Southboy je napisao/la:Prvo kao gradjaninu Sarajeva ovaj incident od juce oštro osudjujem.To se desilo pored stadiona kluba za kojeg ja navijam ali se jos neznaju akteri i napadaci(mozda i nema na kraju nikakve veze sa sportom i Željom,vidjecemo istraga ce dokazati).. Nadam se da ovo nece poremetiti odnos uprava dva najtrofejnija kluba u ligi i da ce sve biti kao i prije.
Evo meni kao navijacu je i mnogo krivo jer necu prisustvovati na utakmici iako sam bio platio za ovo gostovanje.
Danas ako bude sve normalno na terenu cestitati pobjedniku i pruziti ruku.
Šteta za ovaj sunčani dan ostati kuci i gledati tekmu na TV-u..
Poz za svu normalnu raju i navijace Širokog..
Oplakah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ovo veceras se trebalo pobjediti al jbg sta je tu je....fina posjeta bila
steta onih zicera...
a sto se valjaju igraci zelje pred kraj utakmice, sami od sebe padaju, podsjetiše me na slobodu iz proslih godina
Android je napisao/la:Vitez je must win, ne bude li tu pobjeda onda...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako je, protiv Viteza i Slobode se mora osvojiti 6 bodova. Treba napast i postavit se tako na terenu, ne igrati na kontrolirani rizik, vidjeli smo sinoć pravi Široki tek zadnjih 15-tak minuta
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Sad kad kosarka nije sport broj jedan u vasem gradu morate malo vise dati nogometu
pokreniti neke akcije da sto vise mladjeg svijeta dolazi na utakmice .
Jucer sam poslovno isao na trn i klocerin pa tamo skoro da nikoga ne zanima utakmica sto se sinoc igrala
koliko sam vidio samo kladionica i teletekst
Morate pricati sa upravom da vam obezbjedi jeftinije karte pa bar za vas sektor jer ipak 5 KM nije bas ni malo u danasnje vrijeme, Sigurno karta od 2 KM je puno prihvatljivija
I tako jos neke stvari pokreniti da sto vise ljudi dolazi na utakmice
poz
mala sara je napisao/la:Sad kad kosarka nije sport broj jedan u vasem gradu morate malo vise dati nogometu
pokreniti neke akcije da sto vise mladjeg svijeta dolazi na utakmice .
Jucer sam poslovno isao na trn i klocerin pa tamo skoro da nikoga ne zanima utakmica sto se sinoc igrala
koliko sam vidio samo kladionica i teletekst
Morate pricati sa upravom da vam obezbjedi jeftinije karte pa bar za vas sektor jer ipak 5 KM nije bas ni malo u danasnje vrijeme, Sigurno karta od 2 KM je puno prihvatljivija
I tako jos neke stvari pokreniti da sto vise ljudi dolazi na utakmice
poz
odlična ideja, svaka čast na ovome, i ja sam na tome tragu
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Koja je ovo pizd'arija,ovaj članak SS.ba Škripari 12. igrač Širokog
Čemu ovo ulizivanje??? Je li ovaj novinarčić neki Željovac koji osjetio grižnju savjesti pa sad sam se udlaguje ???
Daj od?**** ,prvi ste kad treba neko pljuvanjem,tri članka kad je bila nacistička zastava
Pohvale momcima na trudu jučer jednostavno nije išla u gol ,Antolovic raspolozen i jbga ,glavu gore idemo dalje