Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ovak nemam te digitalne televizije i ostala sranja
smrtnik sam s onom obicnom antenom
i sad imam ove neke nase tv kanale i hrvatske
i hrvati prenose dortmund i ja dns sat vremena okrecem antenu fatam rts da gledam city
ak dzeko nebude igro ima da onu antenu pelegriniju uvucem u guzicu i kablom polako izvlacim
smrtnik sam s onom obicnom antenom
i sad imam ove neke nase tv kanale i hrvatske
i hrvati prenose dortmund i ja dns sat vremena okrecem antenu fatam rts da gledam city
ak dzeko nebude igro ima da onu antenu pelegriniju uvucem u guzicu i kablom polako izvlacim
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista o Bony-u nisam govorio, nego o Dzeki licno, imao je uzasan dan protiv Burnleya, nista mu uspjelo nije. Bonya necu komentarisati, jer ga nisam gledao, ugasio sam stream kad je usaoDado je napisao/la:A ko fol Bony je briljiraoGoalgetter je napisao/la:S obzirom na njegovu jako losu partiju za vikend (doduse ni ostali nisu nesto bolji bili) samo ga moze danas staviti na klupu.
I ja sam za to da Dzeko pocne danas, bolji je on od Bonya, ali malene su sanse da pocne danas.
Volio bih da ga stavi u prvih 11 taman ga morao u 5. minuti zamjeniti samo da se one pisegace na Bluemoon forumu useru od muke. Inace mi je egal.
Izgleda da nam je Edin u prvih 11

Daje ga Edin veceras i to van 16 metara 
Dzeko na klupi
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Goalgetter
- Kontakt:
TEAM NEWS @MCFC: Hart, Sagna, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Aguero #FCBCity #mcfc
Klupa.
Klupa.
Ipak klupa
Palim twitter i iskoči mi ovo:
Kad gore Infographic: Possible line-ups Barcelona-Man City #fcblive [sport]
Moja greška i duboko izvinjenje.
Palim twitter i iskoči mi ovo:
Moja greška i duboko izvinjenje.
- DonCorleone
- Kontakt:
Steta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
i puse ga kad je aguvero sta ucinio kao jedan spic
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo Barca petardu im utrpat. Očigledno su prihvatili da su ispali, moraju pobjedit i kreću sa samo jednim napadačem.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
@Janez
To ti je iz novinskih clanaka ocekivani sastav, i kao sto si (malo kasno) primjetio, possible line-up. Isto tako i livescoreu ne treba vjerovati, jer uzmu sastav od zadnje utakmice
Uvijek 1h prije tekme, na oficijelnom twitter/FB profilu Man.City sacekas, i onda znas 100%.
Sto se tice sastava, sta reci, potez malo nelogican, jer moraju zabiti gol, a na drugu stranu, sa pojacanim veznim redom nece im se dosetati Messi i Neymar do odbrane kao sto su to radili u prvoj utakmici.
Nadam se da ce Edin uci oko 60-70 minute, u slucaju negativnog rezultata.
To ti je iz novinskih clanaka ocekivani sastav, i kao sto si (malo kasno) primjetio, possible line-up. Isto tako i livescoreu ne treba vjerovati, jer uzmu sastav od zadnje utakmice
Uvijek 1h prije tekme, na oficijelnom twitter/FB profilu Man.City sacekas, i onda znas 100%.
Sto se tice sastava, sta reci, potez malo nelogican, jer moraju zabiti gol, a na drugu stranu, sa pojacanim veznim redom nece im se dosetati Messi i Neymar do odbrane kao sto su to radili u prvoj utakmici.
Nadam se da ce Edin uci oko 60-70 minute, u slucaju negativnog rezultata.
ovo bi mogla bit zadnja tekma Pelletu
hajmo 5-0 plasticni klub
Pellegrini klasika, **** kao i u 90% slučajeva do sada.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@Goalgetter
Ma znam druže nego sam u isto vrijeme vidio i ovu sliku iz svlačionice vidim opremu igrača i brojeve 7,11 i 10 Milner, Kolarov i Edin reko tačna informacija, ali eto ipak treba provjeriti uvijek sa službenom objavom.
Valjda Edin dobije prije Bony-a priliku.
Ma znam druže nego sam u isto vrijeme vidio i ovu sliku iz svlačionice vidim opremu igrača i brojeve 7,11 i 10 Milner, Kolarov i Edin reko tačna informacija, ali eto ipak treba provjeriti uvijek sa službenom objavom.
Valjda Edin dobije prije Bony-a priliku.
- DonCorleone
- Kontakt:
To je i meni prvo bilo na pameti kada sam vidio sastav. Ma presmijesno, Pellegrini je prokockao apsolutno sve mogucnosti da spasi ovu sezonu, danas ga svakako moze samo cudo ostaviti na klupi.Unofficialpage je napisao/la:Hajmo Barca petardu im utrpat. Očigledno su prihvatili da su ispali, moraju pobjedit i kreću sa samo jednim napadačem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dzeko veceras pogadja za produzetke i penale, i onda ce promasiti penal, i ispast ce. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- JackTheStripper
- Kontakt:
Evo momciluci stream, HD kvalitet.
http://sports-x.net/watch/arena3hr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sports-x.net/watch/arena3hr" onclick="window.open(this.href);return false;
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Godfather, Proximic i 41 gost.