Odmah veceras otjerati **** iz kluba.

I meni nije bilo jasno... Komentatori domaci, na poluvremenu ide himna Zrinjskogrossoner je napisao/la:Je li mi može neko objasniti čija je ova Oscar TV? Piše HTV a komentatori su očigledno Veležovci
Ovo je Fejina krivica i ničija druga, umjesto da napadaju ONi čekaju kontru, a kao što ti reče odbrana živa komedija u režiji Pantića. Zvonić i Škahić kao da se u putu nisu sreli, a za olahko puštanje Škaljića od strane FEJE, koji zna da nemamo kvalitetnih stopera, ja bi mu odmah dao danas otkaz.blackmundir je napisao/la:desilo se upravo ono na sto sam upozoravao i cega sam se pribojavao..nakon prvih 15 minuta sam vidio da cemo tesko proci dalje..totalno pogresna postavka igre od strane feje,on gura po svome i to je to..povuci se nazad i cekaj kontru pa ako sta bude dobro je a ako ne bude isto dobro..ne mogu da vjerujem cemu sve to iako se zna da nam je zadnja linija suplja ko goblen madjarski,uzeli su nam sredinu terena i bilo je gotovo,pusteno je njihovim krilnim igracima da probijaju i prave pritisak na zadnju liniju sto ovi nasi nisu mogli iznijeti..puno konkretniji su bili igraci zrinjskog i zasluzeno su pobjedili,nema se tu sta pametovati i traziti krivca u sudiji..treba traziti krivca kako u treneru tako i igracima jer su olako usli u ovu utakmicu..
+1NeverGiveUp je napisao/la:Neću svojim komentarom (zar vam nisam rekao) da dodatno pogoršavam i vaše i svoje raspoloženje, ali mi i da smo prošli, to nije to! Igra bez igre, Feja volim te, ali ćao brate. Kada je protivnik tehnički potkovaniji od tebe na svakomd jelu terena, onda ti to moraš zalaganjem nadoknaditi, a oni nisu bili ni to u stanju što kaže da nam igrači nisu ni fizički na nivou kojem bi trebali biti.
Užasni VELEŽ! Plače mi se.
Brato jedan od forumaša koji navija za Olimpic mi je davno rekao da je Feja teški limit od trenera i da ćemo dozivjeti razočarenja. I evo pokazalo se tačnim.Cernica je napisao/la:FEJA KUPI SE
Cernica je napisao/la:FEJA KUPI SE
Ma on je **** obični, kreten, mrš u OlimpicAlemC85 je napisao/la:Brato jedan od forumaša koji navija za Olimpic mi je davno rekao da je Feja teški limit od trenera i da ćemo dozivjeti razočarenja. I evo pokazalo se tačnim.Cernica je napisao/la:FEJA KUPI SE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.