Sektor F, only for formuasiCartman je napisao/la:Ja i Nermin smo F. Bujrum.
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Principatus
- Kontakt:
Ako moze da dignete kakav transparent tipa "za forumase".
Na ovu sam utakmicu htio toliko zeljno ici i drugovi su vec bili kupili karte, ali sam sad ponovo malo dalje otputovao jer mrzim zimu u Berlinu, pa cu vas gledati u negdje 2 sata ujutro ovdje preko nekog slabog streama.
Prosle godine je isto tako bilo protiv Egipta u Austriji gdje sam ostao do 4 budan da bi gledao onu tragediju i sramotu. Ne ponovilo se.
Prosle godine je isto tako bilo protiv Egipta u Austriji gdje sam ostao do 4 budan da bi gledao onu tragediju i sramotu. Ne ponovilo se.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- sigurnoable
- Kontakt:
Ja sam imao sreće pa sam sa jaranom uzeo sektor E tačno na sredini smo.
Vidim da je stadion po mapi sjedala skoro pa popunjen, ima da Beč gori od Bošnjaka 31.
Vidim da je stadion po mapi sjedala skoro pa popunjen, ima da Beč gori od Bošnjaka 31.
- Goalgetter
- Kontakt:
@Principatus, jesi to opet na nekom otoku u Aziji.
Inace, Austrijski selektor Marcell Koller objavio spisak:
Marko Djuricin iz Red Bull Salzburga debituje za reprezentaciju, ostatak manje/vise ocekivano.
Hitler se u grobu prevrceGoalgetter je napisao/la:@Principatus, jesi to opet na nekom otoku u Aziji.![]()
Marko Djuricin iz Red Bull Salzburga debituje za reprezentaciju, ostatak manje/vise ocekivano.
#Salihović
- Principatus
- Kontakt:
@Goalgetter
Da bez eksperimenata, isto ostrvo Koh Samui, isti hotel, ista soba.
Jedini problem sto ce mi cura doci za 2-3 sedmice ovamo, hebiga.
Sve zavisi kakav stream nadjem ili cu sebi kupiti stream mozda je to najbolje. Pa onda ista atmosfera ko kada se gleda BiH Mexiko u USA, oci pola zatvorene dok ne pocne ludilo.
Da bez eksperimenata, isto ostrvo Koh Samui, isti hotel, ista soba.
Jedini problem sto ce mi cura doci za 2-3 sedmice ovamo, hebiga.
Sve zavisi kakav stream nadjem ili cu sebi kupiti stream mozda je to najbolje. Pa onda ista atmosfera ko kada se gleda BiH Mexiko u USA, oci pola zatvorene dok ne pocne ludilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Upravu si glavonja. Pratio sam Marka zadnje utakmice i strasno igra, najvise napada sa lijeve strane ali je manje sebican nego ranije sto ide u korist ekipi. Velika mana mu je jos uvijek sto gubi koncentraciju relativno brzo i trosi dobre prilike.Head je napisao/la:Sta ce Marko pociniti nasoj odbrani.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
I T-Hailand (Principatus je napisao/la:@Goalgetter
Da bez eksperimenata, isto ostrvo Koh Samui, isti hotel, ista soba.![]()
Jedini problem sto ce mi cura doci za 2-3 sedmice ovamo, hebiga.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice Austrije, u velikoj su nogometnoj euforiji, slicnoj kao 2008 godine kad je Europsko bilo u Austriji i Svicarskoj. Dosta reprezentativca im igra u respektabilnim klubovima, imaju mega-zvijezdu, sve im se poklopilo, i rezultat svega toga je trenutno prvo mjesto u svojoj skupini za EURO. Zadnju utakmicu protiv Rusije su izdominirali i pobjedili 1:0, i u prijateljskoj protiv Brazila gdje su porazeni 2:1, pruzili su sjajnu utakmicu.
Sto se tice sastava, vjerujem da Koller nece puno eksperimentisati na pocetku, i da ce izvesti svoj najbolji sastav:
-------------------- Almer ------------------
Klein-- Hinteregger -- Dragovic -- Fuchs
------ Baumgartlinger ----- Alaba ---------
Harnik ------- Junuzovic ------- Arnautovic
------------------ Janko-----------------------
Mislim da mozemo ocekivati slican ovakav satav, uz eventualne dvije korekcije.
Zadnju liniju cine nama poznati bekovi Fuchs [Schalke] i Klein [Stuttgart], na poziciji stopera igra Dragovic koji je trazen od mnogih Europskih klubova [trenutno u Dinamo Kijevu] i Hinteregger iz Red Bulla. Umjesto Hintereggera mozda bude igrao i Prödl iz Werdera.
