, al tri puta ne.
Kakav crni cikcanga? Koga si ti spustio? Bas si simpatican. Ja nikoga nisam nazvao seljakom, al dobro, kad procitam tvoje recenice shvatam zasto puno stvari nekontas. Kako nema veze? Na prosloj str. si napisao da sam levat, a prije dan dva da sam debil, taj post je obrisan od strane moderatora @geronima tako da nemoj misliti da se niko nesjeca toga. Dalje, duhovitost ti i nije bas najbolja strana, tako da pusti to izigravanje mangupa.juzni vjetar! je napisao/la: sta je cikicangajesam te opet spustio
malo prije si nazvao navijace barce seljacima i ja vrijedjam a bot je igrac CS dakle nikakve veze sa kretenima ili debilima
botu nemoj me vise citirati al vidim da ti je to merak
nema bolje uslove nego vise love pa normala da ce igrac izabrati chelsea koji ponudi 50 miliona nekom igracu a bez toga kod nas igraju reyes ,simao,aguero,forlan
Bar nijesu primili 4 od BarceCollegeGunner je napisao/la:Kakav crni cikcanga? Koga si ti spustio? Bas si simpatican. Ja nikoga nisam nazvao seljakom, al dobro, kad procitam tvoje recenice shvatam zasto puno stvari nekontas. Kako nema veze? Na prosloj str. si napisao da sam levat, a prije dan dva da sam debil, taj post je obrisan od strane moderatora @geronima tako da nemoj misliti da se niko nesjeca toga. Dalje, duhovitost ti i nije bas najbolja strana, tako da pusti to izigravanje mangupa.juzni vjetar! je napisao/la: sta je cikicangajesam te opet spustio
malo prije si nazvao navijace barce seljacima i ja vrijedjam a bot je igrac CS dakle nikakve veze sa kretenima ili debilima
botu nemoj me vise citirati al vidim da ti je to merak
nema bolje uslove nego vise love pa normala da ce igrac izabrati chelsea koji ponudi 50 miliona nekom igracu a bez toga kod nas igraju reyes ,simao,aguero,forlan
Kako nema bolje uslove. Hoces da kazes da bi kod vas primao vecu platu? Radio sa boljim strucnim i igrackim kadrom? Prije osvojio titulu?...Nedo Bog nikome
Reyes- otpadak iz Arsenala
Forlan- otpadak iz Uniteda
Simao- otpadak iz Barce
Aguero- pitanje vremena kada ce otici
Ja jeste jaki...
Ja ko se javlja...Nail for Real je napisao/la: Bar nijesu primili 4 od Barce![]()
![]()
koliki je samo užitak pratiti tekmu kad on komentariše.Iker C je napisao/la:Baho prenosi toooooooooooooooooooooooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.