cala je napisao/la:Joj kad se sjetim Ibre...
15 minuta predaje, 15 ucis i 15 ispituje. Strah i trepet prvog razreda.

jednom je jednog lika pito sta je balega, i kaze ovaj ne znam. Ibro mu dade da radi referat o balegi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
cala je napisao/la:Joj kad se sjetim Ibre...
15 minuta predaje, 15 ucis i 15 ispituje. Strah i trepet prvog razreda.
I ja bih ovo znao, gdje nemam pojma o historiji.Rooney88 je napisao/la:Dok sam jos isao u srednju.
Bio u srednjoj elektrotehnickoj u SA zajeban profesor historije, Ibrahim Pasic. Satro poznati historicar, predaje po fakultetima, u nasoj skoli je samo zbog prijateljstva sa direktorom, obara na godinu iz historije iako je imas samo u prvom srednje, bla bla bla
I prozva on ovog druga (ponavlja lik prvi razred bas zbog Ibre i njegove historije), nazvat remo ga Amir, da odgovara i popravi keca da ne ide na popravni. Amir glup k`o tena, neznam umjesto ne znam, na informatici profesor mu rekao da napise "CD" na tabli ovaj pise "CE DE"... a o historiji da ne govorim, bog me ubio ako zna da su bila dva svjetska rata, rekao bi lik 4.
I nakon dva pitanja koja naravno ovaj nije znao Ibro ludi vec, vidi se da je ljut i iz naftalina samo rece Sarajevski atentat, samo mi djete drago reci ko je koga ubio i evo ti 2.
I ovaj napreze mozak jadan, znoji se, konta, mogu mislit, sta mu je sad SA atentat u qrc krasni??? Vidi Ibro ovaj bruka i sebe i njega kao profesora pa krenu da mu pomogne i tu nasta haos. Ibro mu daje "hint" slovo po slovo a ovaj ko mazga samo ponavlja za njim.
Ibro: Fra, Fraa
Amir: Fra, Fraa
Ibro: Fraanc, Franc
Kad ovaj ko iz topa
Amir: ZNAAAM, FRANC FERDINAND UBIO GAVRILA PRINCIPA
Popravni!
barbarez je napisao/la:Kad smo vec kod Ibre,za kojeg sam cuo odmah,da predaje,pofataj sto vise,jer ne diktira,i zapamti koliko mozes,jer odmah pita zadnji 15 min. Tako ja fasova 4 prvi dan skole.
On je izigravao autoritet,mada je jedini pravi autoritet bio Fahro,koji je jedini u stanju tehnicke skole dovest u rang feminiziranih gimnazijalaca.
Vratimo se Ibri,pravio od historije najvazniji predmet,ali ustvari imao kompleks svoje supruge,koja je poznati historicar.
Mog jefnog druga je uhvatio da drka mu na casu,na jednu profesoricu elektroenergetike,paha natjerao,da prica od kad se lozi i jel jos gdje drko po kabinetima.
A jedan jaran mu provuko fazon,postavio mu 5 predmeta i da ce pogodit koji ce ibro dodirnut,dok je ovaj ispred razrefa. A naravno jaran se dogovorio sa drugim jaranom,da kad on satro bude rukom prolazio iznad prwdmeta,da se nakaslje da mu kaze koji je.
Nas je ibro drzo 3 casa,nije nam dao izac,dok mu ovaj nije reko sta je fol. Kad mu je reko,spuco im 1 obojici hahahaha.kakav lik
Taj glavonja je nama na fakultetu u Starmo knjige prodav'o dok nije zatjeran. Meni peticu u index napis'o 2x na prvoj godini. Inače sam historiju studir'o. Učili nekakve yebene Glasince, Malu i Veliku Oru umjesto rimskog carstva na prvoj godini.Rooney88 je napisao/la:Dok sam jos isao u srednju.Bio u srednjoj elektrotehnickoj u SA zajeban profesor historije, Ibrahim Pasic. Satro poznati historicar, predaje po fakultetima, u nasoj skoli je samo zbog prijateljstva sa direktorom, obara na godinu iz historije iako je imas samo u prvom srednje, bla bla bla
marcelo12 je napisao/la:Ja kad sam krenuo na fakultet upoznam jednog kolegu, iz mog mjesta. Nisam ga do tad znao. I pošao ja njemu po neku knjigu, i do njegove kuce susrećem dvije cure, u minicima, a nekako ovaj period bio. I ja do njega dođo i odmah ono Jojjj da si vidio sto prodjose cure, minici ovo ono uhh sta bi im radio xd kad lik kaze to mi je sestra. Hej ja u zemlju prop'ojbg reko hladno je za minica xd nisam znao sta rec hahah
Daj baaProfesor je napisao/la:Vozimo se ja i drug gradom i izdaleka vidimo nekoliko trebica, napucane, halanke ofo ono. Ribice pofine. I sad ce ti on pazi one crnke i dobrog dupeta, mi prolazimo pored kad ono njegova sestraaa![]()
![]()
![]()
istog momenta kad smo vidjeli sledio se, tisina nekoliko sekundi i odmah moli da nikome ne kazem, kako da ne
al dobra mu sestra, sta jes, jes. Sreca pa nisam uspio da odgovorim na njegovu konstataciju
![]()
Stari od jarana molio ga za komp da nest vidi, i prica mi melis kako je nakon toga otisao na historiju da vidi sta mu je to stari gledao, kad ono u googlu "sex debele zene"
Manuel je napisao/la:Evo sta se meni desilo jedno nedo Bog nikom
Bio ja sedmi razred tad navlacio majmuna dan noc ovo ono i propusio se te godine al nije mi znala stara da pusim,i tako ja upao u kucu tada nikoga nije bilo a ja debil zaboravio zakljucati vrata cccc,i tako nabavio nakav film i pustio ja da ga gledam hehehe i navlacim majmuna u desnoj ruci a u lijevoj ruci zapalio cigaru i uzivam ja merak mi drama spica mrtva,navlacim ga ja samo tako kad uleti stara ja brzo bacim cigaru iz lijeve ruke i nastavim ga guliti ccccccccc.Zaboravio da ga gulim j.ebaji ga.Stara samo izasla nisam je smio pogledati u oci iducih mjesec dana ccccccc
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.