Na poziciji zadnjeg veznog igra njihov Muhamed Besic, Christian Baumgartlinger. Izuzetno borben igrac, trenutno igra za Mainz 05. O Alabi ne treba suvisno trositi rijeci, svjetska klasa, i kod Austrijanaca nastupa na poziciji centralnog veznog (kao Pjanic kod nas).
Ofanzivni vezni je izuzetno raspolozeni Junuzovic (posebno opasan kod prekida) i preko krila probijaju Harnik i Arnautovic .
U spicu prednost zadnjih utakmica je imao Rubin Okotie iz 1860 Minhena, zabio je i protiv Rusa odlucujuci pogodak. Odredjene sasne ima i Marc Janko koji igra u Australiji [Sidney], gdje igra odlicno.
Sve u svemu, ovu Austriju trenutnu ocjenjujem za dvije nijanse jacu od nas, imaju stvarno odlican i respektabilan tim, izvrsnog strucnjaka na kluci Kollera (koji je inace i naseg Misketa trenirao).
Sto se tice sastava, vjerujem da Koller nece puno eksperimentisati na pocetku, i da ce izvesti svoj najbolji sastav:
-------------------- Almer ------------------
Klein-- Hinteregger -- Dragovic -- Fuchs
------ Baumgartlinger ----- Alaba ---------
Harnik ------- Junuzovic ------- Arnautovic
------------------ Janko-----------------------
Mislim da mozemo ocekivati slican ovakav satav, uz eventualne dvije korekcije.
Zadnju liniju cine nama poznati bekovi Fuchs [Schalke] i Klein [Stuttgart], na poziciji stopera igra Dragovic koji je trazen od mnogih Europskih klubova [trenutno u Dinamo Kijevu] i Hinteregger iz Red Bulla. Umjesto Hintereggera mozda bude igrao i Prödl iz Werdera.
Na poziciji zadnjeg veznog igra njihov Muhamed Besic, Christian Baumgartlinger. Izuzetno borben igrac, trenutno igra za Mainz 05. O Alabi ne treba suvisno trositi rijeci, svjetska klasa, i kod Austrijanaca nastupa na poziciji centralnog veznog (kao Pjanic kod nas).
Ofanzivni vezni je izuzetno raspolozeni Junuzovic (posebno opasan kod prekida) i preko krila probijaju Harnik i Arnautovic .
U spicu prednost zadnjih utakmica je imao Rubin Okotie iz 1860 Minhena, zabio je i protiv Rusa odlucujuci pogodak. Odredjene sasne ima i Marc Janko koji igra u Australiji [Sidney], gdje igra odlicno.
Sve u svemu, ovu Austriju trenutnu ocjenjujem za dvije nijanse jacu od nas, imaju stvarno odlican i respektabilan tim, izvrsnog strucnjaka na kluci Kollera (koji je inace i naseg Misketa trenirao).
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 mar 2015, 16:49, ukupno mijenjano 2 puta.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Okotie nece igrat protiv nas. Povrijedjen je i nije na spisku.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam upratio to, hvala.bhfanatic14 je napisao/la:Okotie nece igrat protiv nas. Povrijedjen je i nije na spisku.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Goalgetteru, jesi spreman za invaziju 
BackSpace United
BackSpace United
Ma kakav MC Janko, njega će Bičakčić uštopati, neće se vidjeti čitavu utakmicu.Goalgetter je napisao/la:Nisam upratio to, hvala.bhfanatic14 je napisao/la:Okotie nece igrat protiv nas. Povrijedjen je i nije na spisku.Onda Marc Janko igra od prve minute.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Sve je spremno momciluko, Bec i Austrijaci ce da kleknuNerminovic je napisao/la:Goalgetteru, jesi spreman za invaziju
Kad krece invazija Skandivaca u Bec
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
razočarao si meGoalgetter je napisao/la:Austrijaci ce da kleknu
-
Nerminovic
- Kontakt:
27 fino avionomGoalgetter je napisao/la:Sve je spremno momciluko, Bec i Austrijaci ce da kleknuNerminovic je napisao/la:Goalgetteru, jesi spreman za invaziju.
Kad krece invazija Skandivaca u Bec
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BackSpace United
BackSpace United
Ide ovo rutinski 0-2 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto momcino.Chinaglia je napisao/la:razočarao si meGoalgetter je napisao/la:Austrijaci ce da kleknu
Nemojte kakvog belaja praviti do 31.03, pa da i ne docekate utakmicu.Nerminovic je napisao/la:27 fino avionomsat kasnije nam Curtmo dolazi sa Norwegian Airlines
očekivao sam da će kleknut' Austrijanke, a ne AustrijanciGoalgetter je napisao/la:Zasto momcino.Chinaglia je napisao/la:razočarao si meGoalgetter je napisao/la:Austrijaci ce da kleknuNisu to moji.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 30 gostiju.