hahahah kod ibre u po zime otvoren prozor, svi u jaknama, svaki cas nekog posalji po novine, nekog po caj, ja budala konto povecat ce mi ocjenu, pa noso nekakve njegove knjige sidranu, iso mu na promocije knjiga, al sipak od ocjene 

al najace scene su mi kod slobodanke i bicica bile, slobi dva puta stolica pukla kad je bila sjela, cas je vidis, cas ne vidis, mi oplakali od smijha, a ona ustaje i govori nam da smo fakini, da smo nekulturni, kod bicica je bila legendarna scena, ovaj jedan zuda, nikako ga nije gotivio, nista nije ucio, i jednom na casu zovne bicica da dodje do njega da mu nesta objasni, bicic sav sretan, konta dohavizo se, i dodje on do njega, a njega zuda pita: " profesore gdje da nacrtam garazu, s lijeve strane kuce il sa desne" bile se jadan strunio, isto tako bio kontrolni iz elektronike i bilo pitanje kako nastaje trazistor, a ova jedna budala, sandzo ga zvali napiso : " profesorice prvo stavite kilu brasna, zatim kilu secera i deset jaja, sve to mutite 5 minuta, i poslije dodate mlijeka, praska za pecivo, to pecete 20 min. i eto vam tranzistora 

p.s. fahro mi je familije, rodjak 3. koljeno 

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.