Nešto ne vjerujem mada ako Pelle misli proći mora krenuti sa dva napadača, sad da li će to biti Bony ili Džeko, uglavnom puno je upitnikaHariTz je napisao/la:Daj Bože da včrs zaigra, taman sam sve pripremio za tekmu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Unaprijed da mu kažem ako izabere Bony-a, yebo ga BonyFaraonTM je napisao/la:Nešto ne vjerujem mada ako Pelle misli proći mora krenuti sa dva napadača, sad da li će to biti Bony ili Džeko, uglavnom puno je upitnikaHariTz je napisao/la:Daj Bože da včrs zaigra, taman sam sve pripremio za tekmu
- Goalgetter
- Kontakt:
S obzirom na njegovu jako losu partiju za vikend (doduse ni ostali nisu nesto bolji bili) samo ga moze danas staviti na klupu.
A ko fol Bony je briljiraoGoalgetter je napisao/la:S obzirom na njegovu jako losu partiju za vikend (doduse ni ostali nisu nesto bolji bili) samo ga moze danas staviti na klupu.
Ovak nemam te digitalne televizije i ostala sranja
smrtnik sam s onom obicnom antenom
i sad imam ove neke nase tv kanale i hrvatske
i hrvati prenose dortmund i ja dns sat vremena okrecem antenu fatam rts da gledam city
ak dzeko nebude igro ima da onu antenu pelegriniju uvucem u guzicu i kablom polako izvlacim
smrtnik sam s onom obicnom antenom
i sad imam ove neke nase tv kanale i hrvatske
i hrvati prenose dortmund i ja dns sat vremena okrecem antenu fatam rts da gledam city
ak dzeko nebude igro ima da onu antenu pelegriniju uvucem u guzicu i kablom polako izvlacim
https://****.com - Video Chat Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Dating Site Chat [/url]
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista o Bony-u nisam govorio, nego o Dzeki licno, imao je uzasan dan protiv Burnleya, nista mu uspjelo nije. Bonya necu komentarisati, jer ga nisam gledao, ugasio sam stream kad je usaoDado je napisao/la:A ko fol Bony je briljiraoGoalgetter je napisao/la:S obzirom na njegovu jako losu partiju za vikend (doduse ni ostali nisu nesto bolji bili) samo ga moze danas staviti na klupu.
I ja sam za to da Dzeko pocne danas, bolji je on od Bonya, ali malene su sanse da pocne danas.
Volio bih da ga stavi u prvih 11 taman ga morao u 5. minuti zamjeniti samo da se one pisegace na Bluemoon forumu useru od muke. Inace mi je egal.
Izgleda da nam je Edin u prvih 11

Daje ga Edin veceras i to van 16 metara 
Dzeko na klupi
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Goalgetter
- Kontakt:
TEAM NEWS @MCFC: Hart, Sagna, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Aguero #FCBCity #mcfc
Klupa.
Klupa.
Ipak klupa
Palim twitter i iskoči mi ovo:
Kad gore Infographic: Possible line-ups Barcelona-Man City #fcblive [sport]
Moja greška i duboko izvinjenje.
Palim twitter i iskoči mi ovo:
Moja greška i duboko izvinjenje.
- DonCorleone
- Kontakt:
Steta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
i puse ga kad je aguvero sta ucinio kao jedan spic
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo Barca petardu im utrpat. Očigledno su prihvatili da su ispali, moraju pobjedit i kreću sa samo jednim napadačem.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
@Janez
To ti je iz novinskih clanaka ocekivani sastav, i kao sto si (malo kasno) primjetio, possible line-up. Isto tako i livescoreu ne treba vjerovati, jer uzmu sastav od zadnje utakmice
Uvijek 1h prije tekme, na oficijelnom twitter/FB profilu Man.City sacekas, i onda znas 100%.
Sto se tice sastava, sta reci, potez malo nelogican, jer moraju zabiti gol, a na drugu stranu, sa pojacanim veznim redom nece im se dosetati Messi i Neymar do odbrane kao sto su to radili u prvoj utakmici.
Nadam se da ce Edin uci oko 60-70 minute, u slucaju negativnog rezultata.
To ti je iz novinskih clanaka ocekivani sastav, i kao sto si (malo kasno) primjetio, possible line-up. Isto tako i livescoreu ne treba vjerovati, jer uzmu sastav od zadnje utakmice
Uvijek 1h prije tekme, na oficijelnom twitter/FB profilu Man.City sacekas, i onda znas 100%.
Sto se tice sastava, sta reci, potez malo nelogican, jer moraju zabiti gol, a na drugu stranu, sa pojacanim veznim redom nece im se dosetati Messi i Neymar do odbrane kao sto su to radili u prvoj utakmici.
Nadam se da ce Edin uci oko 60-70 minute, u slucaju negativnog rezultata.
ovo bi mogla bit zadnja tekma Pelletu
hajmo 5-0 plasticni klub
Pellegrini klasika, **** kao i u 90% slučajeva do sada.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: CudanLik, GIBRA, guillermo, LeCoq, MaroonBjelave, napapijri1987, Sheyi i 89 gostiju.