La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

GunnerS
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la GunnerS » 10 apr 2010, 12:24

Jesam ja rekao da nije i od Arsenala u zadnjih 5 godina ?!

Naravno da jest, jer Chelsea sve što ima u historiji osvojio je to u nazad 5-6 godina.... tako da... A Arsenal i Liverpool su osvajali prije, sad ih je stalo i tako je, to htio ti priznat ili ne. A Atletica je stalo odavno... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 apr 2010, 12:26

GunnerS je napisao/la:Jesam ja rekao da nije i od Arsenala u zadnjih 5 godina ?!

Naravno da jest, jer Chelsea sve što ima u historiji osvojio je to u nazad 5-6 godina.... tako da... A Arsenal i Liverpool su osvajali prije, sad ih je stalo i tako je, to htio ti priznat ili ne. A Atletica je stalo odavno... :)
nema veze historija se ne gleda u zadnjih 5 godina hvala bogu onda je siroki veci klub od zelje a Atletica je stalo normala pored reala i barce al eto ove godine bi se moglo nesto osvojiti :D
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 apr 2010, 12:29

Pročitaj šta sam ja napisao, u novijoj historiji... Malo uključi mozak kad čitaš...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 apr 2010, 12:31

sve su svemu jedino neznalica moze reci da je chelsea veci klub od Atletica ;) a to sto oni imaju 15 god i prate fudbal u zadnjih 5 godina nije moj problem ;)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 apr 2010, 12:33

Hehe, i ti si nekad imao 15 godina ( možda i sada, jer kako se ponašaš nisi daleko otišao ) i moraš shvatit, objasnit.. A ne odmah vrijeđat i šta ja znam... A ti, opet kažem, htio il ne priznat A.Madirda nema u zadnjih 10 godina nigdje, a Chelsea je uvjek u vrhu zadnjih 6 godina... ;)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 10 apr 2010, 12:41

Veci klub u smislu da ce se igrac poput npr. Essiena prije odluciti da igra za Chelski nego za atletico. Problem je sto ti taj mozak uopste ne koristis, nego jedva cekas priliku da vrijedjas druge forumase i klubove. Nadam se da moderatori sankcionisati tvoje djetinjasto ponasanje...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 apr 2010, 13:58

CollegeGunner je napisao/la:Veci klub u smislu da ce se igrac poput npr. Essiena prije odluciti da igra za Chelski nego za atletico. Problem je sto ti taj mozak uopste ne koristis, nego jedva cekas priliku da vrijedjas druge forumase i klubove. Nadam se da moderatori sankcionisati tvoje djetinjasto ponasanje...
kad sam vrijedjao ? kada sam rekao da ce vas barca razvaliit prije mjesec dana kada ste vi pjevali da ste jaci od barce jel to vrijedjanje ? aj botu razmisli sto ce Essien izabrati chelsea prije ...nije tesko :roll:
guners @ nema ni arsenala nigdje u zadnjh 6 godina :roll:
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 10 apr 2010, 14:27

juzni vjetar! je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Veci klub u smislu da ce se igrac poput npr. Essiena prije odluciti da igra za Chelski nego za atletico. Problem je sto ti taj mozak uopste ne koristis, nego jedva cekas priliku da vrijedjas druge forumase i klubove. Nadam se da moderatori sankcionisati tvoje djetinjasto ponasanje...
kad sam vrijedjao ? kada sam rekao da ce vas barca razvaliit prije mjesec dana kada ste vi pjevali da ste jaci od barce jel to vrijedjanje ? aj botu razmisli sto ce Essien izabrati chelsea prije ...nije tesko :roll:
debilu,levatu...
Mislim da je bilo dovoljno upozorenja da je na ovome forumu zabranjeno vrijedjanje drugih forumasa. Stoga zahtjevam da se @juzni vjetar! pod hito banuje. Jednom se moze oprostiti, al tri puta ne.
EDIT:
Da ti odg. na pitanje. Niko nije govorio da je Arsenal jaci od Barce, vec si ti to izmislio kako bi se sto vise folirao i glumio neku silu na forumu. Eventualno sto sam ja rekao je da je Atletico 100 puta slabiji od Arsenal, sto i dalje tvrdim.
Dalje, Essien ce izabrati Chelski zato sto tamo ima puno bolje uslove. Svake godine igra LP i bori se za titulu EPLa. Jos uz to ima puno bolje saigrace nego u jednom Atleticu.
Sada, dovidjenja..
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 apr 2010, 14:33

