Android je napisao/la:
AJMO PLAVIIIIIIIIIIIII
AJMOOOOOOOOOOOOOOOO
Android je napisao/la:
AJMO PLAVIIIIIIIIIIIII
OplakahSouthboy je napisao/la:Prvo kao gradjaninu Sarajeva ovaj incident od juce oštro osudjujem.To se desilo pored stadiona kluba za kojeg ja navijam ali se jos neznaju akteri i napadaci(mozda i nema na kraju nikakve veze sa sportom i Željom,vidjecemo istraga ce dokazati)..
Nadam se da ovo nece poremetiti odnos uprava dva najtrofejnija kluba u ligi i da ce sve biti kao i prije.
Evo meni kao navijacu je i mnogo krivo jer necu prisustvovati na utakmici iako sam bio platio za ovo gostovanje.
Danas ako bude sve normalno na terenu cestitati pobjedniku i pruziti ruku.
Šteta za ovaj sunčani dan ostati kuci i gledati tekmu na TV-u..
Poz za svu normalnu raju i navijace Širokog..
Tako je, protiv Viteza i Slobode se mora osvojiti 6 bodova. Treba napast i postavit se tako na terenu, ne igrati na kontrolirani rizik, vidjeli smo sinoć pravi Široki tek zadnjih 15-tak minutaAndroid je napisao/la:Vitez je must win, ne bude li tu pobjeda onda...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
odlična ideja, svaka čast na ovome, i ja sam na tome tragumala sara je napisao/la:Sad kad kosarka nije sport broj jedan u vasem gradu morate malo vise dati nogometu
pokreniti neke akcije da sto vise mladjeg svijeta dolazi na utakmice .
Jucer sam poslovno isao na trn i klocerin pa tamo skoro da nikoga ne zanima utakmica sto se sinoc igrala
koliko sam vidio samo kladionica i teletekst
Morate pricati sa upravom da vam obezbjedi jeftinije karte pa bar za vas sektor jer ipak 5 KM nije bas ni malo u danasnje vrijeme, Sigurno karta od 2 KM je puno prihvatljivija
I tako jos neke stvari pokreniti da sto vise ljudi dolazi na utakmice
poz
Teško ćete do bod(ova) u Vitezu , zamjerimo vam ono naguzivanje Travniku...Android je napisao/la:Vitez je must win, ne bude li tu pobjeda onda...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.