Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa' gola

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
greska besica i onda stativa dynama.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Vidim, uspio je dobiti i zuti karton. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lose igra. Van forme je totalno. Cak vise i ne trci, bas sam mu pratio kretnje.rope11 je napisao/la:Vidim, uspio je dobiti i zuti karton.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa ušao je kod rezultata 5:1,šta je trebao raditi,ubiti nekoga ili šta već ccc...čuj ne trčimuamerc je napisao/la:Lose igra. Van forme je totalno. Cak vise i ne trci, bas sam mu pratio kretnje.rope11 je napisao/la:Vidim, uspio je dobiti i zuti karton.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ko je njemu sihir poturio ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vidi se to bez obzira kad usao ili na koji rezultat. To nije on od prije 10tak mjeseci ni blizu.zmaj348 je napisao/la:pa ušao je kod rezultata 5:1,šta je trebao raditi,ubiti nekoga ili šta već ccc...čuj ne trčimuamerc je napisao/la:Lose igra. Van forme je totalno. Cak vise i ne trci, bas sam mu pratio kretnje.rope11 je napisao/la:Vidim, uspio je dobiti i zuti karton.
- NoName
- Kontakt:
Naravno da nije, puno je bolji danas.muamerc je napisao/la:Vidi se to bez obzira kad usao ili na koji rezultat. To nije on od prije 10tak mjeseci ni blizu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Što bi rekli u našem narodu: "Ne prdi, moreš se uneredit."muamerc je napisao/la:Vidi se to bez obzira kad usao ili na koji rezultat. To nije on od prije 10tak mjeseci ni blizu.
Minus u tekicu večeras. Čudno napisati, ali fakt.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne može se dati neka konačna ocjena na osnovu ovog skromnog vremena u igri, imao je jednu grešku čim je ušao, pogrešan pas koji je rezultovao pogođenom prečkom od strane Dynama 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
džakailibu
- Kontakt:
Bio na tekmi. Meni je recimo izgledalo kao da je unio malo organizovanosti I mirnoce u sredini jer je everton izgledao potpuno izgubljeno od 20 min.Ali mozda je to I rezultat da je I dinamo malo posustao
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Bobo smrade, ostaviš li i danas Bešića na klupi 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Yebo ga ti Martinez, momak dobro igrao i ovaj ga posla na klupu. Neke stvari stvarno ne možep shvatit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Martinez.
Sto je previse, previse je. Razumijem da ga je postepeno uvodio, stavljao na klupu, ali evo vec sam prestao brojati koja je tekma po redu a on nije starter.
Sto je previse, previse je. Razumijem da ga je postepeno uvodio, stavljao na klupu, ali evo vec sam prestao brojati koja je tekma po redu a on nije starter.
Ma ja, Martinez je kriv Besicu, Pelegrini Dzeki, onaj Werderov Hajrovicu, trener Deportiva Medunjaninu, Mujdzi itd. Masonska zavjera protiv reprezentacije BiH.
Igraju ljudi prije nasih igraca jer su kvalitetniji. Sto prije shvatimo da smo prosjecna reprezentacija sa prosjecnim igracima bice nam lakse.
Igraju ljudi prije nasih igraca jer su kvalitetniji. Sto prije shvatimo da smo prosjecna reprezentacija sa prosjecnim igracima bice nam lakse.
1946
Mesa like tvoj post.To jest skinuo si mu breme sa ledJa.Head je napisao/la:Ma ja, Martinez je kriv Besicu, Pelegrini Dzeki, onaj Werderov Hajrovicu, trener Deportiva Medunjaninu, Mujdzi itd. Masonska zavjera protiv reprezentacije BiH.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mume je odlično igrao i ovaj ga tek tako poslao na klupu, nema objašnjenja, Džeko ušao u formu, isto odlično igrao i ovaj ga Pellegrini samo na klupu posla. Isto tako i za Medu, nosilac igre bio, sve išlo preko njega i odjednom nema ga nigdje. Mujdži nije kriv trener već povrede i Malouda.Head je napisao/la:Ma ja, Martinez je kriv Besicu, Pelegrini Dzeki, onaj Werderov Hajrovicu, trener Deportiva Medunjaninu, Mujdzi itd. Masonska zavjera protiv reprezentacije BiH.![]()
Bony nij bolji od Džeke već se Pelle želi samo opravdat što je dao tolike pare, iako radi glupost neviđenih razmjera. Jesmo možda prosječna repka ali imamo par odličnih igrača, kad malo bolje pogledamo 80-90% sam igrača igra u Ligi 5.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!