CollegeGunner je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:
debilu,levatu...
Mislim da je bilo dovoljno upozorenja da je na ovome forumu zabranjeno vrijedjanje drugih forumasa. Stoga zahtjevam da se @juzni vjetar! pod hito banuje. Jednom se moze oprostiti, al tri puta ne.
sta je cikicanga :lol: jesam te opet spustio :lol: malo prije si nazvao navijace barce seljacima i ja vrijedjam a bot je igrac CS dakle nikakve veze sa kretenima ili debilima 8-) botu nemoj me vise citirati al vidim da ti je to merak :lol: nema bolje uslove nego vise love pa normala da ce igrac izabrati chelsea koji ponudi 50 miliona nekom igracu a bez toga kod nas igraju reyes ,simao,aguero,forlan 8-)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 10 apr 2010, 14:42

juzni vjetar! je napisao/la: sta je cikicanga :lol: jesam te opet spustio :lol: malo prije si nazvao navijace barce seljacima i ja vrijedjam a bot je igrac CS dakle nikakve veze sa kretenima ili debilima 8-) botu nemoj me vise citirati al vidim da ti je to merak :lol: nema bolje uslove nego vise love pa normala da ce igrac izabrati chelsea koji ponudi 50 miliona nekom igracu a bez toga kod nas igraju reyes ,simao,aguero,forlan 8-)
Kakav crni cikcanga? Koga si ti spustio? Bas si simpatican. Ja nikoga nisam nazvao seljakom, al dobro, kad procitam tvoje recenice shvatam zasto puno stvari nekontas. Kako nema veze? Na prosloj str. si napisao da sam levat, a prije dan dva da sam debil, taj post je obrisan od strane moderatora @geronima tako da nemoj misliti da se niko nesjeca toga. Dalje, duhovitost ti i nije bas najbolja strana, tako da pusti to izigravanje mangupa.
Kako nema bolje uslove. Hoces da kazes da bi kod vas primao vecu platu? Radio sa boljim strucnim i igrackim kadrom? Prije osvojio titulu?...Nedo Bog nikome :?
Reyes- otpadak iz Arsenala
Forlan- otpadak iz Uniteda
Simao- otpadak iz Barce
Aguero- pitanje vremena kada ce otici
Ja jeste jaki...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 apr 2010, 14:46

CollegeGunner je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la: sta je cikicanga :lol: jesam te opet spustio :lol: malo prije si nazvao navijace barce seljacima i ja vrijedjam a bot je igrac CS dakle nikakve veze sa kretenima ili debilima 8-) botu nemoj me vise citirati al vidim da ti je to merak :lol: nema bolje uslove nego vise love pa normala da ce igrac izabrati chelsea koji ponudi 50 miliona nekom igracu a bez toga kod nas igraju reyes ,simao,aguero,forlan 8-)
Kakav crni cikcanga? Koga si ti spustio? Bas si simpatican. Ja nikoga nisam nazvao seljakom, al dobro, kad procitam tvoje recenice shvatam zasto puno stvari nekontas. Kako nema veze? Na prosloj str. si napisao da sam levat, a prije dan dva da sam debil, taj post je obrisan od strane moderatora @geronima tako da nemoj misliti da se niko nesjeca toga. Dalje, duhovitost ti i nije bas najbolja strana, tako da pusti to izigravanje mangupa.
Kako nema bolje uslove. Hoces da kazes da bi kod vas primao vecu platu? Radio sa boljim strucnim i igrackim kadrom? Prije osvojio titulu?...Nedo Bog nikome :?
Reyes- otpadak iz Arsenala
Forlan- otpadak iz Uniteda
Simao- otpadak iz Barce
Aguero- pitanje vremena kada ce otici
Ja jeste jaki...
Bar nijesu primili 4 od Barce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 apr 2010, 14:47

