Sektor F, only for formuasiCartman je napisao/la:Ja i Nermin smo F. Bujrum.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sektor F, only for formuasiCartman je napisao/la:Ja i Nermin smo F. Bujrum.
Hitler se u grobu prevrceGoalgetter je napisao/la:@Principatus, jesi to opet na nekom otoku u Aziji.![]()
Inace, Austrijski selektor Marcell Koller objavio spisak:
Marko Djuricin iz Red Bull Salzburga debituje za reprezentaciju, ostatak manje/vise ocekivano.
Upravu si glavonja. Pratio sam Marka zadnje utakmice i strasno igra, najvise napada sa lijeve strane ali je manje sebican nego ranije sto ide u korist ekipi. Velika mana mu je jos uvijek sto gubi koncentraciju relativno brzo i trosi dobre prilike.Head je napisao/la:Sta ce Marko pociniti nasoj odbrani.
I T-Hailand (Principatus je napisao/la:@Goalgetter
Da bez eksperimenata, isto ostrvo Koh Samui, isti hotel, ista soba.![]()
Jedini problem sto ce mi cura doci za 2-3 sedmice ovamo, hebiga.![]()
Sve zavisi kakav stream nadjem ili cu sebi kupiti stream mozda je to najbolje. Pa onda ista atmosfera ko kada se gleda BiH Mexiko u USA, oci pola zatvorene dok ne pocne ludilo.
Nisam upratio to, hvala.bhfanatic14 je napisao/la:Okotie nece igrat protiv nas. Povrijedjen je i nije na spisku.
Ma kakav MC Janko, njega će Bičakčić uštopati, neće se vidjeti čitavu utakmicu.Goalgetter je napisao/la:Nisam upratio to, hvala.bhfanatic14 je napisao/la:Okotie nece igrat protiv nas. Povrijedjen je i nije na spisku.Onda Marc Janko igra od prve minute.
Sve je spremno momciluko, Bec i Austrijaci ce da kleknuNerminovic je napisao/la:Goalgetteru, jesi spreman za invaziju
razočarao si meGoalgetter je napisao/la:Austrijaci ce da kleknu
27 fino avionomGoalgetter je napisao/la:Sve je spremno momciluko, Bec i Austrijaci ce da kleknuNerminovic je napisao/la:Goalgetteru, jesi spreman za invaziju.
Kad krece invazija Skandivaca u Bec
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zasto momcino.Chinaglia je napisao/la:razočarao si meGoalgetter je napisao/la:Austrijaci ce da kleknu
Nemojte kakvog belaja praviti do 31.03, pa da i ne docekate utakmicu.Nerminovic je napisao/la:27 fino avionomsat kasnije nam Curtmo dolazi sa Norwegian Airlines
očekivao sam da će kleknut' Austrijanke, a ne AustrijanciGoalgetter je napisao/la:Zasto momcino.Chinaglia je napisao/la:razočarao si meGoalgetter je napisao/la:Austrijaci ce da kleknuNisu to moji.