rekao sam ne citiraj me botu idi na temu EPL jer si ovu us.. :cry: svojim komentarima i ti i onaj guners kad sam ja nesto napisao na temi EPL ? jer me ne zanima sada razligu ;) ne znam sta cete ovdje ovo je tema za navijace pravih fudbalskih klubova ne za naftase :? :?
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 10 apr 2010, 14:49

Nail for Real je napisao/la: Bar nijesu primili 4 od Barce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja ko se javlja... :roll: 6
@vjetric
Ja postavio najnormalniju vijest, a ti si onda poceo da me nazivas levatom i neznalicom tako da necemo o tome ko je us... temu. Ti ionako nisi onaj koji odredjuje kada i gdje ko smije pisati postove.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 apr 2010, 14:54

uglavnom sviju vas je barca pocastila jedino se ovaj slabasni klub moze pohvaliti pobjedom :lol:
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 apr 2010, 16:06

I, šta ako je Barca pobjedila Arsenal sa 4-1 ?! Al Arsenal u zadnjih 10 godina stalno je najmanje u četvrtfinalu LP a gdje je to Atlletico, ili ovom Nailu gdje je Real ?! Nije sramota izgubit od tima koji igra fudbal i koji je bolji u ovom trenutku.

Kako ne shvaćaš, niko ovdje ne pokušava omaložavat Atletica, nego samo realnost je takva, da njega nema nigdje u zadnju deceniju najmanje...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 apr 2010, 21:50

Vidi Barce, vidi joj formacije. :shock:

slika
Vom Jäger zum Gejagten

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 10 apr 2010, 21:55

Baho prenosi toooooooooooooooooooooooooooooooooo
FEDERER= KLOC

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 apr 2010, 22:16

Iker C je napisao/la:Baho prenosi toooooooooooooooooooooooooooooooooo
koliki je samo užitak pratiti tekmu kad on komentariše. :D :D :D ovo sam dugo čekao. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 apr 2010, 00:08

Sasvim pristojan El Classico.Nije najbolji koji sam gledao naravno,ali nije ni najlosiji,ali je sigurno ovo takticki najsavrseni El Classico koji sam gledao.Obe ekipe usle oprezno u ovaj mec jer znaju da ova tekma mozda i odlucuje Primeru.Nervoza prisutna na obe strane i napetosti nije nedostajalo.U prvom poluvremenu jedino vredno paznje gol Messia,ustvari maestralnija je bila asistencija Xavia ali ne umanjujem ni odlicno snalazenje carobnjaka.Vec drugo poluvreme mnogo bolje Real nekoliko sansi 1 na 1 koje nisu iskoristili pogotovo ona VDV.Barca jos jedan gol i izlaz Messia 1 na 1 za sigurnu pobedu i samopouzdanje za nastavak prvenstva.Guardiola jos jednom pokazao da polako postaje jedan od najboljih trenera sveta.Na kraju kada se sve sabere zasluzena pobeda Barce cime je pokazala Perezu da se novcem titule ne mogu kupiti i zbog toga mi je veoma drago.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2010, 00:47

Navijač Seville u životnoj opasnosti nakon nereda

LOKALNI andaluzijski derbi između Malage i Seville u 31. kolu španjolske Primere obilježili su veliki neredi u kojima je jedan navijač zadobio po život opasne ozljede.

Prema izvještajima španjolskih medija, dvije su se navijačke skupine sukobile prije početka utakmice u Malagi, a jedan je navijač gostiju uboden nožem. Prevezen je u bolnicu gdje se liječnici bore za njegov život.

Kad se nakon utakmice, u kojoj je Sevilla pobijedila s 2:1, pročula vijest o teškoj ozljedi navijača, izbili su novi neredi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.